113

До ххх

преди 9 години

Персонала са го намалили но са изнесли на външни фирми дейностите си и там какво гепене пада не ти е работа.Та затова разходите са им големи, штото външните продукции са скъпи.

112

уе

преди 9 години

ще ни узрее главата за социализма но дано не е късно

111

Анонимен

преди 9 години

Kato se digne toka , sled nego schte poskapne i hlqba i benzina i vsichko . Jivota ni schte stava oschte po truden . ZA TOVA NE TRQBVA DA SE DOPUSKA POSKAPVANE.

110

ххх

преди 9 години

от нас купуват ток и по - евтино плащат хората и си мисля, че те сигурно нямат разходи?????колко са смешни тия дружества, намалиха персонала на половина и по- големи разходи имали ?????Що за глупости???????

109

Бранник

преди 9 години

Не цените са ни виновни, а ДОХОДИТЕ са ниски! Докато това не се осъзнае от народа оправия няма да има! Заплатите и пенсиите трябва да се вдигнат поне с 40- 50% и да се индексират ежегодно- това е начина да се излезе от омагьосания кръг на перманентната бедност на държавата ни!

108

Анонимен

преди 9 години

Толкова ли сме некадърни та неможем да пометен стотина мафиотски семейства които *** майката на цялата държава...

107

Анонимен

преди 9 години

kakvo sme vinovni nie she nekoq mutra e krala pari ot NEK mami...ta vi mrasna mutrenska kradliva

106

Анонимен

преди 9 години

Ами като озпотрошим фотоволтаиците на политиците то цената на тока ще падне

105

ГРАБИТЕЛИ НА НАРОДА

преди 9 години

БОКО ТИКВАТА ДА СИ ПОМИСЛИ КОЕ ГО СВАЛИ И КОЕ ЩЕ ГО СВАЛИ ОТНОВО ОТ ВЛАСТ. КАБИНЕТА НА БЛИЗАШКИ ПОЕМА УДАРИТЕ, КОИТО ОБАЧЕ ЩЕ ОТНЕСЕ ТИКВАТА, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ТОЙ РАЗРЕШИ ВЕИ-тата НА КИЛОГРАМ, ПОНЕЖЕ ТАМ Е ТОЙ И ЦВЕТЕЛИНА МУ С ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ, ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ С ФОТОВОЛТАИЦИТЕ. КОИТО СА С ОГРОМНИ ЗА СМЕТКА НА НАС ПЕЧАЛБИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ "МАРИЦИ", КОИТО ВСЯКА ГОДИНА ИЗНАСЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ по 3 МИЛИАРДА ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА!А ЦЕНАТА НА ТОКА МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ РЕАЛНО

104

до 51

преди 9 години

ВЕИ означава възобновяеми енергоизточници, а не ветрогенератори, както, може би мислите, след като противопоставяте ВЕИ на фотоволтаици, което е неправилно, защото фотоволтаиците също са възобновяеми, т. е. и те са ВЕИ. Цената на фотоволтаиците е 500 лв./мвч, според Щонов, служебният министър.

103

Анонимен

преди 9 години

Илияна Стефанова от EVN да каже каква и е заплатата с бонусите ако не я е срам!

102

а знаете ли

преди 9 години

какви заплати и какви бонуси имат работещите в енерго-дружествата ,държат се с клиентите сякаш сме някаква рая,подариха им дружествата ей така за бог да прости,това което беше изградено с гладуването на нашите родители,а иво прокопиев трябва да бъде изгонен от страната,той е опасен за нац.сигурност,иначе ще има майдана само ,че по централните площади на големите градове,а тиквата ще се пука от страх,не вижда ли тлъстата *** ,че народа не го иска

101

Анонимен

преди 9 години

Браво на яйцехвъргачите, ама наистина. Абе, обезкостиха ни - някой окрал банка - да плащат всички. Друг източил НЕК-МЕК, ЕРП-та, Марици трябвало да се нагушат - пак раята да плаща. Това здравна каса, това неизгодни договори за какво ли не - газ, ток, концесии за без пари, заменки, ай си....

100

До 114-Да спре Герб

преди 9 години

1-во, Волен не е бил в коалиция. Сидеров и групата ходеха на работа, каквото е задължението на всеки избран депутат.Трябваше да бъде спрян Герб, който за 3г.8 мес. срина Б-я с 50 места надолу по икономика, направи 500 000 българи безработни, фалира 2/3 от държ. предприятия и 150000 частни фирми, не плащаше за извършена работа на фирмите, искаше им 10% от дължимите им суми, смазваше малкия и среден бизнес с измислени условия и рекет, растежът от 6 % преди Герб стана 0, а българите изчезваща нация

99

Анонимен

преди 9 години

Започнахме да се разпадаме.Най накрая построеното по време на комунизма от българския народ е към свършване.Сега може би ще се потърси и отговорност. Или ще ни спретнат отново банкова криза като 97 и ескалация на престъпността а?

98

Анонимен

преди 9 години

Не ги хвърляйте тези яйца ще ги търсите после,идва глад.

97

Анонимен

преди 9 години

Само така ще ви оправят вас българите,тази зима ще видите кон какво яде.

96

Украинец

преди 9 години

Зимата в България може да се разиграе украинския сценарий ще направим МАЙДАН на жълтите павета срещу продажните ни политици.

95

Отпор на монополите

преди 9 години

Прав е 105-Понеже Орешарски, БСП и Атака искаха намаляване на печалбите от скъпата зелена енергия, от американските Марица 1, 3 и на ЕРП-тата, засегнатите от тези действия Герб, зелените олигарси, като Прокопиев чрез медиите си (в.Дневник, Капитал и др.) партньорът му Плевнелиев, посолствата на засегнатите държави, които се намесиха във вътрешните работи на Б-я, за да защитят печалбите на техни компании, организираха свалянето на Парламента и правителството на Орешарски, заради орязаните печалби

94

койчо

преди 9 години

От близките няколко правителства само БСП направиха неща за защита на обикновения човек и като награда за това бяха тотално оплюти от ГЕРБ, които постоянно чертаеха апокалиптични картини за положението в България! И понеже не искам ГЕРБ и не мога да понасям мутренското излъчване на шефа им ще гласувам за БСП!!!