31

boko

преди 9 години

Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ колекционирАм сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса пръвио серииен номер на евро или долар с номер 0001,също така и последнио номер на най новата банкнота,ама него не го знам.Ваш БоОеико

30

до 31

преди 9 години

Точно така!Нека припомним какви пърформанси, клякания, ставания, заклеймявания, алтернативни бюджети и прочие циркове бяха от страна на ГЕРБ, Реф. Блока и десните, когато Орешарски искаше да вземе 1.5 милиард лева дълг. Муравей Радев орева държавата как комуниста Орешарски оставя огромно бреме на поколенията. Същият този Муравей Радев обяснява тази сутрин колко било хубаво да вземели 8 милиарда ? външен дълг = 16 милиарда лева.

29

Анонимен

преди 9 години

40-64 млрд НЕ са 16при 5% лихва=(лихва 24+16)=40 млрдпри 10% лихва=(лихва 48 +16)=64 млрдus плаща 3% на 30 г заем и влачи от целя свят петрол и ресурсиа БГ с какво гарантира ? - значи съвсем резоно са обявили 10% лихва

28

Венелин

преди 9 години

Валерката и агент Иван искат поне 1 млрд., иначе не се навиват да подкрепят. Гласуването се отлага до уточняване на сумата.

27

Олигархията...

преди 9 години

... сътвори 13главата Ламя на Борисов, направи Борисов "премиер" за втори път така с 85 депутата (от общо 240 места) и иска да вземе 8 милиарда ? външен дълг, с 10% лихва, при положение, че лихвата на ЕЦБ е 0%, който външен дълг ще плащаме обикновените хора и поколенията нт.Оставка!

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10Червена тиква. Орешарски емитира дълга от 1.5 млрд. дълг за да погаси дълг на Велчев. Сега ще се изплатят 800 млн. евро пак взети от Бойко през декември за финансиране на дефицита. С 4 млрд. лв. е нараснал държавният дълг на България за времето от 2009 г. до 2012 г., докато на власт беше правителството на ГЕРБ. През 2008 г. в резерва са били натрупани рекордните 12 млрд, а през 2012 - в резерва са 5,4 млрд. В кризисната 2009 г. Орешарски като финансов министър остави България с фискални резерви, които бяха 80% от целия ни публичен дълг.

25

Анонимен

преди 9 години

Аре бе БиБитко, дай тази оставка да заживеем малко по-нормално. Какво ни плашиш толкова. Та ти ни плашиш от както те помня и по-лошо е, че си още на власт.

24

boko

преди 9 години

Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ колекционирАм сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Ваш БоОеико

23

boko

преди 9 години

Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ колекционирАм сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Ваш БоОеико

22

arhar

преди 9 години

Кой ще връща после тези 16 милиарда ? Кой ? Кой ? Кой ? Ритнитопковецът, който бягаше от часовете по математика в училище , за да яде филии със свинска мас или Доган и мамин Делянчо ?

21

Кака Цецка :)

преди 9 години

Напишете си оставките, червени *** лъжливи, лъжливи и още крадливи.

20

Споко

преди 9 години

Споко бе българите! Даже е малък заема! Трябва да вземем 100 милиарда, и да си живеем добре! Ей на Гърция пак ще им дават 60 милиарда помощ! За връщането не се безпокойте! След няколко поколения тук ще са само ***, и ще ни обявят за неплатежоспособни. А останалите българи ще са в чужбина! Така че с борчовете да се оправят ***!Съжалявам за предсказанието, ама така е!

19

еи

преди 9 години

Къде са потестърите и окупаторите?Къде сте миши герои?Или свършиха милионите долари!

18

икономист

преди 9 години

Като чета в този сайт коментарите на червените *** те били големи финансисти. Същия е и др. Румен Гечев , който беше икономически министър при Жан Виденов и фалираха държавата , като ограбиха спестяванията на народа . От злоба и яд , че не могат да крадат БСП-ДС са готови да умрат , но друг да не вземе заем.

17

Анонимен

преди 9 години

Заема с опция до 10% годишна лихва в проформа, ся ще почнат да уреждат за всяка партия % комисионно одобрение. Пладнешки обир ли се готви???

16

искам дълг

преди 9 години

ама защо да не вземат дългове....всички държави го правят,дори и най богатите и си живеят така с перманентно рефинансиране...че какво им е на гърците със 680 евро минимална заплата.....какво пречи и ние да си вземем дългове,особено ,ако отиват за социални разходи...и без това сме най-бедните в Европа...пък дълговете не пречи да си се трупат и рефинансират...те и без това никога няма да се изплатят ,а нашия живот е ограничен...какво ме интересува кой ще плаща след 2-3-4 поколения-7 и 8-о ще плаща

15

Анонимен

преди 9 години

Ама вижте сега .Става въпрос за едни комисиони .Само1%. Е вярно това са само 160 милиона. Ама да не искате комунистите да ги вземат , като тази работа можем и ние да я свършим.

14

До 10

преди 9 години

Какви 8 милиарда е опоскал Орешарски бе, крастав кафяв тиквопоклонник ? Вашият вожд опоска 8 милиарда резерв и с великите си финансови министри продължава да държи безработицата стабилно над 10 процента. Идеята му за икономическо развитие е "европрограми" и дотам. Орешарски поне имаше програма за дългосрочно създаване и трупане на капитал в страната, вашата тиква освен да смуче парите на европейците и да тропа с краче как "комунистите" му пречели какво друго свърши ? Едно голямо нищо.

13

до подлогите от 12

преди 9 години

Тия опашати лъжи не на нас!

12

глупак

преди 9 години

Защо не се кандидатирах за депутат преди 25 г,може и да не съм крал ,но поне щях да взема висока пенсия от викане грачене в парламента ? Блазе на вечните депутати нищо не правещи .