66

в Русия съм...

преди 9 години

Тайният план е...рублата става 666 за долар и дяволът Сорос става виновен автоматично...,а и Путин отива в КНДР и става Пу-тин...

65

морски

преди 9 години

Русия е богата и могъща държава,нея не я мислете,тя ще се оправи по-бързо отколкото запада си представя.Въпроса е ние какво да правим с марионетното правителство на мафиота Борисов,като нямаме и едно работещо предприятие а само огромен външен дълг.Слава на Русия и руския народ!

64

помнещ

преди 9 години

Хипер инфлация е положението в Русия .България го изживя по времето на Жан Виденовата зима 96-97 год.Този филм го гледахме и тези които помнят знаят какво е и какво следва.Защитниците на тезата че нищо лошо не се е случило в Русия ,просто да погледнат историята.Само за сведение да кажа че пенсията беше 3 долара,а заплатата 5-6 долара.Сутрин като купиш 1 хляб ,следобед с тези пари купуваш половин хляб.Така е сега и в Русия,затова магазините затварят и спират работа,да могат да оцелеят .

63

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам ама като гледам цените на зеленчуците в един от най-скъпите градове в светамога да кажа че в София зеленчуците са ПО-СКЪПИ.И това при положение че Русия е под обсада и има ЕМБАРГО.

62

@

преди 9 години

Забравих да добавя най-важното - амнистията която обяви Путин е един месец!! Правете си изводите какво става и защо става.

61

@

преди 9 години

До Анонимен 47Младите бягат на запад, защото такъв е колониалният модел - всичко се стреми към центъра където стандарта е най-висок, докато в периферията е най-нисък. На този колониален модел Русия, Китай и още някои са му вдигнали мерника. Колкото до рублата, на 1ви Декмври Путин обяви амнистия за всички капитали които се върнат обратно в страната. Мога да ви подскажа - шоуто ще започне най-късно пролетта догодина. За сега - увеличаване на рублевата маса, после - златен рубъл. IMHO

60

Анонимен

преди 9 години

Ужасно безмислена статия от ужасно глупав човек за ужасно глупави електоратчета.

59

Анонимен

преди 9 години

***,сега да си направиш нова година в Москва ще ти излезне доста евтино,отоваш с 300 евро и си цар,полувината Рускини са твой

58

Немски кръст

преди 9 години

Така им се пада на простите Руснаци,те си го заслужават,те имат мавзолей на първият терорист,те строят паметници на масовия убиец Сталин.*** народ-слаба държава,същото важи и за нас който винаги сме гледали на изток към Европа и си останахме същите бедняци като Руснаците

57

Анонимен

преди 9 години

*** ще свърши като Кадафи и Хюсейн....на бесилото

56

Анонимен

преди 9 години

Всичко на изток от Москва е третия свят, хората нямат ток, а *** влачи държавата с милиарди евро

55

до 57

преди 9 години

Така де, единствено вътрешния пазар може да си позволи да купува електронно оборудване Сделално в России! Пък и таблета на Путин е Епъл ;-)

54

Д.Д.Д

преди 9 години

Очаквам Руския народ да излезе по площадите......интересно дали *** няма да каже че САЩ стой зад това? И дали някой ще му повярва?

53

Герой

преди 9 години

Износ за 2013 г. на Русия за 2013 г. - 526.4 млрд. долара; Износ на САЩ за 2013 г. - 1.579 трлн. долара. Толкова по мита, че САЩ нищо не произвежда и не изнася.

52

до 50

преди 9 години

10. Еклектронно оборудване: $4,914,638,000 (0.9%) - за износ да, но за вътрешният пазар, който е огромен, е почти 100%.

51

Анонимен

преди 9 години

Случайности:" Вчера вечером в "Национале" застрелился некий инвестор с паспортом на имя Ивана Шивашидзе. Убедительный пример для окружающих, как не надо вести инвестиционный бизнес в России.Посмотрим, что будет дальше."

50

Д.Д.Д

преди 9 години

Това е добре за нас и трябва да се възползваме

49

До помнещ

преди 9 години

Е, чакай де, те руснаците тепърва почнаха. Не се знае въобще какво ще стане.При нас по времето на Виденов в началото на годината (1996 г.) долара беше 50 лв. и после леко полеко към края на 1996 стигна 250 лв. И после в началото на 1997 г. стигна 3000 лв. за кратко, а иначе известно време се задържа на 2500 лв. Т.е. в рамките на една година лева падна девалвира с 6000 % от своята стойност.Аз не знам някъде другаде това да е ставало.

48

до 48

преди 9 години

Как ще са по-ниски цените бе? Морковите 60 рубли-0.9долара или 1.45лв. Тук са 0.9-1лв.Краставици 150 рубли-2,2 долара -3.4лв тук са 2,40....

47

Анонимен

преди 9 години

Стоя на кръстопът - да ви чета елементарните анализи или утре в 11:00 часа българско време да гледам и слушам голямата прескомференция на най-влиятелния човек на планетата. Избирам втория вариант. Ще пия от извора.