282

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 365"Умните държави, като САЩ, не воюват на собствена територия"---------------------------------------------------------------------------------Искаш да кажеш - мерзавците и мръсниците като държавата САЩ избягват да воюват на своя територия. Те ходят по другите държави да трепят хора. Прав си!

281

Анонимен

преди 9 години

София, столицата на държава от ЕС е миризлива ***. От няколко седмици улиците са покрити с тънък слой *** кална слуз. Навсякъде щъкат намръщени измъчни скотове, просяци, гъмжило от 15 годишни таралясници нагъчкни дори и по тротоарите и между тях тук таме самодоволни "бизнесмени" с луксозни коли по 100 хил евро. Разбити улици и тротоари, мрачна картина.

280

Bulgatani

преди 9 години

До АнонименЗабрави за Раковски и други, моля! България вече е продаден и предаден, и тя го обича много, нали?

279

ГРАНИ .РУ

преди 9 години

Песков-Запад душит Россию... и коментар в Грани,ру.,,Песков мълчи,защо Путин го отхвърли целия свят.Защото Путин създаде локализиран рай за неговите Люблянка съучастници,за техните приятели и приближените роби.Той превърна Русия във феодална държава,управлявана на ръчен режим.Тъй като създаде армия от ***,нищо не произвеждащи,а само диво отнемащи,състояща се от чудовищно голям служители и сили за сигурност.Песков мълчи,че Путин се превърна в гарант на несправедливо общество,произвол но влас

278

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 359Уа-ха-ха!!! Да видим дали съм те разбрал правилно: Според теб съм родоотстъпник, защото не защитавам САЩ, препълнен с латиноси и *** и ръководен от Обама, която от сутрин до вече мисли как да оправи дереджото на България. Малко ми е "родоотстъпник". Национален предател съм аз. Признавам си го чистосърдечно!

277

Край

преди 9 години

Е между Русия и Турция коя е държавата която принадлежи към европейската цивилизация. Достоевски, Чайковски, Пушкин, Лермонтов, Шустакович, Чехов и........... или Чичо Али Реза е европеец

276

Анонимен

преди 9 години

Проститутката е същество което спи с непознати за пари.Соросутката е същество което прави всичко за пари.

275

край

преди 9 години

Мястото на Русия е в ЕС. На Украйна също и конфликта се решава Такъв съюз ще *** ресурсите, хората и технологиите да доминира света. Германия обаче се бои от засилване на славянския /православен/ елемент в ЕС. Русия в ЕС е кошмара и на Америка и Англия. Те предпочитат Турция в ЕС.

274

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 341"Нали знаеш причините ? 45 години съветско робство."---------------------------------------------------Пояснявам: България беше изобразена като *** от чешки художник, чиято държава беше 45 години "под съветско робство". Нъл тъй?!

273

Анонимен

преди 9 години

Когато се качва цената на златото,това вещае нестабилност на световната икономика.Другият извод е,че понижаването на цената на петрола освен заради свития пазар си е чиста спекулация.Според водещи директори на хедж фондове следва срив на ценни държавни книжа на определени държави.Много ми е интересно като толкова искат американците те да определят правилата,какво всъщност могат да направят в случая?Цената на петрола спада и това не е добре за долара.

272

русофил

преди 9 години

Опс дрогирана!

271

Bulgatani

преди 9 години

До сър Пичук. Пожелавам Ви голяма чревния диария, защото тя почиства и мозъците Ви. Може би!

270

Анонимен

преди 9 години

След силното обезценяване на рублата, г-н Сидеров е провел телефонен разговор с Кремъл, в който е тропнал с краче и е настоял оттук нататък да му се плаща само в долари вместо в рубли. В противен случай е заплашил с прекратяване на руската пропаганда в БГ.От Кремъл не са му отговорили още.

269

Анонимен

преди 9 години

Много малко хора разбират какво прави Путин. Почти никой не знае какъв ще бъде следващият му ход. Но всички знаят, че партиите на Гросмайстора от Кремъл винаги са завършвали с шах и мат за противниците му.

268

русофил

преди 9 години

По-добре алкохолизирана от колкото другирана нация,както е в маймунарника!

267

трала ла

преди 9 години

До ОбамаГосподин ***!

266

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 338"Затова българите обичат братята американци"-------------------------------------------------------------То по десетките минуси дето русофилите ви лепят под всеки сороски *** коментар си личи колко процента от българите обичат САЩ!

265

Анонимен

преди 9 години

Украйна е фалирала.

264

край

преди 9 години

За 2013г. в Русия са продадени повече нови коли отколкото в Германия. Разходете се из улиците на Хабаровск и Владивосток с гугал мапс и ще видите сгради и инфраструктура в по-добро състояние от София Варна и Пловдив. Русия е ЖИВА.

263

Анонимен

преди 9 години

Америка вече е бита карта. От както Китай и отне световото лидерство и стана първа световна икономика пътя за САЩ е един - упадък и все по дълбоко затъване блатото на конфиктите които разпалиха по цял свят.