79

Анонимен

преди 9 години

Очакваше се да надделее "политкоректният" избор на град от провинцията. Това е като годишната класация за най-добър град за живеене - всички знаят, че е София, но обикновено първи е някой друг. Все пак да им е честито на пловдивчани и да се възползват по най-добрия начин за развитието на града си. Да вземат и малко мерки с чалгата, която се лее отвсякъде, дори и в Стария град. Сега вече обяснението, че било въпрос на вкус, няма да минава.

78

бау

преди 9 години

Б***х мааму, тук все лордове и дукове са се събрали, та плюят "селяните". Хахахахаха...

77

me

преди 9 години

Надявах се Велико Търново да стане - много по-полезно ще е за сравнително малък град. Но както и да е, дано да донесе късмет на България. И се надявам и София да се стегне и да благоволи да опази разкопките на Сердика, защото така или иначе тия хора ще казат предимно в София.

76

Анонимен

преди 9 години

и кои точно българи са възстанали по време на Съединението...а сетих се лека му пръст Гюро Михайлов и благодарните българи нали знаеш в какъв смисъл го употребяват това име май като загубеняк а?

75

Анонимен

преди 9 години

и съвсем заслужено,Пловдив последните две години направи чудеса в централната си част,направиха 4км.пешеходна зона ,оправиха малкия базилика,римски стадион,работи се в Стария град,в Капана ,техния най-голям градски парк е готов а София 3 години не може да направи една Витошка,парка на НДК не се знае кога ще го завършат ,парк Възраждане от 5 години го почват а какво е състоянието на фасадите от Централна гара до Халите да не говорим,"стара Сердика" Е БЛАТО,"Лувъра"без думи,Музея на СОФИЯ,НИМ...

74

Анонимен

преди 9 години

Честито на Пловдив и повечето пловдивчани Тези от герп да не се чувстват поздравени.

73

Анонимен

преди 9 години

Търново щеше да е добър избор.

72

ние сме за титлата

преди 9 години

абе чобани мойто село има гйол като море имама крави, кучета,бабички клюкарки

71

Анонимен

преди 9 години

Живея в Пловдив ама нерде Пловдив нерде културата. Дано поне оправят стария град че то както е сега да го е срам човек да заведе някого там

70

до 160

преди 9 години

Прав ти път. Да знаеш, че ще си разплета чорапите от мъка, че си напуснал. Колкото повече родоизменници заминат, толкова по-добре за нас, оставащите тука.

69

Анонимен

преди 9 години

Бургас е много по-хубав град от Пловдив. Пък има и море, все пак.

68

уууууууууу

преди 9 години

До АнонименАре тоя пак се заяжда! Не говоря за пловдивчани, говоря за нас като народ! *** сме! Не искам повече да имам нищо общо с вас! Вие сте изпростели от бедност ли, от безкраен преход ли... Аман от простотия, бе! В скоро време, колкото и да ми е мъчно, се надявам да изчезна от тази територия, населена с *** и да не се върна повече...

67

Рр

преди 9 години

Ква сердика бе,провери в гугъл колко стар град е Пловдив комплексар

66

xaxa

преди 9 години

НАФЪНДЪЧИХМЕ ЛИ ГО НА ФАНДЪКОВА ААААА?

65

Анонимен

преди 9 години

Кво му е на тоя Пловдив пък чак толкова та да го изберат за столица. Най-вероятно Барека е платил.

64

Русе

преди 9 години

Избора е ясен, експерти са го решили,какво има да се коментира,само комплексари тук

63

Анонимен

преди 9 години

Познавам и свестни пичове от Пловдив. Обаче общо взето са някъде под 1 %Като цяло градът си е чалгарски и селски.

62

Pp

преди 9 години

Много ли боли софиянчета злобни,Пловдив има вековна история

61

Пич

преди 9 години

Селяните са тия дето насаждат междуградска и междуселска омраза. Това е факт и никое от вашите плювания по форума не може да изтрие този ФАКТ. Които се опитва да го замаже просто е един от простите селяни, а не един от свестните селяни.Е ТЕ ТВА Е ИСТИНАТА. Аре сега юруш към столицата за да я рушите селяци. Да ви таковам и роднините.

60

уууу

преди 9 години

Искам утре всички тези коментари да се прочетат от трибуната вместо речи в чест на Съединението. Да се види колко струваме! Не сме народ, а ***!