12

Анонимен

преди 9 години

Ама подсъдимия Ц.Цветанов защо е на снимката?Бокич,много мутра при теб.Само Делян Пеевски прасето се търси?!?

11

Анонимен

преди 9 години

Ние *** ли сме,че ходим в Румъния да обменим обяд/извинете опит/за борба с корупцията?Колко хрантутника има на държавна ясла ? Та те с гръбначният си мозък ли разсъждават,че не знаят/не искат/ как да се приборим с мафията? Голям цирк.Обеден съм,че в България конците ги дърпат още комунистите.

10

български И Д И О Т

преди 9 години

Народа иска да се приеме Закон за ЛУСТРАЦИЯ! Основно ИЗРИВАНЕ на ВСС и тогава всичко ще си дойде на мястото!

9

Анонимен

преди 9 години

Крадеца вика дръжте крадеца! Тези двамата биха всички с участието си в контрабандата. Недостижими са! Милиони направиха от контрабанда и ще продължават. Ако някой им вярва да знае, че е наивник на Н-та степен.

8

Анонимен

преди 9 години

Мачкай, Бойко!

7

Анонимен

преди 9 години

Тези на снимката и двамата са за затвора. Единия вече си има присъда, време и ББ да се сдобие и да си правят компания в панделата

6

бай Иван

преди 9 години

Всички митничари, както катаджиите с камера и микрофон.Само тогава "Свещенните недосегаеми крави" митничарите ще влязат в крак и ще се прекрати контрабандата-симбиоза мафия-митница.А що се отнася до енергетиката,какъв е тоя измислен термин "източване"???.Време е да се назовава "кражба".След като се знае за кражбата,знае се и кои са енергомафиотите,знае се и кой е министър председателя и главният прокурор.Е чакаме темпо,темпо ,народа ви е избрал .Наслушахме се четвърт век на констататури ...

5

Анонимен

преди 9 години

Покъртително изглежда на заден фон картата на България и в нея изписано герб, сякаш това е територия само на мутрите, рекетьорите и мошениците. Не, това не е територия на герб, а на българите. Ще дойде време, когато тези мошеници от герб ще плащат за своеволята и зулумите си, за това че третират родината ни като някаква частна фирма, с която въртят далаверите си.

4

ффф

преди 9 години

И главните контрабандисти са на снимката. И разправят как ще пресекат конкуренцията и ще останат само те да властват над пазара с контрабандна стока. Исторически ще стане момента когато тия двамата си получат куршумите публично, това ще е единственото нещо в което Българския народ ще се гордее в новата си история в учебниците.

3

Бивш член на БСП

преди 9 години

Наистина и на практика Борисов доказа , че е най добрия държавник в момента . Колкото и другарите да плюят друг по добър няма. Справка БСП не можа да предложи свой Премиер предишния мандат и се натресе на некадърника Орешарски . Това е истината .

2

Деян

преди 9 години

Извинете, *** не държахте ли вие контрабандата/от снимката/?!

1

Угорчен

преди 9 години

Намалете държавните разходи,па може и да остане некой лев в хазната.