49

ОМГ

преди 9 години

Стига с тоз *** Волен патерицата на Доган... ПФ е поне твърдо против ДПС и е нормално Герб да управлява се пак ние ги избрахме.

48

смях

преди 9 години

хаха все повече ще зачестяват коментарите на атакистчетата в нета , защото вече нямат нужда от продажния им *** ...Може и от Куба да пишете , но оставата с вашите хора от ДПС в опозиция ....депутатите на ДПС и Атака опозиция на патриотичния фронт...е кажете не е ли весело

47

евлоги

преди 9 години

е каква стана тя тези лъже патриоти за власт се изплюха на лицето на избирателите си.волен излезе прав че те са патерица и к...и на тиквата.волен не го слуша главата но ги разконспирира тези ***.по скат плюят боко а иначе бързат да му седнат в скута сакън някои да не ги превари и да им вземе участието в разпределението на баницата.тези са долни предатели и на следващите избори не бива народа да гласува за тях.никога повече глас за нфсб.*** и предатели не заслужават гласа ни

46

АТАКИСТ

преди 9 години

Да живее най-българската партия - АТАКА!Долу псевдопатриотите от скат и техните коалиционни партньори, които нямат нищо общо с ВМРО!!!С НАМИ БОГ!

45

Анонимен

преди 9 години

ПФ са псевдо националисти, а НФСБ е Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБойко). Тези гледат какво прави Атака и те правят същото, а именно да са предатели и да са на всяка цена във властта независимо дали с турци, българи, гербери, дпсари, *** и така нататък.

44

вее зима мразовита

преди 9 години

Преоблечените ченгета и бивши комунисти,агенти доносници се правят на патриоти и демократи.Ну му завиждам на Борисов.Трябва да прави кабинет с цяла сурия ***.За да се оправят нещата трябва тежки реформи и програма"шок и ужас".Затягане на коланите.Това обаче няма да се хареса на болшинството българи.Не забравяйте,че ромите,турците и бедните и гладни селяни са електорат на ДПС.Ако реши Доган за нула време ще блокира парламента с безработни дрипльовци,които за три кила кайма правят чудеса.

43

Анонимен

преди 9 години

ATAKA-TOVA E SPASENIETO OT TIA ***

42

Анонимен

преди 9 години

PREDATELI SA TIA OT PH,CHTOM MU LIAGAT NA TOIA TAP NEGRAMOTNI I ALCHEN *** TIKVOCHA BOIKO,TOIA E ***,A SIDERA E ZVETE PRED NEGO,VOLEN E MAJKAR

41

Анонимен

преди 9 години

ПОД СБЛИЖЕНИ ТРЯБВА ДА РАЗБИРАТЕ. ЛЕКО НАВЕДЕНИ РАЗСКРАЧЕНА СТОЙКА И ХВАНАЛИ СЕ ЗА ДОЛНИТЕ ИЗРАСТЪЦИ НАРЕЧЕНИ ПАЛЦИ. СЛЕДВАЩАТА СТОЙКА Е ВАДЕНЕ НА ЧЛЕНА НА ТЕКЕЗЕСЕТО И ЛЕКО С ПЕНИЗ ЧЛЕНА НА ТЕКЕЗЕТО ВЛИЗА В ЕДИН ОТ ОБОРИТЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКАТА СГРАДА. АКО Е ЖЕНСКИ ОБОРА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ И ДВАТА ОТВОРА. АКО Е МЪЖКИ САМО БЕЖАВИЯТ ОБОР. А НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ КРАВЕФЕРМАТА ЧЛЕНА НА ТЕКЕЗЕТО ВЛИЗА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМАТ ОТВОРИ НА СЕЛСКОСТОПАНСКАТА СГРАДА. КАТО ПРОЗОРЦИ ВРАТИ И ТЕМ ПОДОБНИ.

40

ATAKA_FOREVER

преди 9 години

който Плюе Волен- Да го духа!!!Тея КАкви ПАтриоти са.?това е ПАРИЧНИЯ ФОНД..Не е Нищо друго..Всичко се Решава По Телефоните...Затварят Се ТАм..НАБИРАТ бАТ бОЙКУ...И пОЧВАТ паЗАРЛЪЦИ...оТВРАТЕН СЪМ.!!!!!само АТАКА..ПОБЕДА!!!!!

39

Анонимен

преди 9 години

НФСБ = ГЕРБ = ВЛ . Да се вземат и утре да развеят чаршафите.

38

НФСБ и Атака

преди 9 години

НФСБ работят , с някакъв успех,за разширяване на електората си,а Атака някак си,волно-неволно -не успяват.

37

МСБ

преди 9 години

Сидеров бил луд , май само лудите казват истината ! За пореден път излиза прав "лудия" !

36

патриот

преди 9 години

с една дума -***

35

Да

преди 9 години

Бойко е категоричен в едно, че с ДПС и разклоненията и Атака и ББЦ, не може и дума да става за коалиция или правителство. Как си представяте Волен Феса да седне на министерско кресло! Абсурд! Портретите на Великите Българи ще паднат от стените на Министерски съвет, ако продажния *** стъпи там!

34

<><>

преди 9 години

За тези които още не вярват че НФСБ е проект на ГЕРБ ....да стои и да гледа ! Както ББЦ е на ДПС ! А ВМРО са с този който им цака !

33

stoian79

преди 9 години

NFSB-NACIONALEN FRONT ZA SPASENIE NA BOIKO!.

32

Псевдо националисти

преди 9 години

Какви националисти са Патриотичен фронт щом ще правят коалиция със статуквото ГЕРБ и разбира се с турците от РБ? Тези са толкова националисти колкото и Атака. НФСБ са бившите атакисти, какво може да очаквате от тях освен същото като Атака. Значи са готови да управляват с Касим Дал и Корман Исмаилов. Аз мисля, че ви писах, че, ако имаше реални националисти аз щях първи да гласувам за тях. Истинските националисти стоят в опозиция далеч от властта или управляват самостоятелно без коалиции!

31

човечец от Българите

преди 9 години

Я ви предлагам дели ме се на Българи турци и роми... Правиме Кървава Гражданска Война... Кой остане жив да прави кво иска... Но политиците мутрите и бизнесмени айдуци требе да ги изтепаме първи че може след това пак да насмитат оцелелите... Ако има други предложения.... Ще ги прочета....

30

vesko02

преди 9 години

Близост с Цачева е мечтата на българския патриот.