45

Kuncho

преди 9 години

До 26Точно затова говоря, откъде тези миньори и металурзи се сдобиха с най модерни системи на въоръжение?!А как се появиха и руски генерали и воени, кото в отпуск ходят до украина да се сражават в тахна подкрепа?Така че вместо с пролетарски лозунги, може да вземете отпуски и да отивате в подкрепа на онеправданите миньори и металурзи:)

44

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия спре да доставя енергийни ресурси на противниците, няма да има кинти, че да прави каквото и да било. Дам...

43

Berlin

преди 9 години

Където стъпи руският ботуш, неизменно идва и гладът. :(((

42

Анонимен

преди 9 години

Още има малумници дето обвиняват Русия за конфликта в Украйна!Абе кой започна всико,кой спонсорира "майдана"и кръвопролитието там?Кой искаше да вземе руската военна база в Крим?Гледайте интервютата на Клинтан,тя си казва много неща!Ами за чернокожите в редиците на Украйнската армия?Всичко идва от алчния стремежна САЩ да се месят по целия свят!

41

Анонимен

преди 9 години

48, те не са и русофили. Просто им плащат и затова ги пишат тия алабализми. Всеки ден едно и също, ама такива са нарежданията. Не, че някой им се връзва.

40

zeus

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДоколкото знам най-богатият човек е Бил Гейтс. Това, че един изгонен като куче от Русия за далавери бизнесмен твърди друго не е нищо повече от поредната пропаганда. Той Путин ако се вярваше на Запада досега да е умрял от поне 10 болести :)

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 43Абе русофилите знаех, че сте ***, ама ти би всякакви представи. *** се прегледай.

38

Анонимен

преди 9 години

Молете се русия да не тръгне да воюва найстина,че тръгнели ще се спре чак в Берлин!

37

здж

преди 9 години

До БожоТи луд ли си да пишеш такива дивотии или си платен драскач? Я се скрий с калпавата си идея, че руснаците са причина за конфликта!Причината са украинските мафиоти-политици, например Порошенко, които използват войната като възможност да станат още по-милионери, чрез убийството на собствения си народ!

36

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Как ви се струва факта, че най-богатия човек в света е държавен чиновник...

35

Анонимен

преди 9 години

Украйнската власт трябва искрено да е благодарна на Путин,защото на дали дали друг щеше да търпи такива зверства срещу етнически руснаци!Ако беше Жириновски отдавна Украйнският проблем да е решен,а Германия ифранция щяха да плащат репарации наРусия че са си позволили да се месят в суверена Украйна!

34

Анонимен

преди 9 години

В нета има доста кадри от Украйна, които се оказаха от Югославия, Чечня и къде ли не още...Истината ще излезе след поне 20 години.А и какъв собствен народ, като ония от Новорусия и техните (вче мъртви) ятаци из Одеса, Днепропетровск и т.н. всъщност твърдят, че не са към собствения народ?

33

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са пичове, герои. Те дразнят и другите ги е страх. Малий колко са смели и велики непобедимата руска армия. Ще умрем от глад, но ще победим. Ще объркаме живота на няколко милиона руснаци и комшии, но сме велики и силни. Ще нападаме и воюваме, но сме милосърдни. Ние сме славяни и православни и искаме солидарност, но ще отнасяме господарски към другите. Те ще слушат и ще плащат - най-скъпият нефт, газопроводи и т.н. Но сега те трябва да платят сметката, но другите са гадни, че не искат

32

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До до 26Излиза, че най-елитните военни части са украинските фермери от източните части и донбаските миньори... - умело боравещи с зенитно-ракетно оръжие... - обикновено опълченците боравят с камъне и дърве...

31

Анонимен

преди 9 години

И тоя път ли ООН, САЩ и европейските хумантирани институции ще искат да не се приема хуманитарна помощ от Русия?

30

Анонимен

преди 9 години

Тая украйннска хунта колкото зверства направи срещу собствения си народ,дори и Хитлер не е правил толкова зверства!То не бяха палежи на живи хора,то не са убийства на жени,деца и възрастни хора!Пълное спотресаващи кадри в НЕТА!

29

Анонимен

преди 9 години

Надали на някой ще му дреме, че говорят на руски. В момента по-скоро спорят кой ще плаща сметката, щото Новорусия е леш, а Путин не иска да дава пари.

28

до 26

преди 9 години

Миньорите и шофьорите от Донбас, получиха от неизвестно кого най-съвременно руско оръжие, защитници на миньорите от Донбас се явяват войници, а вече и генерали, в отпуск, които разбира се като са в почивка си ходят с оръжието, боеприпасите и без лични документи в чужда държава.Това руснаците сте големи ***....и мислите целия свят за подобен на Вас...Да, ама не........

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

На камионите с руската "хуманитарна" помощ... - пишеше люди... - и винаги след "хуманитарна" помощ военните действия се разгаряха с по-голяма сила...

26

zeus

преди 9 години

До Анонимен 32Само да не се окаже, че войските на ООН говорят на руски;)