23

Анонимен

преди 9 години

Тази система действа нелошо при цивилизовани общества с добър коефициент на интелигентност, обаче... дойдоха интегриращите се носърчета и чаршафи, та... като пуснеш Ментос в кока-кола и се разпени работата. Националния дълг на САЩ онлайн: US debt clock online там ще намерите причините за сегашния план с толерастията. Разделяй и владей!

22

Маркс

преди 9 години

Преди много години слушах проповедите на германски пастор. Човека си го каза ясно, този съюз ще се срути, защото има метална конструкция и глинени крака и е така. Колко неук е бил този, който е решил да направи една наднационална смесена раса, това е напълно невъзможно. Все едно да щракне с пръсти и Расовите духове на народите да изчезнат заменени от кредитните карти. При част от хората това действа, но е до време, при други изобщо не може и да пусне коренче. Украинската война ще унищожи ЕС.

21

Анонимен

преди 9 години

*** пак ще ви копат край Белене.. Русия не може да бъде победена ..

20

Анонимен

преди 9 години

Кой е окупатора , кой проповядва хомосекс и феминизъм.. Кой врагът .. Срещу кой трябва да се бори патриота .. Това е САЩ.. Не са виновни дори мигрантите защото САЩ натискат да приемаме бежанци , за да станем *** като тях.

19

Анонимен

преди 9 години

Боли ме *** за Европа и Азия.GOD BLESS AMERICA!

18

Анонимен

преди 9 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО СЕ СРИНА! СМЪРТ НА РУСКИТЕ ФАШАГИ,ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА ХАПНАТ ОТ ЯДРЕНАТА ГЪБКА!

17

'

преди 9 години

Това,че европейските страни са водили колниална политика срещу арабо-африкански страни е един повод за присъствие на араби и африканци.Разбира се тези новопристигнали бежанци нямаше да оставя родните си места ако не бяха бомбардирани за интересите на ционизма.Либия,цветуща градина бе изтрита от нато ,а едва те биха се затичали да живеят като бежанци в Европа ако не беше това.Така е и с други-иракчани,сирийци.И "запада" е в основата на разрушение на страните им.ЕС не вдигна ли ембаргото за оръжие на канибали и главорези в Сирия?

16

Анонимен

преди 9 години

Френската революция посича краля заедно с кралицата и другите аристократи.

15

Анонимен

преди 9 години

Линията между национализма и да на направиш услуга на САЩ е много тънка..ВМРО и НФСБ се финансират от ЦРУ , винаги в критични моменти те са на страната на САЩ.

14

Анонимен

преди 9 години

О,извинете.Тия дето не са националисти еснафи и нацисти щото не се подмокрят от радост при перспективата да плащат хубавият живот дрогата и ебането на афро арабската *** са фашисти.Тц тц как не се сетих по рано то на челата им го пишело..Само не мога да разбера що потокът от нефашисти интернационалисти и тн цветни не са насочи към северна корея ,китай,венецуела,монголия,беларус и тн страни които не са фашистки.Що се към Европата ги влече?В северна корея и мозамбик е супер.

13

Анонимен

преди 9 години

САЩ убиха за 20 години толкова българи , колкото Османската империя не е убила за 500 години..2-3 милиона българи убити от Американското Соросоидно робство..

12

до волен

преди 9 години

В Гърция скоро ще имa няколко осъдени мимистър председaтелиСaмо изчaкaйте

11

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Няма нищо по-хубаво от еднонационални държави. Чисти нации ! Всяка държава да си знае границите. Всеки народ - държавата !*** в Африка, белите в Европа, мюсюлманите в мюсюлманския свят, жълтите в Азия ...Всяка жаба да си знае гьола !Глобализмът се провали с гръм и трясък !Мултиетническият модел в Америка се срина.Европа трепери от страх пред ислямския тероризъм.Арабският свят е като разбунен кошер, в който всеки е срещу всеки.По време на Студената война живеехме в по-подреден свят !

10

Анонимен

преди 9 години

*** най ще се кефят от сблъсък на патриоти националисти срещу *** араби , ***..Само така могат да насочат гнева на хората в друга посока , а не срещу техния господар САЩ..Главния враг са *** и САЩ .. не някакви си *** , *** араби.. Ние сме окупирани с военни бази на *** , а сме окупирани от САЩ , шпиони на САЩ са министри , премиери и депутати.

9

Анонимен

преди 9 години

А... аз що не съм баннат бе? Ми пак ще кажа, че играта "Черен Петър" е обидна за БХК и ДПС и трябва да се премахне, заради расова омраза и дискриминация, загатната в определението "Черен". Съгласен съм на "Афроамерикански Петър"

8

'

преди 9 години

Заплаха #1 за света са опитите на кабалистичния ционизъм да въвлече света във война срещу сирийците и иранците,а който мисли знае,че Русия е за добросъседски отношения с тях и затова е войната срещу Русия.timesofisrael/netanyahu-spat-in-our-face-white-house-officials-say/

7

Анонимен

преди 9 години

Само този който се бори против окупатора на Европа - САЩ е истински националист..Това в Германия не са националисти а фашисти като украинските.. те се борят за интереса на САЩ. Има едни на юг които се борят за исляма , но всъщност се финансират от САЩ и техните марионетки Катар и СА.

6

мноо чернилки бе. ..

преди 9 години

Хората просто се отнасят скептично към милиардите *** и араби които наоъват да идват и да се размножават подобно на микроби в десетки и стотици бройки интересувайки се от две основни неща.Да наложат ислям.Как да получават много пари от социални помощи като по цял ден мързелуват или вършат престъпления.През останалото време-конвейрът за деца не спира.И всички които не вярват че това безумие ще доведе до нещо добро са еснафи,нацисти,тесногръди националисти изобщо лоши хора щот не обичат ***.

5

'

преди 9 години

Луциферианския световен ред е изграден на много лъжи.Първо -ислямизацията на Европа е планирана от неислямци,една госпожа обяснява кой стои в центъра на пекострукцията на европейския ред:https://youtube/watch?v=MFE0qAiofMQ.Второ-национализма е анатема за новия ред защото е планирано световно правителство под световна религия.Трето-не се преоткрива но се създава фалшив десен национализъм ,а завалийките даже не съзнават,че е в служба на кабалистичния ционизъм и против страните на пътя на Велик"Израел"под мантра ислямизъм .

4

Анонимен

преди 9 години

България трябва да бяга от ЕС докато не е станало много късно и не се разпадне и самата България.