36

Анонимен

преди 9 години

До Предате ли Според теб,как успяват САЩ да накарат ЕС да прави това което те искат. Не съм чел никъде да ги заплашват с ядрени бомби? Стига с тези клишета...просто имат еднакви ценности ДЕМОКРАЦИЯ . А какво предлага Русия,беден народ и богата олигархия.

35

преди 9 години

Сидеров и другите гнусни атакисти трябва да ги наредят до оня имам от Пазарджик на подсъдимата скамейка!За подронване устоите на Държавата и за ИЗМЯНА!

34

без пардон

преди 9 години

Няма нищо лошо, че Германия ще подкрепя Балканите, каквото и да означава това. Лошото е, че Германия подкрепя фашистката хунта в Куев. Германия подкрепя изтребването на мирните жители в Донбасс! Какво да коментирам?

33

Анонимен

преди 9 години

ДО 24 ПОСТ западни конпании и банки изнасят от българия 60 милиарда лева годишно а бюджета на българия е 20 милиарда превърнах ме се като колония на роби

32

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Лукойл не са ли работни места"...Лукойл ще тежи на съвестта на Костов... - но той няма съвест...Реституират се закъсали, фалирали фирми - с цел тяхното оздравяване, а не печеливши, водещи фирми... - това трябва да знае преподавателят по политикономия в ТУ "Карл Маркс"...

31

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До до Щерев: ,,Да де ама първо ще трябва да почнем с атакистите!''ВИЕ ВНИМАВАЙТЕ ВЪВ КАРТИНКАТА АТАКИСТИТЕ ДА НЕ ВИ ПОЧНАТ ЧЕ ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!

30

до 30

преди 9 години

Работни места са Лукойл!Най-големия Нефтохим на Балканите продаден за 80 млн.долара!И то работещо,печелившо предприятие!Работни места са!то затова нефта пада,а бензина си стои на едно место!Затова българите плащаме едни от най-скъпите горива в ЕС!Нали сме братя,да поизбием малко загубите на Путин!

29

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Руската валута изтри по над 3% спрямо щатските и европейските пари до съответно 49,197 за един долар и 61,149 за едно евро. Непосредствено преди оповестяването на решението равнищата бяха съответно 48,64 и 60,27.

28

Анонимен

преди 9 години

Странджо, по време на комунизма да си виждал тук руски военен или тяхна база! Питам, защото сега ги има по много и от двете. Само че на братския американски народ. Защо бе! Защо са ни на главите тези ***?

27

с две жени

преди 9 години

Попът Йоахим Гаук е лицемер и демагог. Живее с две жени. Едната е законната му съпруга. Втората е сегашната му метреса.

26

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Щерев: ,,Тука повече руски ботуш няма да стъпи.....''ДОЦЕНТ ЩЕРЕВ, МНОГО СМЕЛИ ИЗЯВЛЕНИЯ ПРАВИТЕ ТАЗИ СУТРИН. А АМЕРИКАНСКИ *** ЩЕ СТЪПИ ЛИ ТУК? ВОТ В ЧЕМ ВОПРОС.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11 КЪДЕ беше заточен Ходорковски?

24

Анонимен

преди 9 години

хазаро юдейската кремълска банда скоро ще фалира русия

23

Анонимен

преди 9 години

До СранджатаТо в Белене Ловеч и Скривена(за жени)Ходеха такива неблагонадежни елементи като теб.. Нормалните Комунисти се трудеха всеки ден... Рано или късно Русия ще дойде и ще стане страшно... Но ще видиш как всички политици в България веднага ще извадят пар.книжки и ще се бият кой е по по най комунист.. Обаче тоя път НЕ!!! Вокзал Сибирь ГУЛАГ!

22

до Щерев

преди 9 години

Да де ама първо ще трябва да почнем с атакистите!

21

Анонимен

преди 9 години

От западните ценности, коото ни втълпяват са само гей парадите и нежните Кончити! Благодаря!

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 18Чувал съм за Освиенцим, Дахау и за газовите камери съм чувал... - ами нали е едно и също с руските лагери на Гулаг... - нали са били съюзници - пакта Рибентроп - ***... - нали основно с помощта на западните демокрации е унищожена нацистка Германия...

19

Ауу!

преди 9 години

Ауу, лошо! Бързо западняците да ни дадат 10-тина милиарда, защото иначе руснаците ще ни подкупят! Няма майтап! Вервайте ми!

18

Ньойския договор

преди 9 години

Вчера бе годишнина от унизителния за България договор. ОБРАЗОВАНИТЕ българи знаят що е " Ньойски догово". Знаят и колко територии откраднаха от родината ни. Ограбиха ни тези, които сега ни настройват срещу Русия. Заради вземане страната на Германия по време на ПЪРВАТА СВЕТОВНА сега сме без: Беломорска Тракия и западните покрайнини. Нали допуснахме простаците и не образованите да ни управляват, нищо чудно Южна България да бъде дадена на Турция.Нищо чудно????????????????????????????

17

Щерев

преди 9 години

Тука повече руски ботуш няма да стъпи.Ще им трошим краката вече.....окупатори.