105

Анонимен

преди 9 години

Истината за Русия боли.Не става въпрос за руския народ а за руското ръководство което си няма хабер за истински ценности.

104

Анонимен

преди 9 години

Усещам че наистина има и се води хибридна война.Защо когато Русия обижда България се намират *** да казват че всичко е наред и трябва да се слагам на Русия а не да си обичам отечеството?Тук е пълно с ***,но може и да са платени руски пендали.

103

До 155

преди 9 години

Да, Иво Инджев е един доказан ***, агент на американците.Тоя сякаш живее, за да вреди на България.

102

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Ей, ей момчета, я по-спокойно! Кери дойде и каза , че ще ни оправи! Това е почти сигурно , но как? Онова ***, какво беше се похвалило "Тате ще ми купи колело, ама друг път!" Ходорковски какво ни казва? Че Русия ще бъде превзета отвън! Е, как ще стане не зная, но който е посегнал на Русия, първо става световна война и второ си отива нас*ан! Хайде като сте толкова ентосиазирани в залога кой ще победи Русия или САЩ, нека кажем *** на всички и "България над всичко"! Май има смисъл, А!

101

Анонимен

преди 9 години

Този сайт руски ли е?

100

Анонимен

преди 9 години

Ходорковски?!?Доказано е в съда, неговите охранителни структури са ликвидирали над 200 негови бизнес опоненти. В резултат на това той е завладял бизнеса и парите им. Това е доказано! А колко не е доказано?Той и неговите структури са извършили гигантски престъпления по повечето други точки от наказателния кодекс... Ако беше в САЩ е за ел. столИ този тип ни го пробутва западната пропаганда като мъдрец и образец за подражание. Големият герой - борец срещу Путин!? Путин е ангел спрямо Ходорковски

99

тити

преди 9 години

Този Иво Инджев. всеки път когато говори за Русия плюва колко може! Имам чувството,че или някой му плаща или чака някой да започне да му плаща!Просто толко злоба,че бие на очи! Но за Джон Кери нищо лошо не каза, въпреки,че водещата го попита на няколко пъти!

98

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Е, господин Ходорковски, греда !Русия ще клонира Владимир Владимирович и той ще управлява вечно ! :) :) :)За яд на националните предатели като теб !

97

rumen72

преди 9 години

До Василеввиж даже и ЦРУ стига до отговора на въпроса защо част от българските граждани симпатизират на Путин "защото отвоюва руската икономика от международните финансови измамници!" !!!!!

96

Анонимен

преди 9 години

скоро тия измислени агенции за управляване на света с нагласени според интересите на краварите рейтинги ще останат в историята- когато света се върне към реалната а не виртуалната доларова икономика

95

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевЩе ти отговоря, защото не си *** и можеш да мислиш и анализираш.Защото казва истината и работи за доброто на своя народ, а и на света. По-подробно виж:politikus.ru/articles/40360-pozor-pravdivoy-rossii-sharli-my-rli.html

94

Анонимен

преди 9 години

абе защо вчера краварчетата подписаха сделка за 1 милиард за доставка на руски двигателидето ни обясняваха че били от каменната ераи защо ние неможем да си сключим сделки без да питаме краваршингтонсвобода , демокрация и суверинитет - къде сабългарина безкрайно ***

93

БГ

преди 9 години

Какъв ви е интереса Русия да е слаба?Не разбирате ли,че Русия и запада са скачени съдове?А ние сме такива дребни риби....

92

Гошу

преди 9 години

Брей, как пък все така става, че всички опозиционери на ботоксовото диктаторче задължително влизат в затвора и то все за данъчни или бизнес измами. Много елементарно милиционерско мислене има джуджето, поне да разчупва от време на време сценария с нова постановка :)))

91

Анонимен

преди 9 години

До EU citizen,а аз съм Ваня от Домбас.

90

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 137 соросоидакрадецът вика: "дръжте крадеца" Кво си мислиш, че като *** центове от Сорос, та и платени путинисти ти се привиждат, за да имаш стимул срещу кого да се бориш, а?

89

rumen72

преди 9 години

До Василевте Българските Ходорковски са много, на което и име да се спрем без проблеми може да му се намерят поне няколко причини да им се отнеме цялото имущество и да изкарат по 20г. на топло. Това е във всички сектори на икономиката.

88

Анонимен

преди 9 години

Велика Русия!

87

Атлас

преди 9 години

До Това са фактите!Защото когато им даоха малко пари те взеха ,че скочиха на ръката която ги храни.Ти ми оправи деня човече-заклевам се че НЕ-МОЖЕ да има толкова *** индивид хахахАХАХхааХ.

86

EU citizen

преди 9 години

Аз съм Шарли!