105

!@#

преди 9 години

Не знам за Москва, но аз лично се впечатлявам от простотията и некадърността на нашите управници. Впечатляващо е също как цялото правителство се занимава с еврофондовете, което би трябвало да е нещо странично, а не основно занятие на правителството. Докараха ни до положение на просяк, а не достоен член на ЕС.. Не водим самостоятелна политика, ами за всичко чакаме някой друг да реши, а това никога не е в наша полза.

104

Даниел

преди 9 години

До тайгатаКакво ме интересува това, че в очите на Москва сме еди какви си. 70 години им се кланяхме и коленичехме без да има за какво. Още колко време трябва да им робуваме ? Тази нова тръба (ако изобщо имат ресурси да я построят), така или иначе ще мине през България, ако искат да стигне до Сърбия, Унгария и Австрия, иначе е безумно скъпа. Но дай тук да се вайкаме и да целуваме *** на Кремъл. Хайде стига толкова. Като не искат, прав им път, ще си вадим газ от морето.

103

Анонимен

преди 9 години

Като прочета изказване от типа "Турците лапнаха тръбата" ме напушва смях. Русия в момента няма пари, рублата продължава да се обезценява, петрола поевтинява, резервите на Русия се топят. Нито ще строят нова тръба с Турция, нито ще поават още повече газ към тях. Цялата ***, която в момента реве за патока бих им предложил да изчетат 1-2 книжки, да се образоват, да прочетат няколко мнения на независими анализатори (не само западни такива) и тогава да дават мнение. Абе много ми жълтее нещо сайта.

102

До Анонимен-Одусей 1

преди 9 години

"67 за съжаление такува като теб никога няма да разберат какви печелят и какво губят"--Такива като тебе, нарочно изкривяващи истината не само не разбират какво се случва, ами с това лукавене сами си замъгляват съзнанието и без сами да се усетят, малко по-малко дегенерират като личности и на стари години силно склерозират! Казвам ти го с добро чуство, за да се свестиш ако имаш шанс.Транзит даваме не само на турци, но и на албанци и гърци и всичкия ще го загубиме, след новата тръба през Гърция.

101

Българин

преди 9 години

до 109. Каква русофобия аз по и руски учебници съм учил. Впечатлението ми някога беше, че в Русия все още са във феодалния строй със специфичните си порядки. България и българите са различни. За разлика от руснаците тук другарите Сталин и Ленин се поставят редом до Джак Изкормвача и няма техни паметници, а мавзолеят на друг велик другар беше взривен поради народната любов.

100

Анонимен

преди 9 години

Русия изглежда слаба, а руснаците като пълни ***, но не може да се забрави как са победили в тежки битки с Османската империя, Наполеон, и 2рата Световна Война...винаги намират сила да отвърнат на удара

99

Анонимен

преди 9 години

Рашата по нищо не се отличава от африканска държава, все третия свят. Ресурсно базирана "икономика" която,ще стане лесна жертва на хамериканците.

98

Анонимен

преди 9 години

Договарянето с ЕС,дали газопровода да премине през територията на България е работа на българските власти,а не на Русия,защото тя не е член на съюза.Без да се шикалкави вече по този въпрос трябва ясно да се каже искаме или не този газопровод.Нали уж сме суверенна държава.

97

Революция

преди 9 години

До Анонимен 105Алтернативен източник , човек събуди се и си погледни сметката за тока и парното . Никой ли не разбра че ЕС е икономически съюз в който силните командват и си гледат своя интерес сега е най правилно и редно да се спре газта за целия ЕС и най вече украйна . Така нещата ще са равносилни а и ще се накаже Русия

96

Анонимен

преди 9 години

Пълна лустрация на бкп и дс до девето коляно забрана за правене на бизнес забрана работа в държавни учреждения и медии не да ме се правят на богове мисля че тогава ще се оправим

95

Анонимен

преди 9 години

До 46,напразно изживян дълъг живот - нямаш грам връзка с главния!

94

Анонимен

преди 9 години

Мен ме кефи че турците лапнаха тръбата, щото тва е прът в колелото на европа

93

Анонимен

преди 9 години

"Независимая газета" Страхотен източник. Ами тогава съветвам нашите журналисти да си пишат материалите с източник "Уикенд, Чук чук" и подобни. Същото е. Няма разлика. Все жълта преса.

92

Анонимен

преди 9 години

Не забравяйте че фалита на СССР-2 тепърва предстои. Строят се терминали за втечнен газ, скоро чичо Сам ще снабдява. Тая тръба се оказва ненужна. Тръби се единствено как няма алтернатива на техния газ :)

91

Анонимен

преди 9 години

До 102Абе, секса го получавате от украинки. Ама де акъл у ***, който не прави разлика.

90

do 5

преди 9 години

Защото, руски ми ***, българинът не вярва сляпо на приказки изказани по радио Точка или по Канал 1. Особено на приказки изказани от някакъв си руски агент. Всеки приказва това, което му е угодно спремо пропагандата си. За да може тикви като теб да вярват в божеството Путин! Взимайте си тръбите и си ги наврете в ушите, че да може и малкото ви мозък да изтече. Путин бил казал. Ай сиктир! Както казват бъдещите ви и единствени партньори.

89

Комсомольская Правда

преди 9 години

Късно е либе за китка! - кой, кого ще пляска сега?

88

Тот

преди 9 години

Пратете ги тези колхозници в трета глуха и спрете да ни занимавате с тях! Бойко също да престане да обяснява, а просто да ги ИГНОРИРА!

87

Селянин

преди 9 години

Основния двигател за модернизацията на Бг в момента е ЕС с хиляди проекти - ремонтирани училища, университети благоустройство, икономика. Това че алчните българи (и роми) крадат пари е отделен въпрос. Той е свързан и с т.нар. проект "Южен паток" дето Ердоган го излапа. Но всяко зло за добро - по-малко руски и български милярдери по-богат народ.

86

111

преди 9 години

Как да впечатли Москва един циркаджилък?