165

Анонимен

преди 9 години

До Tina17 % ОЛП е нещо нормално ?

164

до 169

преди 9 години

След като твърдиш че руската икономика е жива...в каква валута са ти парите? Защото руснаците, с изключение на Медведев-по неговите думи, ги обръща в долари!

163

Анонимен

преди 9 години

"В момента има съобщения, че руснаците щурмуват магазините, за да обменят парите си за перални, телевизори или лаптопи. С други думи, всичко, което изглежда, че може да запази стойността си по-добре от хартиените пари, чиято стойност се изпарява в реално време."Това сме го преживяли. По времето на Жан Виденов. Същият заухав, самозабравил се комунист като ***.

162

Стигааа!!!

преди 9 години

Стига сте се занимавали с Путин!Човекът не е добре, вижте на всяка снимка как гледа.Да се подиграваш на болни хора не е хуманно!!!

161

до 178

преди 9 години

Време е за война, време е някой да сложи край на малоумието на САЩ!Свърши приказката, в която целият свят работи, за да могат в САЩ да ядат и пият на кредит! Време е за сметката, а сметката ще е жестока!

160

Анонимен

преди 9 години

Г=жа Меркел очаквано им даде най вярната оценка на рашите! "..те нямат политика,нямат икономика, нямат нищо!Само една арогантност."

159

Tina

преди 9 години

"Плашещо е да се мисли какво може да направи Путин в отговор на това"...Плашещо е за запада, защото Путин може да спре сделките в долари.Рублата има златно покритие. Доларът няма.Русия почти няма външен дълг. САЩ имат трилиони...Кому е изгодна тази спекулативна игра?..."Голямата депресия", сриването на СССР-икономиката, кризата 2008-а?...Колкото и да потриват доволно ръце лешоядите, че Русия затъва - Путин все още не се е произнесъл...

158

Анонимен

преди 9 години

Нашият ***-министър Лукарски не бил приет в Москва!Никой вече не ни бръсне за слива!

157

Само...

преди 9 години

Само войната е спасение на *** Путин. Нищо чудно този *** да ни докара трета световна. И тогава интересно ми е , пак ли ще защитавате този ***? Или и за войната която съм сигурен че вече се върти в болният му момък пак ще са виновни янките? Ако има война...руснак ще стане обидна дума.............

156

До 166

преди 9 години

Господине,Все пак трябва да има някаква мярка и да не се пишат откровенни глупости хо форумите.А, ако Вие действително вярвате това което пишете, то имате ментален проблем.

155

Анонимен

преди 9 години

Яд ли ви е рубладжии? скапаният ви донор русия пак ще рухне за смях на целия свят, на всеки 10 години си рухва ей така за спорта..мен това ми харесва..

154

Анонимен

преди 9 години

Путин ще национализира всичко и ще спре изтичането на долари като махне валутния курс. Лихвите ще паднат до 1-2 % и ще въведе нова златна рубла. Износа на петрол и газ ще бъде само срещу злато. За около 1 седмица петролът ще литне на 200 долара в Ню Йорк и Путин ще поиска САЩ да обезценят долара до 3000 долара за 1 златна рубла.

153

ОО боже

преди 9 години

До Анонимен 158 Така си го и казахте пред Москва,Ленинград и Сталинград После кво стана ,всеки знае Та ,лош пример даде,ама много лош Хм,така и не чух факти ,с какво аджаба Украйна е по-добре от Русия Нито пък факти,че ние сме по-добре от Русия Е кво стана накрая,плюенето по Русия било,само и само да се замажат ла*ната в които се намира Украйна и БГ то Колкото да сипеш ла*ното със сняг,снега се топи и пак изкача Явно случая Дебелт,си мислите,че няма се случи в София Да,ама ще

152

Анонимен

преди 9 години

Два рубля назад я заварил чай, а он еще теплый

151

Анонимен

преди 9 години

До Монархисттоя пък се кръстил монархист - жалка ***.

150

Ъдвайзър II

преди 9 години

До до Ъдвайзър IIОбама и да е болен и да е здрав-разликата е че е МАНДАТЕН бре!2016 му изтича мандата а късоръкия гном е пожизнен!!! Демек докато не пукне от рак на панкреаса дето му е в последна фаза!!!Именно за това е длъжен да провокира термоядрен конфликт в глобален мащаб докато още може бре!И ще го направи като стой та гледай!!!Ако не го направи то значи е страхливец а той не е!Нищо че е е луд!Принципно джуджетата са комплексари по рождение и той не е изключение бре!Мислете му Вие бре!!!

149

Маркс

преди 9 години

Руската икономика си е жива и здрава и този моментен напън на Уолстрийт и еврогейтаците ще премине като бумеранг над главите на руснаците и ще се върне обратно върху злите янки. Аз не виждам от какво е зависима толкова руската икономика от запада, когато го има Китай. Велик Китай, ОГРОМЕН! В сравнение с него янките са някакви лилипутчета, а еврогейтаците на Меркел са лилипутчета, пфу!

148

читател

преди 9 години

Лъсна голия, ама чисто гол тумбак с чифтето пищови.Остава сега да ги размахат, а пък и мерак имат да гръмнат.

147

дрррррр

преди 9 години

До Боби 84Момче ти да не живееш в землянка в страх от война??Как централната банка вчера не е направила нищо бе ***.Та тя през нощта почиши с 7% лихвата това за теб нищо ли е бе свиркаджия

146

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До МарксАКО СПРЕ ГАЗА ЗА ЕВРОПА ПУТИН ЩЕ ЗАГУБИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОНЕЖЕ ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ ПРОИЗВЕЖДА 80% ГАЗ ОТ БИОМАСА ,А ВНАСЯ ОКОЛО 20% ОТ РУСИЯ ! ТАКА ЧЕ С КРАНЧЕТО ЗА ГАЗА ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА СПЛАШИ ЗАПАДНА ЕВРОПА! А ВИЖ ,БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ПОСТРАДА ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ АКЪЛ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ГАЗ ОТ БИОМАСА! С ПЕТРОЛА ПУТИН СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА СПЛАШИ ЗАПАДНА ЕВРОПА! ЩОМ ЕВРОПА И САЩ ПРОДЪЛЖАВАТ САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ ,ЗНАЧИ НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЕВЕНТУАЛНО СПИРАНЕ НА РАЗНИ КРАНЧЕТА ,ИМАТ АЛТЕРНАТИВА