40

До з

преди 9 години

"Защо никой не се интересува за колата с която е докарана и откаде е бензина?"---Да, наистина! Вместо това някакви странни словосъчетания за "психически страдания" ... защо не напишат "душевни страдания" както обикновенно се казва? Тревожела се е жената за детето си, и ... давай да пишем за "психически" работи. Много странна журналистика.Луда я изкарват с подобни завуалирани фрази, а тя може да е реално жертва. Нещо повече дори, може да е ПРИНЕСЕНА в жертва!

39

ГРОБ

преди 9 години

За мен нещата са ясни - Боко Милиционера на власт - хората горят като факли пред Президентсвото. 2 и 2 е 4. Да връща мандата веднага и да излиза от политиката.

38

Анонимен

преди 9 години

До 69491сега е добре да избереш и първото, така ще отървеш не само себе си, но и тези, които оставаме тук

37

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗа съжаление на тъпаните вътре изобщо не им пука ако ще и 100 човека да се запалят!

36

х-м

преди 9 години

До 69491...и като се върнеш, ще започнеш да търсиш работа, нали?

35

Брях!

преди 9 години

Аве кво става тука, едни 39 годишни женски се палят с бензин, други 39 годишни ходят на съд да доказват, че са девствени...Всички 39 годишни - в психиатрията, в усмирителни ризи, докато навършат 40!

34

Анонимен

преди 9 години

Хем проста, хем луда!!!

33

69491

преди 9 години

Режима на Бойко е най-страшното нещо, което се случва на България. Има 2 изхода - самоубийство или емиграция. Аз избрах второто спасение и ще се върна, когато Бойко падне от власт.

32

Анонимен

преди 9 години

И както много други го казват - ако ще умираш, по-добре бъди камикадзе, а не просто самоубиец. В единият случай си герой, във втория слаб.

31

Да

преди 9 години

Има ли човек в тая държава да няма психически страдания и да не го е страх за децата му. Не проблемът в жената виновна е *** в която е превърната България.НАБЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА ОКУПИРАНА ОТ САЩ И ЕС НА КОИТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ИМ ТРЯБВА. ТУК ИМАТ НУЖДА ОТ ДЕМИЛИТАРИЗИРАНА ЗОНА СРЕЩУ РУСИЯ.Контрола на медите е тотален. Всеки ден ти се казва в какво благоденствие живеем благодарение на ЕС колко е хубаво да работим по 15ч на ден да не почиваме и да си купуваме н

30

без име

преди 9 години

Браво, жената гори, журналистите снимат, но не им и минава през умните глави да хвърлят камерите и да изгасят жената. Защото е по-важно новини да има и рейтинги да се трупат. Не сте журналисти, вие сте *** между лешояд и махленска клюкарка! Нали сте третата власт, защо един от вас не отиде да попита, как и с какви средства се построиха замъците в Драгалевци, Бояна, Симеоново!? Или не ви стиска???

29

ме

преди 9 години

П.С. Ако ще се палите и искате да бъдете спасени, не се поливайте с бензин, а с нещо с много по-малък градус. Шансът за хепи-енд е много по-голям. Изгаряния над 30% вече правят оцеляването много трудно. И са адски ама адски болезнени ако случайно оцелеете. И както много други го казват - ако ще умираш, по-добре бъди камикадзе, а не просто самоубиец. В единият случай си герой, във втория слаб.

28

Анонимен

преди 9 години

Това робство , дори на съзнанието , Да не можеш да си помислиш да бориш против окупатора САЩ и *** предатели ами да се самозапалиш. Така ли постъпваха нашите възрожденци по време на турското робство.. ако не погубиш поне един враг значи си се борил и живял напразно..

27

шев Манчев

преди 9 години

Направо мъжа и да не си губи времето по болницата ,а да стяга опелото.С 90 % шанс никакъв. Поне няма да харчи пари за подаръци по Нова година.

26

VAPROS

преди 9 години

KAKVO LI SHTE BADE KOGATO NAI GUSNATA MAFIOTSKA GRUPIROVKA GERB I PREDSHESTVENICITE I SEGA REFORMATORSKI BLOG NAPRAVQT PRAVITELSTVO?

25

Анонимен

преди 9 години

Oткачена работа! Психо самоубийца...

24

me

преди 9 години

При 90% изгаряния, няма как да оживее. Не виждам каква борба с живота провеждат, по-добре просто да я оставят да си отиде с мир. Психическо страдание не е равно на психическо разстройство. И аз получавам психическо страдание като приближи средата на месеца, а заплатата е още далече. Но не я изкарвайте луда! Тя си знае защо го е направила, вероятно като протест. Но все пак, не омаловажавайте постъпката й, защото тя със сигурност не го е направила като прищявка. Особено пък точно на това място!

23

Анонимен

преди 9 години

Не самозапалвайте убийте 5-6 врагове преди да погинете.. от Стихотворение на Иван Вазов..

22

Анонимен

преди 9 години

Току-що видях снимка н запалилата се и за мн няма въпроси като "Защо?"С тази визия дори се изненадвам че толкова се е забавила да си драсне клечката.

21

Анонимен

преди 9 години

А бостан все още нямат кабинет представете си какво следва