8

Анонимен

преди 9 години

Няма да коментирам. Раздайте оръжие на народа.

7

Анонимен

преди 9 години

От самото начало си бе ясно, че това с подслушването беше подстановка на БКП ръководена от Тракторо.Сега да кажат от къде и кой направи записите, които не се оказаха автетични.

6

Крадльо

преди 9 години

Променете НК НЕКА ПРОДЪЛЖАТ, И АЗ СЪМ ЧОВЕК. иСКАМ и кражбите да не са престъпления. Нека се наричат правомерни вземания на чужди имоти и вещи. А поправката я кръстете на мен - Крадлю 1.

5

?!?

преди 9 години

С това падна и илюзията, че прокуратурата е независима!

4

Анонимен

преди 9 години

Съдебната реформа даде първия си резултат. Ще фигурира като неготив в следващия доклад с препоръка за отстраняване за по-следващия. А междувременно понеже не сме във война може да ни подслушват както си искат. Освен ако не вземем спасението Шаламанов да се върне в стратегията че сме в информационна война. :-)

3

Анонимен

преди 9 години

И какво ако подслушват?Аз нямам какво да крия!Да ме подслушват колкото искат.От подслушване се страхуват най-много червените мутри от БСП и ДПС

2

:-)

преди 9 години

Това поправката Цецко 1 ЛИ Е? кОЙ Евносителя, да не е Дончева, но тя не е депутат. Трябва за по-шик да е някой коалиционен партньор. И прецедента не е върнал, не е наложил вето. Как да се не смее човекът последните дни цъфти, цъфти.

1

Анонимен

преди 9 години

Това решение ще се включва ли в мониторния доклад за България?