26

Анонимен

преди 10 години

До кироКирооооо, чувал ли си думичките стратегия и тактика? Те не са за всяка глава.Светлината, бялото, Путин - трябва за се наложи над черното, мрака, обонго. В противен случай ни чака ново средновековие, а западноевропейските "ястреби" ще се превърнат в лешояди

25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен29Колега населението няма да игра роля, не дай си Боже при война.Картите ще се раздават от Булава,Топол-М, Искандер,Сатана ,С-400,С-500.

24

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРузвелт влезе в ВСВ с 15 рейтинг това не значи нищо при война на унищожение

23

Анонимен

преди 10 години

И какво като е евреин. И татарин да беше - все тая, впрочем повече прилича на татарин. Във свеки случай върти ги на малкия си пръст, колкото и да се подиграват джуджето от Кремъл - всички са джуджета в сравнение с него.

22

Евреин

преди 10 години

Какво значение има, ако Путин е евреин, какъв е проблема? Но Путин не е евреин - всеки който разбира и види чертите на лицето му веднага ще познае, че не може да бъде евреин.

21

Анонимен

преди 10 години

Путин е евреин ако не ти е известно. Ако искаш да се запознаеш по подробно се разрови малко. Това компютър може да се ползва и за такава работа.

20

Анонимен

преди 10 години

Че Путин няма дя даде назад , си е негов проблем.

19

Анонимен

преди 10 години

Горбачов едно време беше решил да се отваря към запада и си наряза на скрап оръжията и ракетите - *** или предател никой не може да каже. А Американците за благодарност изтърчаха в Саудитска Арабия и уредиха нефта да падне от 100 на 20 долара и СССР рухна. После пак не спазиха утоворката НАТО да не се разширява повече на изток, защото Русия беше на колене в калта. Никакво доверие на запада, те са ни заклети врагове и Путин трябва да го знае.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен20Затова ли "джуджето " е с рейтинг 93% ,а щатският макак с 45% ?

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонименс тези лидери ЕС неможе но при друга конфигорация германски войник примерно е поне равен на руски френски горе долу малките държави примерно Белгия също не са савсем без зъби а населението е 600 милиона на 120 а американците са 305 трудно ще е за русия

16

Локо

преди 10 години

До Анонимен14:Путин е евреин,колкото Обама е швед.Чети о непросветени,чети! Никой не дава назад ,това е лошото.Русия ,никога няма да даде заден ,това го запомни хубаво!

15

Ши съ сетиш!!!

преди 10 години

"заяви Путин и предположи, че "на някого не се харесва мирният сценарий". Ами, добър ден, г-н Путин! Ти сега го разбра това или просто сега го казваш??? Аз, като гледам така- САЩ и ЕС мноооого обичат да има МИР... Само на МАРС още не са изпратили контингенти за налагането на ИМИТА... това де- Демокрацията! От мира нито се печелят пари, нито се крадат лесно! Пък сега след конфликта в ***, ще дадат помощи на това блато, ама ще ги вземат от джоба на гражданите на ЕС! Не тебе- мене ще скубят!!

14

Смерч1

преди 10 години

До Анонимен18:Само ти виждаш някакви задни ходове.Ама това не е порно филм ,а война!Война ,в която *** ще платят скъпата цена на черният си президент!

13

33333

преди 10 години

ЕЙ, НАСИЛА ЩЕ ГО ВКАРАТ ПУТИН ВЪВ ВОЙНА ЗАДОКЕАНСКИТЕ ЮДЕИ И ЩЕ СТАНЕ И СВЕТОВНА ВОЙНА УСЛОЖНЕНА С ПРОБЛЕМА ЗА ИСЛЯМИЗМА. РУСИЯ НЯМА НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ ВОЙНА СЕГА, НЯМА И ЛОГИКА. ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО Я ИСКАТ СА ЕВРЕИТЕ В САЩ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ СИГУРНИ МЕЖДУ ДВАТА ОКЕАНА И ИСКАТ ДА СИ ИЗВЛИЧАТ ПЕЧАЛБИТЕ ОТ НЕЯ. САМО ДА НЕ СЕ СТОВАРЯТ ВЪРХУ ИМ 14 ХИЛ.ЯДРЕНИ ГЛАВИ И САЩ ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ. НО ТЕ НЯМАТ И ДРУГ ИЗБОР, ЛИБЕРАЛНИЯТ ИМ ДОЛАРОВ БАЛОН Е НАПОМПАН ДО СПУКВАНЕ.

12

Анонимен

преди 10 години

Кремълското джудже пак се мръщи, но все по-малко това може да впечатли някой, камо ли пък ЕС и САЩ!Апогеят на Путин като политик отмина! Следва агонията! Има само дин въпрос - Колко време ще продължи?

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен12 :Само Русия може да се справи без проблем с цяла Европа ,колега.Признаха си го самите те ,че са неспособни да противодейстават на Путин и компания.А Щатите? Срещу Щатите Русия няма да е сама.Нека Щатите се пробват 1:1 в битка с руснаците,да ги видим какви ербапи са.

10

Анонимен

преди 10 години

Нормално да дават на заден ход комунистите. И на нас великите сили да ни стъпят на врата и ние ще даваме назад.

9

Анонимен

преди 10 години

Руските шушумиги започнаха да дават на заден ход а еврейското момче Путин да се напикава нощно време.

8

Скот

преди 10 години

До кироКиро,Путин да не те е.а на баиро?

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНего приемаи като обида не съм фен на щатите но Русия е била сломявана достатъчно често ссср е най пресен пример ВСВ е на косъм ПСВ загубиха да бъдем реалисти в мръсните номера америка е по силна от русия а при директна война ЕС и америка са много за русия и Путин го знае и си дества адекватно но дали ще се справи не съм Бог да знам