12

Заседнал от обед

преди 9 години

Искам Мента с мастика.

11

Анонимен

преди 9 години

що тези 16 милиарда няма ли да трябва да ги връщаме?

10

Анонимен

преди 9 години

Народа е фалирал отдавна.Да фалира и държавата и да се свършва.Кво ще стане.Ще станем собственост на някоя банка ли,като не върнем кредита.След 3 години ще трябва да вземат 20 миляда ,че да върнат тия

9

подозрителен

преди 9 години

" Менда Стоянова посочи, че банките от договора са дилъри, ще потърсят най-подходящите инвеститори и ще предложат най-изгодните условия на България.".......Съмнявам се, че Менда е токова *** да не знае , че лихва от 10% е супер неизгодна за такива заема. По-скоро се опитва да ни пусне у лево.

8

СМЯХХL

преди 9 години

Мендова, шушло ! Намали пенсии, заплати и издръжки за безработни и дефицита ще спадне !!! НИКВИ ДЪЛГОВЕ. Тоя мързелив народ трябва да започне да работи !

7

Анонимен

преди 9 години

И колко пари трябват?! Точно ли 16 млрд?! Всъщност тези 16 млрд. с лихвите стават 28 млрд.

6

Луди ли сте бе?

преди 9 години

Лихвите на 10 милярда дълг да не са 8 милярда. Искате да финансиратя военни сделки.

5

Анонимен

преди 9 години

То човек като вземе кредит го връща, но когато държавата вземе кредит от името на няколко милиона и този кредит го харчат само шепа хора за техни си нужди, тогава нещата са различни. Ето това не може да разбереш Менда. Нямам против този заем, ако отиде за производство и увеличаване на качеството на живот на българина, но всички знаем къде ще отиде той - за избори, за мегаломански проекти и по джбобовете на близките ви фирми. Вземете направете нещо полезно за хората поне веднъж.

4

РБ

преди 9 години

Много жени бе,де са мъжете?

3

Анонимен

преди 9 години

Некадърници! Новите заеми само отлагат фалита. Няма вече оправия!

2

Анонимен

преди 9 години

Ако заемът не мине ще е страшно ние от герб няма да можем да крадем!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Кредит не се връща с кредит!Това означава че предишният кредит не е бил използван правилно!Печелете пари,правете стоки и ги продавайте господа управляващи за да си върнете кредитите!Не взимайте нови!