105

456

преди 9 години

До УКРАИНЕЦкато си украинец марш в укропитекския сайт! кой си ти бе ,че ще казваш кой и къде ще ходи в БЪЛГАРИЯ!!!

104

Анонимен

преди 9 години

Украинец, ти на кой такива проводи правиш, че и на вокзал го пращаш? Украинец, абе колко беженци от украйна има в ЕС?. Май не им трябвате много, много на ЕС. Вие не ставате брато. Не, наистина не ставате. Направихте си държавата ***. Само с реване по площадите "Слава Украина" нищо не става, а на повече не сте способни. Така, че на българи без да даваш съвети за вокзали...

103

Dyakata

преди 9 години

Разбира се това го знаят и Руснаците. Те също не биха се отказали от такива благинки. Но не забравяйте, че мнозинството от жителите на тези райони е Руско и Москва няма да зареже своите сънародници току така. Ние можем само да стискаме палци да не вземе някой от големите да кихне както си стоят всички с пръст на спусъка, че тогава я вапцахме вкупом. И от запад и от изток.

102

Анонимен

преди 9 години

СИРИЗА СКОРО И В УКРАИНА ЧАО ХАЗАРЧЕ С ХИПОПОТАМСКА ФИЗИОНОМИЯ И СВИНСКИ ОЧИЧКИ ПРАСЕНКО

101

Анонимен

преди 9 години

Оказа се , че в България има повече Руски националисти от колкото Български . Начело естествено е Волен Сидеров , който говори глупости и една малка част от маргинали му ръкопляска .

100

Dyakata

преди 9 години

Всичко това е резултат от целенасочената политика на САЩ, целяща да откъсне Украйна от влиянието на Русия и да се придвижи още по-близо до границите и. Освен това в тези райони има големи находища от шистов газ , за добива на който вече има подписани договори с американски инвеститори. Сега там хората са вече излишни. Необходима е само територията и то на всяка цена. Не забравяйте че освен газ, там има въглища и желязна руда. Това е основния източник на доходи за Украйна.

99

Анонимен

преди 9 години

Каква странна метаморфоза ...Половин година убийците на Порошенко бомбардират от де каквото намерят градовете на Донбас, трепат хора и не им пука. Техните ментори и господари от USA и ЕU хич не им пука...Сега паднаха няколко снаряда в град, който контролират фашистите на Порошенко е веднага почнаха да леят крокодилски сълзи и да раздуват за голяма трагедия...Ми, успокойте се малко, господа с двойните аршини, монополизирали идеята за правда и свобоа. Огледайте се и вижте и Донецк, Луганск!...

98

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦМарш в киев. На никой не си притрябвал тук. Отивай ставай доброволец. Стига си се скатавал на топло.

97

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До *** -Щом искаш хигиена в чата-изчезвай !България е НАТО -вска страна !Чемодан,Вокзал ,Москва !

96

Анонимен

преди 9 години

Бунтовниците са виновни за смъртта в МариуполИмало прехванати разговори, които доказват вината им----------Хайде сега, пак нашата пропаганда препечатва партенките от западната пропаганда...Точно същата дебела лъжа пуснаха и за малазийския самолет, свален над Украйна. Имали прихванати разховори. И къде са? Тишина.. защото руснаците намериха не само кой самолет е свалил самолета, но и кой е бил пилота и свидетелиРазстоянието на позициите на Град на опълченците не позволява да ударятт Мариупол

95

Dyakata

преди 9 години

Хора опомнете се. Това което четете е чиста пропаганда на платените Български медии. Имам контакти с Украински граждани живеещи в Мариупол. Истината е съвсем друга. Там всички знаят че както всичко до сега и това е поредната провокация на Украинските власти. Има чисти доказателства че това си е тяхно дело. Когато няма за какво да се хванат за да оправдаят офанзивата си, те си помагат с подобни провокации, за да накарат зомбираната Европа отново да нададе вой срещу Русия и в подкрепа на Украйна.

94

хаха

преди 9 години

Че кой вярва на думите на тоя пияница.

93

Анонимен

преди 9 години

Ха ха егати и дезинформационната "новина ", явно и нашите 'новинари ' участват :)Добре че има и нормални медии!Всичко е вярно, но с обратен знак!Киев стреля по Мариупол. Опълченците са в настъпление но не обстрелват града. Ако имаше прехват щеше да е в мрежата, за разлика от клиповете от видеорегистраторите!Ехо съвсем за *** кравари ни взехте!

92

Анонимен

преди 9 години

Аз помислих, че става дума за информация, а то цитирали Порошенко. На този негодник и дума не може да му се вярва. Поне като пуснат такова заглавие, да потърсят независим и достоен за вяра източник.

91

факт

преди 9 години

До Анонимен 128Отговори си на въпроса , кой направи въоръжения преврат в киев , кои му бяха спонсорите Янукович докато беше на власт нямаше кръвопролития , така ч е ......

90

учуден

преди 9 години

До Анонимен 128какво сме ти направили , в частност аз , че ме мразиш ?????

89

напарво виц

преди 9 години

"бил заявил ПОрошенко " , били прихванали разговорахаххахаххаххахаххахаххаха че той Порошенко и бебетата знаят ,ч е си говори свободни съчинения и си измисля

88

Анонимен

преди 9 години

До обратДа ти влезнат в *** тея танкове.

87

обрат

преди 9 години

Настъпи дългоочаквания обрат във войната. Опълченците започнаха тотално настъпление по всички фронтове. Предстои освобождаването на Украйна от фашистката хунта. Военните, и фашистките формирования на "Правый сектор" панически бягат от окупираните територии в ДНР. Както навремето панически бягаха от СССР окупаторите от хитлерофашистка Германия. На танковете на армията на ДНР вече има надписи "На Киев!"

86

Тихомир Томов

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ Браво ! Това е истината за световните дела . Експлоатация върху неевреите , правене на пари , откровени измами , плащане за разни научни теории , правене на революции , преврати , убийства на непослушни президенти , премиери и журналисти и мащабни войни , в които рядко загива някой обрязан противник на Исус !