41

хахахаха

преди 9 години

Баси сурата им тоя горил на снимката

40

hahahhahhahahahha

преди 9 години

До Jorokato satelit na USA imate samo mizeriq,glad,dulgove i nezbroi luji

39

Абу ес Сабах

преди 9 години

Обявявам световен джихад срещу САЩ!Всички правоверни да смачкат с огън и меч гнусните янки!

38

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 24 Е ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА. КАКВО СТАНА ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА НА РУМЪНИЯ ЗАТЪНАХА СЪЩО КАТО БЪЛГАРИЯ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ КЛАНЯТЕ НА САЩ И ЕС, ВЕЧЕ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА. ПО-ДЪЛБОКА СТАВА И НИКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА. БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ГИБЕЛ. ЧАКАЙТЕ ДЕМОКРАЧИЯТА ДА ВИ ОПРАВИ. САЩ И ЕС МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

37

Анонимен

преди 9 години

путин медведев лавров са етнически хазари-юдеи. те са най голямото зло за русия и света

36

Анонимен

преди 9 години

е, мечката играе според тоягата. стара поговорка.

35

Жо

преди 9 години

САМИЯТ ЛАВРОВ ПРИЗНАВА, че Русия се управлява чрез "режим". Който иска да живее в държава с "режим" да върви там! Аз вече съм живял в такъв "режим", който наричаха Диктатура на пролетариата. Само че, истинския пролетариат страдаше от тази диктатура. Истинското име на тази диктатура и тогава и сега трябва да се нарича Диктатурата на Кремъл.

34

Joro

преди 9 години

Bravo na Ukraincite.Drujte partniorstvoto s USA i EU.kato satelit na Rusiq vi chakat samo mizeriq,glad,dulgove i nezbroi luji za velikata ruska mechka.skoro shte kleknat kaPutin i sie.to sus izmama ne stava samo da se upravlqva.

33

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Чета мненията на пишештите в КОМЕНТАРИТЕ на дир-ничетата, *** или прокопиевчетата, както искате ги наречете и не мога да си отговоря кое през тези 25 години накара много хора да имат робско съзнание и безкритично да приемат, че сета е такъв какъвто ни го представя Холивуд. България през цялата си история не е имала чужди военни бази на своя територия , а сета са дузина на САЩ и НАТО. Ядем храна, без изключение на продуктите от ГМО, не произвеждаме нищо, плащаме на Евросъюза повече от кол

32

Анонимен

преди 9 години

umen!

31

hahahahahahhaha

преди 9 години

До СОросоидВсе пак сме българи ***, нека не изневеряваме на стила си и да се караме постоянно, докато големите ни клатят.***********************************Ами по твоята логика, аз трябва да сьм най-видния бг русофил защото не сьм против русия. Аз сьм за много-полярен свят, защото смятам че такива са моите интереси... Не се виждам конкурентно способен на 4 милиарда китайци и индийци които работят за 30% от моята заплата. Ако няма глобализьм може нещата няма да са толкова зле...

30

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАТе ще доидат тук уж да ни охраняват, ама знаеш ли кво става после - просто ще си останат за постоянно. Това им е практика и целта им. А кои ще им плаща ако останат - не знам.

29

Дай Боже

преди 9 години

до 32 - СТРАХЛИВ ОНАНИСТ ...

28

Анонимен

преди 9 години

До Дай БожеТо ако тия като теб разчистят "гнидите човекшки", ще останете само дебли дето искат война постоянно и ще се избиете едни други.По принцип нормалните трябва да бъхтем и затваряме такива като вас, дето постоянно искат война, ама в България всичко е объркано.Бандитите и бабаитите командят, щото нали, са мъжкари.Пу да ти *** майката нещастна.

27

СОросоид

преди 9 години

На мен ми плаща запада да пиша по форумите колко е лоша русия.Сега, за да си заслужа 20$ ще напиша "*** руски ***, ходете си в Русия".Сега очаквам от руските *** във форума да ми отвърнат "Мръсен *** либераст, ходи си в германия при гейовете".Така спорът ще се реши и всичко ще стане по-хубаво.Трябва постоянно, ама постоянно да се дърляме на тема ЕС или Русия.Все пак сме българи ***, нека не изневеряваме на стила си и да се караме постоянно, докато големите ни клатят.

26

Дай Боже

преди 9 години

по скоро една война ,та да се види кое на къде е ! И без това станаха много гнидите човешки ... тааа да ги поразредим малко ....

25

Божо

преди 9 години

Не са рухнали мостовете между Европа и Русия !!! Рухва доверието на Европа в способността на това диктаторче на високи токчета да овладее комплекса си за непълноценност !!! Как може един човек, пък бил той и на високи токчета , да диктаторства вечно ??? Русия не е *** , Русия не е лавров !!! Русия е държава, в която живеят хора като нас, които са яхнати от една милиционерска мафия с , качено на кокили олицетворение !!!

24

Nekoj

преди 9 години

До Сашоа руснаците ако не изнасят енерго ресурси са за никъде, природните богатства не стават за ядене*********************************************************************************По идиотско писание не бех чел наскоро... Абе Сашко, ти за да си приготвиш каквото и да е ядене не използваш ли енергия??? Или колиш свинята и почваш да ядеш а???

23

Леле че народ

преди 9 години

До Божо Айде стига с тия воиничета а ???? Къде са ти доказазтелствата?????????? Като нямаш доказателства си мълчи и оплювай по-други опорни точки А пък ако искаш да видиш лично,отивай се бии в Донбас,да видим след колко дена под обстрел гащите ти ще са целите в жълто-кафяви огромни петна и ще трепериш като *** с растройство

22

бг

преди 9 години

В Библията е написано какво ще бъде.