8

ХХХ

преди 9 години

Хахаха, сетила се Мара да се побара...нЕма, Баце, без анализ защо ГЕРБ се провали на изборите и с "на ти един министър, дай ми депутати" нЕма да стане. Единственият избор на ББ в момента е коалиция с Доган.

7

Анонимен

преди 9 години

3Няма как да стане това за което говориш.С тези рехави 85 дупетати Боко е пълна катастрофа.Направи ли правителство то ще падне до 5-6 месеца.А камъните които ще хвърчат няма да са безопасни този път.

6

Анонимен

преди 9 години

Тиквун скоро ще тръгне да "спасява" златната рибка от удавяне...........***

5

Анонимен

преди 9 години

Тиквун така се на$рал че вече не иска и да носи отговорност.Горното ми звучи така: Аз ще прибирам кинтите а като се срине държавата ВСИЧКИ (никой) ще сме виновни.Не, благодаря, селянино от Банкя!!Като искаш да *** ще си носиш кръста САМ!!

4

танго

преди 9 години

Боци, а нещо за тока, за Мариците, за волтаиците, за вдигане доходите на българите...Вчера Цвъки на пресконференцията каза че приоритет на ГЕРБ било санирането, и здравната реформа.....??????Ха честито...Няма да ви бъде, и други избори да има още по малко депутати ще вкарате...отивате към НДСВ....ако помните че имаше и такава партия...

3

Анонимен

преди 9 години

Сега малките партии ще започнат да се разпадат, като първи ще са убитаците на Бареков и парламента ще се напълни с "независими" депутати, които ще дават подкрепата си за Герб. Въпрос на пари.

2

Анонимен

преди 9 години

БСП да не се хваща на въдицата на тези ПРЕСТЪПНИЦИ.Нека Тиквата и Местан (БОСТАН) да одавят държавата сами и после да им потърсим сметка с камъни.

1

Анонимен

преди 9 години

"Бойко Борисов обмисля два варианта за правителство на спасението...." ????????Алоооо, кого ще СПАСЯВАТЕ с това "правителство на спасението" беее??Нероден Петко сигурно...Облъчването на опростаченият ИлИктУрЪт стига до безумни форми.