9

анонимен

преди 9 години

или средно по 250 000 на блокче-отлично и кои фирми ще правят това саниране.Голямо лапане ще падне,още по богати ще станат нашите фирми.И гледайте по бързичко ,че местни избори идват,парички ще ни трябват.

8

Анонимен

преди 9 години

Грабенето започна

7

kan4o

преди 9 години

Изборите почнаха.Първо в София и без други градове,села и паланки.

6

живота ти е поп-фолк

преди 9 години

Смятах го,смятах го и ето какво излиза :средно по 140 блока се падат на всяка област.Нали се сещате,че след като няма фиксирана цифра за всяка от тях, по-оправните ( демек в по-големите градове ) София,Пловдив..да не изреждам,ще вземат повече бройки.И само защото в по-малките градове администрациите не са толкова гъвкави и отракани и експедитивни.То затова и малките градове все повече затъват.Никой не им е виновен.Сами си го правят.Който може го може !

5

Щирлиц

преди 9 години

Заявления?Що не се гръмнете без заявления!?Един милиардлева откъде изкопахте?От здравните осигуровки,или от бездънната каца КТБ?Може би Дянков ви ги даде?

4

кк

преди 9 години

"Депутатът обяви, че с 1 млрд. лв. ще бъдат санирани около 3000 4000 блока". Прави впечатление абсолютно прецизния и точен разчет на Делян Добрев - 3-4000 блока...Делянчо, че всяка баба ще ти се изсмее, бе, чедо!!! Че това е толеранс от 1000 блока, или превърнато в кинти - 250 млн.лв....Ех, на ГЕРБ, икономисчето!!! Ех, бившото министърче!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

С 10 милиарда евро за АЕЦ Белене биха могли да се санират всички панелни блокове в България и така не само няма да имаме нуда от АЕЦ Белене, а дори и някои настоящи мощности ще станат излишни.Най-евтината енергия е спестената енергия!

2

Дядо Петър

преди 9 години

"ГЕРБ ремонтира 4000 блока с 1 млрд. лв."С пари от партийната си каса, вероятно.От същата каса, с които купува такива медии като "Днес"То бива слагачество, бива, ама това вече мирише!

1

икономист

преди 9 години

Абе *** червен *** , какво искате повече. Най после едно умно и рационално решение и за хората и за държавата .