14

Анонимен

преди 9 години

Руснаците си прибраха Крим първо,после пратиха проруски или направо руски части в Украйна.Това е агресия срещу суверенна държава.

13

Анонимен

преди 9 години

Русофобията и русофилията са тежки форми на олигофрения. Както и пеняването в уеб сайтове

12

украинец

преди 9 години

До Анонимен---Кво искаш да кажеш ?Ами те фашистите са в Москва.Русия сама от себе си ли ще се освободи ?

11

БОЖЕ КАКВА УСРА...

преди 9 години

НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПСТИГНЕ --БЕЗ ЗДРАВАТА РЪКА НА ЩАТИТЕ!КЪДЕ СИ Д.БУШ...??!!КЪДЕ СИ ГЕН.ШВАРЦКОПФ..?!!!!ТРЯБВА ОТНОВО ДА ВИ ТЪРСИМЕ СЪС СВЕЩИ...!ТАЯ УСРАНА БАБИЧКА МЕРКЕЛ ..Е НА ПЪТ ДА НИ ПОГУБИ ОКОНЧАТЕЛНО!

10

четящ

преди 9 години

За играта между САЩ и Русия, сметката я плаща Украйна и цяла Европа. Крайно време е да се бие шута и двете "велики" сили и Европа да се развива самостоятелно без мечешките им прегръдки. Търговия - да, свободно пътуване - да, но не и политически врътки.А в Украйна, на сепаратистите да се даде няква автономия и да мирясат. Да цъфтят, както цъфнаха там. Интересно ми е защо в Литва и Латвия, където има големи руски малцинства никой не иска да се връща в СССР 2

9

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Напред към Киев, братя ! :)

8

Анонимен

преди 9 години

В***шингтон е също наясно за ролята на Масква!

7

ukrainec

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ---------Ами не може защото губите-предизвикахте Отечествена война в Украина и като почнаха да ви бият-неможело.Може ,може и Крим може да върнете и от Донбас да се изтеглите.Кво стана в Дебалцево -уж ги обкръжихте-пък 3000 обкръжени отпускари и над 1000 утепани.Мислехте ,че ще стане като в Крим нали-хоп и си го вземате ?

6

Анонимен

преди 9 години

пазарлъкът да започне, сега!

5

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

всичко може да се постигне стига да не се намесва сащ

4

Анонимен

преди 9 години

ми като неможе да се реши на бойното поле, що пращате армия бре наглец ? що не спазвате международното право? що окупирате чужди територии и финансирате терористи ?

3

Анонимен

преди 9 години

Приберете си вежливите отпускари от Украйна и мирът ще дойде за 24 часа !

2

КуРти

преди 9 години

"Украинските колеги не трябва да се надяват, че безогледната подкрепа, която получават отвън, ще реши всички проблеми", предупреди руският външен министър. "Струва ми се, че тази подкрепа, напълно лишена от какъвто и да било политически анализ на случващото се, замайва главите на някои по същия начин, както през 2008 г. замая главата на Саакашвили. Всички знаят до какво доведе това", припомни Лавров.Лек намек, че почва да им свършва търпението.

1

Анонимен

преди 9 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Лавров... Прибери си "отпускарите" и танковете, бе убиец!