129

Анонимен

преди 9 години

Неуважваеми млади дри....ци от ГЕРБ, не престъпната ви полупартия (но пълна групировка) "започва" саниране, а България го започва (ако въобще тръгне, а не се открадне всичко от приближените ви фирми и се прелее в бездънната ви касичка)! Знаем какви са апетитите и на така наречения Президент на нещастната ни държава точно в енергийната ефективност! Полуграмотното ви ръководство го оставям без коментар. Битието на вардянина и бивша дребна Мутра, която възвеличавате за полубог си е все същото!

128

Анонимен

преди 9 години

Gerb ne me kefiha,no ako naprawqt towa s saniraneto - az 6te glasuwam za tqh na sledwa6tite izbori!

127

Анонимен

преди 9 години

първо да си санират партията като се подложат на детектора на лъжата и на хипноза за кой колко е крал

126

Анонимен

преди 9 години

Тези пари от къде ще дойдат? Значи аз ще плащам за санирането на блокове в които не живея...Тия от гроб, вече се забравиха

125

строител

преди 9 години

За Новата година си пожелах да взема някоя държавна поръчка от герб, да си оправя положението.

124

цецка фидосова

преди 9 години

да жевее ГЕРП!

123

НИКОЙ

преди 9 години

1000 000 000 / 4 000 = 250 000, ТОВА Е НА БЛОК,АКО РЕАЛНО НА БЛОК Е 150 000, БАТЕ БОЙКО ТРЯБВА ДА ДЕКЛАРИРА ОЩЕ МНОГО, МНОГО ПАРИЧКИ ИЛИ ДА СИ УВОЛНИ СЧЕТОВОДИТЕЛЯ ЩОТО СМЕТКИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ...

122

Шоп

преди 9 години

Какви връзки да се санирали, нали ако трябва да се ремонтират връзките между панелите, това значи основен ремонт на всички апартаменти? По едни PVC-щрангове и по един стиропор и да целуват ръка.

121

аа

преди 9 години

такова саниране като в българия просто няма по света. уникално:- огромен шум- само определени богозибрани вземат готините цени- в крайна сметка блоковете изглеждат като изтърбушени отвън- само определени вземат поръчките.Много сбъркана работа.

120

Само така...

преди 9 години

тъкмо ще ценират и всичко ще се срути !!!

119

@@2

преди 9 години

а на снимката половината блок вече е саниран , по нашенски де :)

118

citizen

преди 9 години

Вие в Провадия пак си изберете червеният Филчо, пък после ревете, че нищо не се случва и че *** ви мачкат.

117

Божеее опази

преди 9 години

Ако погледнем внимателно , това си е ,чисто купуване на гласове ! Представете си бабките в блоковете как ще се радват на БОКО ,че им е оправил блокчето ! В заглавито е наблегнато на ГЕРБ , сякаш те от собствения си джоб дават парите ..... Еми да дойде и моя блок в Провадия да оправи като е тръгнало , ама смешки говоря , Боко прави само в София щото там е народа ,купува глашчета наедро ! Да ни е ,честито на тея от провинцията , а моето блокче яко се клати ! ЧЕСТИТО КРАДЕНЕ НА ГРОБ !

116

Анонимен

преди 9 години

Хайдееее!!! Лапачката започна с пълна сила!!! Държавата агонизира отвсякъде, хората са на дъното, а тези тарикати се хвърлиха да санират, като че ли това ни е основният проблем! Или свършиха парите от магистралите или лакомията им няма край!

115

Анонимен

преди 9 години

Е какво животно е тва българина ,дават ви нещо безплатно бе *** вие пак гледате кой какво ще открадне не се радвате че ви се дава нещо даром щото вие сте *** и още живеете в панелките на бабите и дядовците си които са пред разпадане! СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ДАНО ТЪРЧАЛЯТА СЕ ВЪРНАТ ПАК И ДА ИЗЧЕЗНЕ ТАЯ ПРОКАЖЕНА НАЦИЯ.

114

Анонимен

преди 9 години

имаше филм- боговете сигурно са полудели-сега гледаме -управниците са полудели-.нямат представа какво предст.тия уж съокоператори.нямат представа колко пари реално ще стигнат до хората.нямат представа колко качествен ще е тоз ремонт с български фирми и бълг.майстори

113

Селяндур

преди 9 години

Пари за здравеопазване няма. За училища, за БДЖ обикновенните хора да ходят на работа, пенсионери на лекар и студенти на училище. За нищо смислено в тази държава. Но за гражданите в големите градове гратис ремонти има. Направете нещо за провинцията. Има още села без пътища, ток,водопроводи и канализация. До някъде и обществен транспорт.Но най лесно се смитат пари покрай магистрали и строителство.Некои хора ще направят яка гуша. Дерзай народе.

112

непукист

преди 9 години

Нещо не разбирам защо само "през първата година държавното саниране ще е 100% безплатно". В приказките на разни отговорни фактори доколкото си спомням за срокове не се споменаваше и кой ще финансира проекта след изтичането на тази една година. Как трябва да се разбира,че парите ще бъдат "усвоени" и след това ядец.

111

seira

преди 9 години

"САНИРАНЕТО ЗАПОЧВА..." = КРАДЕНЕТО ЗАПОЧВА

110

Анонимен

преди 9 години

Има блокове, който си смениха изцяло дограмата, сложиха нови водопроводни инсталации, поддържат си покривите и си ремонтират асансьорите, имат домофони. Ко праим? Рушим всичко и почваме от начало за кефа на предприемачите? Или за тях ще измислим сложно оценяване и вадене на документация за енергийна ефективност? Така надписват от топлофикациите, че никога няма да излезем на глава с "енергийната" ефективност!