10

ляво-десен

преди 9 години

БСП=ГЕРБОсъзнайте го.

9

обява

преди 9 години

Провежда се конкурс от ПП ГЕРБ по операция "Чисти ръце" за работници за утализация на бомби! Условия за работа подходящи за самоубиици! Съгласилите се изпращат директно в "небесният Рай"!

8

Анонимен

преди 9 години

Рапона разделя българите и ги насъсква срещу БСП за да ги управлява по-лесно с ДПС.

7

свинска тиква

преди 9 години

По-добре недоволен човек, отколкото доволна ***!

6

ЦК на либерастите

преди 9 години

Да бе ! Щом военния консултант извърши атентата и гръмна мините веднага Боко каза ,че е в траур и закрива кампанията!

5

Хризантема

преди 9 години

До добре, че ... такива като теб, надявам се, не са на власт. А ти кой си и какъв език използваш, та държиш сметка на другите?

4

Анонимен

преди 9 години

Гербераст:Давай Бойко,мачкай...опа пардон...води толерантни разговори с комунистите.

3

ген Гоце Любенов

преди 9 години

за пръв път виждам мъдрост как потича от устата на батко...бих могъл дори да му повярвам ако не беше въдворен в скапаната политика от въздесъщия..."монтереййййййййй"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

атакисть

преди 9 години

Изключително разочарован съм от плитките убеждения на гласоподавателите на ГЕРБ и РБ.Тези хора, които са поставили Западна Европа като критерии или пък са били тама очевидно са проспали времето си и нищо не се разбрали!Тези хора нежелаят национализация н монополите и секторите по пример на западните ни партньори и ще ви кажа защо:Защото те са рушветаджиите, интересджиите, които сега точат тези ресурси или пък са просто бъларгофоби, които блянуват за мизерия в тази държава!

1

Добре, че

преди 9 години

не водиш ти преговорите, мутро! Ти въведе езика на омразата и друг не познаваш. Както е казано каквото повикало, такова се обадило.