9

Анонимен

преди 9 години

И сега всичките туристи от нас та в Гърция. Няма Южен поток, няма туристи. Чудя се откъде толкова тъпотия от нашите политици? Но сигурно си е типична наша черта?

8

Анонимен

преди 9 години

Другаря Ципрас e член на гръцката комунистическа партия. Гърците отдавна искат комунист и комунизъм ... може би защото никога не са имали, за разлика от нас.Нека видим какво ще направи.

7

zeus

преди 9 години

Да не забравяме историята, в Гърция след ВСВ е имало повече комунисти, отколкото при нас. Ако не е бил Чърчил да смаже бунта им щяха още тогава да дойдат на власт. След тъпите мерки за икономия, наложени от ЕС, изборът на Гърция е съвсем логичен. Дали са съюзници на Русия не се знае, но определено ще работят за себе си, а не за ЕС и САЩ.

6

Циганин

преди 9 години

Те май ще построят и ЮП и ще теглят една "майна" на Брюксел и след това ще трябва да си строим търба да внасяме руски газ от хъба в Гърция ! Изпусни питомното па бягай да гониш дивото по ЮП!

5

ИСТ

преди 9 години

На мястото на България - Гърция. Ха честито.

4

бай Петко

преди 9 години

Май идва време баба Ванга да познае и за България...

3

15087

преди 9 години

Вероятно сега в Гърция ври от руски емисари, нарамили голямите торби с обещания за разни потоци, атомни централи и оферти за изкупуване на тонове маслини и краставици.

2

Анонимен

преди 9 години

Русия била бензинова колонка а? :)))

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Je Suis SYRIZA !!!