47

Sex Pistols

преди 9 години

До ПалазовТИ ДА НЕ СИ ...ПАЛАУЗОВ ?????? , ДРУГАРЮ .... НАВЯРНО ИЗБИРАШ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ , ??? ЗА ДА СИ СПАСИ 80 - те МИЛИОНА ЛВ. В КТБ ???? ТИ КОЛКО ИМАШ ТАМ ????

46

нито единия нито др

преди 9 години

Нито един от двaмaтa не е про-европейски нaстроен!Нежелaят дa имaме държaвни монополи по пример нa Зaпaдните ни пaртньори!Тия сa долни пост-комунисти лизчи нa турски и aмерикaнски седaлищa!

45

НС

преди 9 години

РАМАДАН СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО ПРЕДИ 1ГОД. И........ ПРИМИЕР !!! БОЖЕ МИЛИ , НАКЪДЕ ВЪРВИМ ?

44

Анонимен

преди 9 години

Кой трябва да стане премиер, кой ще управлява? Грешен въпрос. Правилният въпрос е как ще се управлява. От космоса е видно, че и двамата са гола вода, че цялата управляваща върхушка се състои от пълнещи си гушите подлеци и слагачи. Този състав на НС трябва, с малки изключения, да се премести на място заградено с бодлива тел, без медии, без банки, като за пазачи на бодливата територия да се сложат борчески команди, но парламентарните *** ще преметнат и борчетата.

43

Du Hast

преди 9 години

До АнонименИВАН КОСТОВ ИСКА ДА ПРОБУТА КЪНЕВ , ЗА ДА ГО ПРИНУДИ ДА СПАСИ КТБ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И НЕГОВИТЕ 100 МИЛИОНА ЛВ.....

42

Българин

преди 9 години

"Борисов или Кънев? Кой трябва да стане премиер? "Ако питате мен и двамата за нищо не стават , камо ли за премиер.Но до там я докарахме през последните 25 години ,че избираме между двама "калтака" кой е по-малкото зло.Интересното е кой каза ,че Р. Кънев има право да ни управлява ?

41

Анонимен

преди 9 години

hvani ediniq udari drugiq vse tashak rabota ,ediniq dokazan kradec i mutra a drugiq shte se dokaje sled meseci !!!!!! sram i pozor za bg .bqgaite po dobre 4iini v germaniq ot kolkoto rob v bg

40

работничка

преди 9 години

За пореден път облъчват българите с лъжи-понеже една част от тях имат къса памет са готови да вярват на мутрата.Какво намествате Костов,който отдавна излезе от политиката?Защо все този умен и способен политик ви боде очите?По времето на Костов имаше работа,имаше 13 заплата,цените на тока и парното нормални,д-вата имаше посока.Къде сме сега-по-затънали и обръгнати,по-необразовани и болни,повече безработни,а мутрите и мафията процъфтяват.Хайде бъдете злобни и щастливи.

39

Анонимен

преди 9 години

И сега какво? Трябва да гласуваме между ухилена и намръщена Тиква! No pasaran!

38

Палазов

преди 9 години

Страхотно право на избор имаме - между двама престъпници...

37

1

преди 9 години

Бойко е произведените на олигархично мафиотската структура на управление в България,неговата цел е единствено на запазване на статуквото. За 3,5 години управление не бе наказан нито един министър олигарх или дори едър чиновник,не бе потърсена сметка за грабежите в НЕК, ДДС, крадци на еврофондове, на него му харесва съдебна система за която никога няма виновни.Учудвам се как все още има хора които гласуват за него. В билията е казано по делата ще ги познаете, а не по приказките.

36

БГ

преди 9 години

До АнонименКакво "костовистче", какви 5лв. бе ?!?! Аз съм най-обикновено момче на, работещо по 12ч. за да изкара месеца и да си плати разходите и заемите. НИКОГА не съм гласувал и не мисля и да го правя. Не ме интересуват нито Бойковци нито Радановци и всички п**тки майни. Само като ви чете човек, безмозъчните коментари и мисли за емиграция. Извадете си главите от земята и погледнете реално на нещата, а те не са никак хубави !!

35

WAR- lick

преди 9 години

I DVAMATA SA KUKLI NA KONCI OT USA-EMBASSY

34

Боно

преди 9 години

ИСПАНЦИТЕ КАЗВАТ ... ESTE, QUE TIENE COJONES ... ДЕМЕК ТОЗИ , КОЙТО ИМА ТОПКИ. МОЖЕ ДА НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ЙЕЙЛ, НО ИМА ХАРАКТЕР ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА , ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ , КОИТО СА СЕ КРИЛИ И СА СЕ ПРАВИЛИ НА БОЛНИ ДА НЕ ХОДЯТ В КАЗАРМА...

33

хахха

преди 9 години

КОЙТО И ДА Е ПАК БОРИСОВ ЩЕ КОМАНДВА

32

Анонимен

преди 9 години

Въпроса трябва да е Борисов или Ив. Костов. Споменаването на Радан Кънев е наивитет.

31

Анонимен

преди 9 години

Премиер не трябва да има. Ще се самоуправляваме. Ние си можем.

30

Анонимен

преди 9 години

Лично аз предпочитам Кънев, поне не е *** и нагъл.

29

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев е Иван Костов.

28

Анонимен

преди 9 години

Единствено И.Костов може да оправи батаците, оставени след последните три крадливи правителства! Чумата да беше минала през България, пораженията щяха да са по-малки.