35

Анонимен

преди 9 години

И все пак Путин победи или ще победи напълно/малко по-късно/.Украйна вече не съществува ,украинци и русаци се намразиха и всичкото това в резултат на налудничевата американска политика.

34

AL

преди 9 години

ТЕЗИ ДВАМАТА "МИРОЛЮБЦИ" ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМИ ПЛЮЕХА РУСИЯ И ПОТДЪРЖАХА ХУНТАТА В КИЕВ ДОКАТО ОПЪЛЧИНЦИТЕ НЕ СГАЩИХА ЗА ВТОРИ ПЪТ МАЙДАНОВЦИТЕ В ЧУВАЛА И С ЦЕНАТА НА МНОГО ЖЕРТВИ И СЕГА ТЕЗИ ДВАМА ЛИЦЕМЕРИ ИСКАТ ДА СИ ПРИСВОЯВАТ НЯКАКВИ МИРОТВОРЧЕСКИ ЗАСЛУГИ.КАКВА НАГЛАСТ! МИР МОЖЕ ДА ИМА САМО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ХУНТАТА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА, УБИИЦИТЕ НАЧЕЛО С ПОРОШЕНКО ИЗПРАВЕНИ ПРЕД МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБОНАЛ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НА НОВОРОСИЯ СЕ ДАДЕ ПЪЛЕН СУВЕРИНИТЕТ!

33

дръжки

преди 9 години

Щом Америка иска мир значи 100% да очакваме сигурна война.

32

Анонимен

преди 9 години

бе то до края на годината ще видите как хораат в украйна ще пометат Порошенко, и сега има страшни протести тама, но нашата цензура не ги отразява. като направят повсеместна мобилизация и пак губят войната, а Ципрас разклати еврозоната и няма пари за Украйна изведнъж ще им дойде нанагорно им ще линчуват порошенко и ще има втори майдан.....украйнциит каква я мислеха - каква стана. Путин ако ги подкара къ м Мариопол здраво и го завземе, вече се е свързал със Крим. после идва бердянск и херсон.

31

да свършва

преди 9 години

Ситуацията е патова и такава ще остане. На практика Украйна вече е поделена - за Русия остава Крим и района на бойните действия. Русия печели много, но претърпя и колосални икономически загуби, които тепърва още ще и се отразяват. Останалата част от Украйна остава в сфера на влияние на запада, което никак не е малко като краен резултат и нямаше да се случи без спорните майдански събития. На Европа война не е нужна, тя ще си вземе своето с последващи икономически мерки.

30

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До бандеровче ПАК ЯКО СА ВИ БИЛИ СНОЩИ: ИЗТОЧНИЦИ ОТ НОВОРОСИЯ СЪОБЩАВАТ ЗА ОЖЕСТОЧЕНИ БОЕВЕ КРАЙ СЕЛО ЧЕРНУХИНО ПОД ДЕБАЛЦЕВО КЪДЕТО ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА УСПЕЛИ ДА ОБКРЪЖАТ РОТА ПАЛАЧИ ОТ 25-ТИ БАТАЛЬОН ,,КИЕВСКА РУС'' КАТО ОТ 80 ЖИВИ СА ОСТАНАЛИ ЕДВА ОКОЛО ПОЛОВИНАТА УКРБОЙЦИ.ПРОТИВНИКЪТ СЕ Е ОПИТАЛ ДА РАЗБЛОКИРА РОТАТА ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ПОДКРЕПЛЕНИЯ СЪС КОНВОЙ НА ,,ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ'' НО НЕ СА СТИГНАЛИ ДО ПОЛЕСРАЖЕНИЕТО,АВТОМОБИЛИТЕ ОТ МИСИЯТА СА ОБЪРНАЛИ И СА СЕ ВЪРНАЛИ ОБРАТНО.УКРОПИТЕ СА СЕ УПЛАШИЛИ.

29

Анонимен

преди 9 години

до 23 - никой няма да се запита такова нещо - първо НАТО исак да превзема Русия и сега рейтинигът на путин скочи от 62 на 80 проценат .респетивон рейтингът на буш скочми от 42 на 70 проценат на 12 септември 2001 г. При външна заплаха хората се обединяват.Второ - Горби разби СССР, сега путин им въран Крим и ще им върне източна украйна и ще покаже среден пръст на САЩ - как няма да застанат зад него руснаците. - и 90 процента ще натрупа. Путин.

