66

Анонимен

преди 9 години

i tam li she ni izlaga kakav sram

65

Галин

преди 9 години

До 456Що е предател? С какво е предал?

64

Анонимен

преди 9 години

Олигарха Доган разби БСП, разби и ББЦ и ще продължава по същия начин с всеки, който е заплаха за неговата власт и влияние. Няма ли кой да го гръмне тоя бе? Вместо да се самозапалвате, може поне да станете полезни за обществото и да останете завинаги в историята, ако се пробвате с някое подобно деяние.. Само трепане на паразитните олигарси и тва е спасението!

63

Реалист

преди 9 години

Даде заден,то нема как да стане друго.А "Ж" Премиер искаше да става "Гладна кокошка-просо сънувала" !

62

Анонимен

преди 9 години

Охаа 22 000 евро месечна заплата са достатъчни за да захвърли вас на ***, а вие си чакайте 1 милион работни места.А, да, всъщност ако работите упорито, след около 108 години ще сте взели толкова, колкото той за един мандат аххаха

61

N

преди 9 години

И сега ДПС имат повече евродепутати от БСП!

60

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 9 години

Браво, Бареков поредната ти изцепка, за нищо не ставаш!

59

Анонимен

преди 9 години

Де този късмет и тиквата да беше евродепутат! Та малко да си починем от него. Но уви-там не вземат ***, знаещи само шопски диалект!

58

Анонимен

преди 9 години

И кое му е изненадващото, че е отказал да бъде депутат в Народното събрание? Проста аритметика и привилегии показват, че евродепутатската му заплата от 15 000 евра на месец не може да е равностойна на 5000лв. каквато би взимал като депутат в България. Да не говорим за стандарт на живот в Брюксел. Изненадващо е за кого?

57

Анонимен

преди 9 години

В Европа плащат в евро и много повече,а той си е търгаш.Освен това,такива л...а н...а тук,че няма как да бъдат изчистени.Само че там,където отива,преврати никой няма да му разреши да прави и да се пъчи за щяло и нещяло.И там ще си имат вече фикус,при това много сговорчив-без крясъци,без изцепки,без лъжи от класа.Жалко,че успя да пробута в нашия парламент партията си,която е пълна само с алчни конформисти.Кадрите му от ТВ7,дето го подкрепяха поголовно,би трябвало да не си намерят работа.Лапачи.

56

Наблюдател

преди 9 години

Mоже да се изненадани само тези дето го избраха.

55

Иван

преди 9 години

Това не е изненада. Бареков го спомена като вариант.

54

456

преди 9 години

*ати предателя! Този задмина по този показател и Станишев и Горбачов! Спряха плащанията от КТБ, вече тук няма "гювеч", оплете си личната кошница и ги *а тия *** тук дето му се вързаха. Сега авантата в ЕС е по-голяма оттук. Ех, ако Цветан Василев не беше сгафил паричките тук щяха да са повече, ама на...Едно нещо не излъга-обеща работни места и европейски заплати и ги осигури. Е,засега само за себе си, но...Много е омекнал нещо и към ББ. Абсолютен мошенник, наглец и мерзавец. Дерзай ББЦ

53

Б със Ц

преди 9 години

Голям патриот, Големи обещания - работа, заплати благоденствие за хората. Но Брюксел е нещо къде по- съблазнително, нали така Бареков ?

52

аз

преди 9 години

Получи май нареждане от горе,и да даде назаден.Все пак много плю Борисов и при сегашната политическа ситуация и неясни коалиции,е хубаво да го няма защото Борисов само заради Бареков няма да иска да говори с ББЦ.Както и реформаторите неискат Бойко,но не и ГЕРБ

51

П.Петров

преди 9 години

Я кажете кой е изненадан ?! Аз не съм имал никакви съмнения какво ще стане. Дните на така наречената му партия са преброени, свърши си работата при това по-зле от очакваното за даващите му пари.

50

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев и неговата партия ББЦ с начело Николай Бареков неможаха да устоят на натиска и ударите на Доган. Олигархията в България става все по мощна и непоклатима.

49

Анонимен

преди 9 години

Кое е изненадващото? Мандата на европарламента е сигурне до края, а тука я изкара година-две този парламент, я не. Да не говорим за разликата в заплащането. Въпроса е: защо изобщо се е кандидатирал за българския парламент? Отговора: За да излъже едни наивни гласоподаватели.

48

Стоян

преди 9 години

То няма други патриоти в ЕП, освен Бареков.

47

kl

преди 9 години

izobsto ne e iznenada :)za tasi praznodumna usta nyama nikakvi slushateli v ep i eu. interes 0.