151

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Пенсионерите руски са тук целогодишно с изключение на дните за получаване на тъпата виза!

150

Анонимен

преди 9 години

Тя операцията е замислена в ЦРУ още преди да изчезне индонезийският самолет в Тихия океан.Не мога да кажа,че американците са готини копе*ета ,защото не са,но са опасни и рашките трябваше да внимават.

149

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Руснаците затова са толкова смели, защото като член на Съвета за сигурност могат да блокират всичко. Което си е чиста злоупотреба със служебно положение. Което пък отрежда на Путин ролята на един от най-големите *** в историята.

148

Анонимен

преди 9 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР На Сънито през януари трябва да е мноо яко, а?

147

до 197

преди 9 години

Притиснат е от собственото си милиционерско малоумие, да съсипе една толкова голяма и богата страна и да я превърне в последна изтривалка за света - в белите страни вече плашат децата: "Ако не си изядеш супичката ще дойде злият *** да те изяде!"

146

Анонимен

преди 9 години

Ако ООН разреши на САЩ и НАТО да проведат военна операция в Крим,съюзниците ще изпарят руския черноморски флот за отрицателно време.Вие защо си мислите,че НАТО си прави команден център в София?Тези са хищници ловуващи групово,нямат празен ход.Руснаците да зарязват всичко в Украйна и да се прегрупират.

145

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КОМАНДНИ ЦЕНТРОВЕ ВСЪЩНОСТ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ НАПАДАТЕЛНИ МАЙ, НО НАЙ -ЖАЛКОТО БЪЛГАРИНО ЗНАЕШ ЛИ КОЕ.ЧЕ ТИ ПАК СИ ОСТАВАШ ИЗПОЛЗВАНИЯТ 4ИФУТСКИ ПРЕЗЕРВАТИВ, ЗАЩОТО 4ИФУТИНА Е СТРАХЛИВЕЦ И ЩЕ ИЗПОЛЗВА ПРОСТИТЕ И НАИВНИ БЪЛГАРИ, РУМЪНЦИ, ЕСТОНЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ МИЖИТУРКИ ДА СЕ БИЯТ ЗА НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ В УКРАЙНА И КРИМ.ДОКАТО ТОЙ САМИЯТ СИ ПИЕ УИСКИТО В ВЕГАС И Е.БЕ БЛОНДИНКИ, А НАКРАЯ ТРОФЕИТЕ ЗА НЕГО А ЗА ТЕБЕ БЪЛГАРИНО, РУМЪНЕЦО И ПР. 1 4ЛЕН У ГАЗА И АКО ВЪОБЩЕ ОЦЕЛЕЕШ ОТ ВОЙНАТА ЩЕ СИ САКА ДО КР

144

до 191

преди 9 години

Да си мерат температурата руските ***, чакат ги тежки времена, аз съм в ЕС и съм си ОК.Ти като не знаеш какво да кажеш по темата не тролствай!

143

Анонимен

преди 9 години

Операция Пустинна буря изтласква Садам Хюсеин от Кувейт за ...100 часа.На западната и източна граница са разположени 2х200000 съюзнически войници,които отрязват многобройната войска на Садам в Кувейт,след което я размазват с бомбандировки.Какво им пречи на НАТО да го направят пак?Самочувствието на руснаците ще бъде ликвидирано.Казвам го с ясното съзнание,че симпатизирам на руснаците и е добре да се отърват от Украйна на време.

142

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Що се изказвате неподготвени!Точно на Сънито сега има руски пенсионери и единственият им проблем е скапаната виза да получат!

141

Анонимен

преди 9 години

До до НайденовМери си температурата.

140

Анонимен

преди 9 години

хахахаха беше до 173-и, който е ***

139

Холипут

преди 9 години

Путин има партнери в ЕС, Янис рокера ги ейбе и той, голям кеф, седи глей кино:-):-):-)

138

до Найденов

преди 9 години

"Русия, най-богатата страна на природни ресурси"Вече няма значение - петролът падна с 60%, за 6 мес, доларът е 70 рубли - руснаците скоро ще изпукат от глад, другото е без значение.И кой каза, че Куба е преживяла - тя умря, там в момента има икономически труп! Гладът е жесток, а една Дачия струва 50 000 долара, и то при заплати от 5 долара, хаха!

137

Анонимен

преди 9 години

До АнонименХахахахаха.

136

Ганчо

преди 9 години

Кой ще толкова гламав да оди да са бий с руснаците?

135

Анонимен

преди 9 години

Спрете се бе, пиша 366-ти коментар. Днес.бг, не разбрахте ли, че прекалявате?

134

Свети Ястреб Велики

преди 9 години

В сайта на Утро.ру има една статия от 26 Дек. 2008 г.Не мога да сложа линка тука, но потърсете я под "Обама начнет третью мировую с Крыма"Перпоръчвам на всеки да отдели малко време и да я прочете тази статия. И пак да почертая - статията е отпреди 6 години!

133

Анонимен

преди 9 години

Колко смешни са тези на запад,само гадаят-Путин това -Путин онова.Абе стига сте се занимавали с Русия,нали я изолирахте вече.Всъщност Путин е една голяма изненада.само като си спомня Бойко като разбра за южен поток,направо се срина.така ще е и с обама,които вече трудно контролира нервите си в изказванията за Русия.А може и Путин да се окаже победен,ако не си опече работата.

132

Найденов

преди 9 години

Какво ще уплаши Путин и Русия??? Икономически санкции ли???? Бедна Куба, без никакви природни ресурси и полезни изкопаеми преживя цели 50 години US икономическо ембарго, а комунистическата власт оцеля!!! Иран е вече 10 години в още по-тежки икономически санкции , а ислямското правителство не падна! Сирия, раздирана от гражданска война вече 4 години, останала с малко политически и икономически партньори, продължава да се държи. Тта ще плашат Русия, най-богатата страна на природни ресурси!!!!!