28

Циганин

преди 9 години

Американчетата губят войната в Украйна и затова се "загрижиха" за украйнците и искат оръжие да им доставят -към 8 000 човека от редовната армия и батальони са в чувал в Дебельцово ,само 20 % са се явили на мобилизацията на Петра Прошенко ,Ярош шеф на Десен сектор е в болница ,друг лидер също е в болница и не иска никой да воюва -едно е да викаш ,друго е война .Вече има указ за право за разстрелване на бягащите украйнци от Донецк -а това говори ,че не могат да се справят с войниците -дезертират .

27

Анонимен

преди 9 години

ПОБЕДА за руснаците!Меркел и Оланд отстъпиха пред опълченците в Украйна Мирният план предвижда демаркационна линия с отчитането на територия от 1500 квадратни километра, завоювана от опълченците

26

Анонимен

преди 9 години

Не си играйте с огъня.Няма смисъл.Путин е търпелив човек.

25

Анонимен

преди 9 години

Боксьора стана кмет, а газоваат принцеса сделката бе да я пуснат от затвора. сега е активистка - тип соросоидче. тя е огледален образ на нашата Надежда Нейнски. Боксьора пък е огледаелен образ на нашия главсек - Бойко. Процесите който се случиха в България се случват навсякъде където стъпи американски крак.

24

Анонимен

преди 9 години

има ли някои който още да вярва на лъжливите юдейчета путин и лавров

23

Анонимен

преди 9 години

решението е просто ДНР, ЛНР и запорожието стават независими държави захранвани икономичесик от Русия. Украйна не влиза в НАТО. САЩ разполагат войски в Прибалтийските държави.Единствената държава която поддържа Украйна е Полша - другите си измиха ръцете. жалко, ч епорошенко не го е разбрал. Украйна стана второ Косово.

22

Shark

преди 9 години

Войната в Украйна ще спре когато САЩ спре да се меси там. И когато свалят това проамериканско продажно правителство. Те са единствените виновници за това кръвопролитие. Интересно ми е къде в цялата картинка се загубиха боксьора и газовата принцеса. Или взеха едни пари от САЩ да подпалят конфликта и се пръждсаха по Германия или дявол знае къде на спокойно да си харчат продажно спечелените пари.

21

Анонимен

преди 9 години

NE NA VOINATA!Haide stiga s taq zloba! Dano da se razberat s tova poseshtenie v Moskva i sled tova tiq voeni deistviq da sprat zavinagi!

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има ли нормален човек в света /не става дума за български ***/, който да повярва, че тия недоволни украински фермери или миньори от Донбас... - така професионално боравят с модерна военна техника, като професионалисти...

19

Анонимен

преди 9 години

това решение вече веднъж го пробваах - обещаха им автономен стату и изобири и после Порошенко не призан изборите в ДНР и ЛНР - дори сега Путин да иска автономия, Захарченко и компания няма да се вържат на същия номер. ще ратуват за независимост.пътят води към независимост на ДНР, ЛНР а по.-възможност - и на Запорожието. И на ясно казване на УКрайна, че няма скоро да я приемат в НАТО. това ще успокои обстановката.

18

ДС

преди 9 години

САЩ ще изсипят 1 тон уръжие на Украйна и ще гледат как две славянски нации се изтребват.

17

Анонимен

преди 9 години

От заглавието скочих направо на коментарите без да чета статията.В статията предполагам се цитират руските печатни колоси като "Ведомости","Независимая гъзета",Комерсант","Псковская Загубенрия","Новий дожд".Ако цитатите са от тези колоси,значи си спестих време,като не четох статията.

16

до 9 Варна

преди 9 години

Напълно си прав. И колкото повече мир има, толкова повече руснаците ще се питат...все пак защо бе всичко това ? Защо обявихме Украйна за фашисти? Защо нашите момчета- в отпуск- отдиха там? Путин обаче не иска мир, защото този мир повдига въпроси...защо рублата падна...т.е. мир значи падане на авторитета на Путин..........и въпреки това той няма избор....жалко за руснаците, за украйнците, на целия свят......