26

NORMALEN

преди 9 години

TAZI STATIA E PALNA DEZINFORMAZIA NA PROGNILATA I NEKOMPETENTNA REDAKZIA NA DNES. BG

25

pesho

преди 9 години

"когато в подводница от съветско време стана експлозия" не е станала експлозия ми американска подводница я е удари с торпедо ... после Сащ платиха милиарди на Русия за този инцидент ... направете си проучване и тогава пишете.

24

Анонимен

преди 9 години

Обичам българия затова обичам русия

23

муня

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !българия да живее ли?

22

Европеец

преди 9 години

Русия трябва да свали своята тоталитарна империалистична мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм през 90те. Но 24 години по-късно, Русия се връща към най-лошите сценарии в съветски стил и сталинистки култ към Путин. Изчезна многопартийната политика и се върна неоимперализмът. Органите за сигурност превърнаха Русия в полицейска държава, а думата либерал се превърна в обида.

21

Анонимен

преди 9 години

Бомбардираха щот могат ний кат не можем съюзницоте ни са можеши ама кат гледа е ясно какво мохат и те

20

Анонимен

преди 9 години

95% от българите обичат Русия,5% не я обичат.5% от българите са гейове и с обратни наклонности,95% са нормални.Никъде в България няма да срешнеш гей, който да обича Русия.

19

patriot

преди 9 години

shte igrae bqla me4ka horo na garba na evropa

18

Кабули

преди 9 години

До АнонименА защо мислиш, че Андропов е имал предвид това, което си мислиш ти? Аз пък си мисля, че направо им е казал с това "Е, наши са! Ако можете вземете ги!" Явно, руснаците никога не са спрели да мътят водата на Европа и никога няма да спрат. Хайде, обясни ми защо нашите "освободители" бомбардираха Варна и Балчик преди близо век?

17

Мордехай

преди 9 години

Стига сте ни плюлиВече не килим деца на пасха Сега си набавяме ембриони от абиртите И не искаме целият свят Само столиците

16

rustam

преди 9 години

До ДО- 27 те колега плащат за колко си учил и какъв ти е опита

15

смех

преди 9 години

Руснаците са виновни за ЕБОЛА !

14

Булгаристанец

преди 9 години

Вие не забелязвате ли, че тази статия е преведена директно от британски източник? Стига бе, сякаш България и Великобритания са една и съща страна. От сега нататък ще наричаме България "нашата островна държава".

13

Вече не правят такив

преди 9 години

Ловът на червеният октомври,а? Беше страхотен филм. Ехх носталгия по филми който вече не правят.Явно някой от висшите командири в Швеция,Русия или Сащ изпитва носталгия в по големи размери :) Мисля да го изгледам и аз.

12

Анонимен

преди 9 години

АМЕРИКАНЦИТЕ - РЕСПЕКТИВНО ЕВРЕИТЕ ИСКАТ ДА ПОДЧИНЯТ ФИНАНСОВО ЦЕЛИЯТ СВЯТ. НЕМОГАТ ОБАЧЕ РУСИЯ ДА ПОДЧИНЯТ И ТОВА ГИ ВАДИ ИЗВЪН РЕЛСИ""А "руските" олигарси в болшинството си какви са?А създателите на марксизма и обкръжението на Ленин какви са,Еврей май ,а?

11

Анонимен

преди 9 години

Путин влече Запада,а представете си цяла Русия ако повлече Запада.

10

Анонимен

преди 9 години

Долу ЦРУ и американския империализъм Да живее руския!

9

Анонимен

преди 9 години

"Колко държави бяха нападнати от САЩ след края на Студената война?"Е не са Чехословакия,Унгария,Афганистан,Грузия,Украйна-Крим, а преди това Финландия,Прибалтийските републики,Полша,РумънияИ на нас обявиха война..СССР бяха миротворци с най големия ядрен арсенал,най голямата армия.Айде стига с лакеническото отношение към Русия

8

rustam

преди 9 години

русия издържа една студена война без да я стопли после всички кротуваха сега пак се чепкат с руснаците и никой не го интересува че една грешка и всички сме на ............

7

Анонимен

преди 9 години

Западните управляващи и олигарси са пред страшна дилема - кои пари да съкратят - за социална сфера или за армията. В първия случай собствените им народи, а във втория руските солдати ще им видят сметката. Така загиват империии.