212

валутна Атака

преди 9 години

САЩ винаги нямат проблем да загубят няколко миларда долара за спекулативни атаки срещу враждебни държави катои Русия с цел да свалят президенти.

211

Анонимен

преди 9 години

И да го отреже и да не го отреже ботокса е с пари!

210

Анонимен

преди 9 години

Рублата се е обезценила с 60% за 1 година. В нормална страна следват оставки и избори. В Русия - намирането на нови врагове.

209

до 370

преди 9 години

Вярно е.Гладната армия може да обърка посоката на атака като през 1917-та година

208

Анонимен

преди 9 години

Путин отряза Лукарски за преговори за Южен поток.

207

Анонимен

преди 9 години

До РумбоТоест, понеже икономиката на Русия е скапана и прецакана, руснаците ще нападнат някого ей така - за да си отмъстят на враговете, които в конкретния случай е целия свят ?Доста малоумно. Да не кажа детинско.

206

гнусни инсинуации

преди 9 години

Един руснак пита приятеля си: "Ако имаше възможност, какво би променил в миналото си?" Другият отговаря: "Щях да обменя рублите за долари",

205

Румбо

преди 9 години

До РумбоНа пръв поглед американският план върви перфектно-Русия е в трудно положение и изход не се вижда!Но....маи се недооценяват страничните ефекти.Една изправена до стената Русия е страшен враг!Когато нямат какво да губят руснаците като нищо ще отвърнат по унищожителен за САЩ начин!И ще са напълно прави.

204

@

преди 9 години

До 364Да, разбирам ;)И интересно как всичко се свежда до Путин, който има най-малко отношение. Правителството и Централната банка са отговорни за икономиката и курсовете, но тях никой не ги дъвче! Пък да напишат нещо за позитивите на ниския курс - цял свят, сега в тази криза, се мъчи да си понижи курсовете на валутите. Японците измислиха цял нов термин "абеномика" на името на Абе, който сваля цената на йената, за да стимулира икономиката...Руснаците, например, сега си оправиха дефицита, без да си харчат валутните резерви!

203

Румбо

преди 9 години

Абе хора,не разбрахте ли,че САЩ водят воина на унищожение срещу Русия още преди украиниката криза!За плановете Крим да се превърне в плацдарм за атака срещу Москва не сте ли чували!Просто нямаше начин това да се допусне!Виж бунта в Донбас беше изненада дори и за Путин!Но можеше ли тои да остави хохлите да избиват руснаци по американска заповед!Абсурд!Всъщност точно такава бе и идеята на САЩ-да въвлекат Русия в голяма конвенционална воина и да я унищожат.Паралелно тече и икономическата воина.

202

@

преди 9 години

Да поясня какво значи когато някой хвърли изведнъж огромен капитал на борсата - това рязко променя цената и се нарича "манипулация на маркета". Ако някоя от банките например има нужда да обмени голяма сума, винаги се обръща към Централната Банка директно и добра средна цена за обмяната. Такава е практиката. Иначе, сринат маркета и да купуват неизгодно. Т.е. на лице е очевидна манипулация.

201

@

преди 9 години

За да разберете курса просто напишете rub usd или rub usd chart - ще видите и графиката в някой от стотиците форекс сайтове. В момента курса е 60,5 рубли за $, беше 59,8 и пада. Когато е постната статията е бил пак около толкова.Това което стана е че, вчера неясно кой (руснаците коментират външен играч) е хвърлил огромно количество валута на пазара, но това не е подхванато от останалите трейдъри и на графиката ще видите остър връх и спад. Който се е подвел и купил на 70-80 рубли си е изгорил пръстите.Много шум за нищо. В БГ нямате ли други проблеми?

200

Анонимен

преди 9 години

На времето феноменалния актьор Андрей Миронов изигра ролята на Остап Бендер зашеметяващо.

199

Анонимен

преди 9 години

До 356 АнонименХазарта отвращава! Руснаците не го ли изнесоха далеч от цивилизацията/градовете си?

198

Анонимен

преди 9 години

Само не разбрах от всички тези глупости тук има ли някой който да е спечелил от тези скокове на рублата? Или всичко е на ниво форумен експерт по диванна икономика? Има ли поне 1 спечелил от курса? Отговорете пред себе си правдиво колко и какво сте спечелили, а не на мен, нали понеже всички са много в час на "играта".

197

Мъдър Храбър Бодър

преди 9 години

Смешно е да се твърди, че "Русия ще преклони глава" пред някакъв икономически натиск. Това е пропаганда и белег за политическо невежество! Напротив - Русия никога не се предава, защото е РУСИЯ - Велика страна, с борбен и духовен народ, който е братски нам: славянски и православен!Кармично е предопределено българо-руската дружба и сътрудничество да ПРЕБЪДЕ!Хвала на Путин! Голям държавник - далновиден стратег и дипломат! Руският народ го тачи, защото е ПАТРИОТ, а пък Светът го уважава!

196

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Бай Ганякис пак ръси ли ръси знания всякакви. Не си гледа празната копаня, а се загрижил за руската! Много разбира от економика, оправи си я своята, сега ще оправя руската! Айде лягайте да спинкате и не се занимавайте с неща, дето са ви неясни като на българин аФтономобил!

195

Мануил Бодър

преди 9 години

Братя! Българи! Патриоти! РУСИЯ, а не някой друг, е най-искрен и надежден приятел на БЪЛГАРИЯ! За последните 25 г. това се показа и доказа, но защо трябваше да е по-трудния начин т.е. защо българският народ трябваше да изтърпи тези лишения, тези тегоби, в социално-икономически план? Това бе ненужно и безсмислено, без полза! "Преходът" е сбъркан, не като идея, а като приложение! Грешка! България се откъсна от естествения си най-близък, братски съюзник - РУСИЯ, и стана васална на Турция, за жалост

194

Анонимен

преди 9 години

Понеже тук си пишете за християнство, за масони и тем подобни! да споделя, че най новото учение, т.с истинският нов световен ред предписан, а не лъжливата пропаганда на ФАЩ препоръчва не да се раздават ризите/материалното-ограничено к-во, а да се разпространяват нематериалното, т.с идеи, знания, учения, .... интелектуалното! Само, че САЩ искат да ограбят материалното на Русия /тя едва ли не им е длъжна/ и да патентоват нематериалните !

193

Austin Powers

преди 9 години

Народа в Крим тъкмо се зарадва на новите по-големи пенЦии пък то виж какво стана. Плащат им с едни хартийки без никаква стойност.