73

of cu

преди 9 години

tammam nai-veche bulg patrioti sa nujni za bulg veliki voinici v Afganistan,dokato drugite patrioti ot turk milliet ni podrejdat vatreshnite raboti v bg! :)

72

честито ви

преди 9 години

агент буда (борисов) + агент гоце (първанов) + агент иван (каракачанов) + 3Хагенти от нфсб+попов (найденов от реформаторите)=АГЕНТ 007. остана да дойде Мата Космата и филмът ще е пълен.

71

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНаивник!

70

отвратен

преди 9 години

Две наричащи себе си патриотични партии легнаха по корем пред един бодигард, за да подпомогнат връщането му на бял кон във властта. Не че не се очакваше, не че не се знаеше. Но като стане, боли. Воеводи. Патриоти. Не зная нямат ли срам да се наричат с тези имена. Какви патриоти и какви воеводи?! Дадоха се без бой на един евроатлантически слуга от СИК, с надеждата да съберат някоя и друга троха от опосканата национална трапеза.

69

Мантра

преди 9 години

И само Бойко. Тази зима заедно с патриотите,реформаторите,Гошо Първанов и ДПС ще ви изморим от глад и студ. Ние сме милионери,вие му мислете. Ха-ха-ха

68

Стойко

преди 9 години

Моля да не наричате "патриоти" НФСБ/Националния фронт за спасение на Буда/ и ВМРО/на агента на ДС с агентурен псевдоним Иван/ Красимир КАРАКАЧАНОВ. Какви патриоти са? "Патриоти на заплащане".

67

Мантра

преди 9 години

Ха-ха-ха, как си личи по минусите и плюсовете, че тук има 10-на дребосъка от партия "Юруш", които са се юрнали да плюят. Всуе се морите, лилипути, вас вече никой не ви бръсне и само форумите ви остават.

66

Винету

преди 9 години

ПФ = ПАРИЧЕН ФОНД , НФСБ = НАЦИОНАЛЕН ФОНД ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО !

65

Анонимен

преди 9 години

не одобрявам хода на фронта ще си ходят на пролет заедно с герб.те трябваше да останат опозиция.защо ще се цапат с мутрата?сега отиват хора към атака.симеонов и каракачанов ще вземат едни пари за услугата и нищо няма да се промени.фронта си плю на лицето.

64

i agenta valeri si

преди 9 години

Aгент Ивaн-КaрaкaчaновAгент Гоце -ПървaновAгент Будa-БорисовA зaд тях водещия им офицер от ДС-Aгент Сaвa-ДогaнЧестито БългaриПрочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/10/23/razbraha-se-gerb-i-patriotite-sa-pred-podpisvane.243042#comment-newest

63

Винету

преди 9 години

Чакам драскачите, които пишеха, че никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Къде сте, бе сладури?

62

Анонимен

преди 9 години

До 3 месеца са се скарали за парите.Не им обръщайте внимание.Здравейте СМЕШНИЦИ!

61

Анонимен

преди 9 години

tragedia

60

Анонимен

преди 9 години

Най-доброто е че изритаха дпс-то, трябваше отдавна това да стане и мекерето сидероглу също отече.

59

Анонимен

преди 9 години

СЪБРАХА СЕ!Браво!Тиквата и Слави Бинев.Едно време "времето на Дескрим" не можаха но сега ................ ееее, интереса клати феса.Ашкулсун, Машала.....

58

Анонимен

преди 9 години

Не ме интересува кой с кого ще работи интересува ме какво предлагат.Сега тези нали предложиха замразяване на цените на тока?Ако ББ се навие за мен това е супер.Щото иначе другата тесла идва с висока скорост- 2-3 лева киловата сметката на едно домакинство ще е 1000 лева само за ток.Доходите е друг въпрос кога и с колко ще се повишат но това е реална и близка опасност.На баровците не им дреме те или го крадат или не им пука колко струва.За останалите обаче това ще означава 1800-година.Не е добре..

57

Бакал Петко

преди 9 години

Краставите магарето, ето вижте, на моста се събраха.

56

смоул

преди 9 години

фронт за спасение на боко си заработва парите дано и чуторите им да са здрави скоро град от камъни по предателските тикви след ктб бесилки и гилотини на площадите

55

Анонимен

преди 9 години

ПФ - Проституиращ Фронт

54

Анонимен

преди 9 години

До 63 АнонименТЕЗИ СА ГОТОВИ И БАБИТЕ СИ ДА ПРОДАДАТ САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА !!!