213

Анонимен

преди 10 години

Руснаците получиха всичко, което искат. А Киев се нави да подпише за да не станат още по-зле нещата за тях. Вече източна Украйна се контролира от руснаците. Имат дори сухопътна граница с Русия. Навсякъде в източна Украйна нацистите от Киев са размазани.

212

мдаа...

преди 10 години

Някой приятел на пютлю прави добри пари от поръчки на ковчези за армията....а майките на загиналите са обявени за американски шпиони..Интересно, че *** като рашата има симпатизанти у нас....

211

yan

преди 10 години

До РаспутинБлагодаря, човек винаги се учи. Вече знам, че има и "източна" латиница.

210

Дим4о

преди 10 години

МОМЦИ .Спрете пиенето и к-вите .Почвайте да тренирате, за американеца е добре да расте боклучаво поколение .По улиците където да погледнеш пияници, *** и наркоманчета .Един ден турците в Кърджали, ще решат да се отделят от България .Нямаме армия, нямаме и корави младежи, да отидат да покажат, кой е стопанина .Седнали да се хвалят кой колко пие и кой колко жени е имал, Европейски ПАПАГАЛИ .

209

Распутин

преди 10 години

До yan 241АКУЛОВ,БАРУТУВ БУРЕВЕСТНИКОВ,СТОМАНОВ,много си комплексирана мой човек каква е причината?---------yan,Румбо,RAD,НОСТРАДАМУС,rusedorn..причината е прозаична ..вие пишете никовете си на "западна" латиница или използвате направо западни никове..за нас остават само източните,коминтерновски никове...вас няма да ви питам защо сте комплексирани и се чужденеете.!

208

до 276

преди 10 години

преди 70 години, България бе част от Оста Рим-Берлин-Токио!! Начело с любимия ни цар, чийто бащица ни докара първа национална катастрофа, стартирайки Балканската Война, след което до Втора национална катастрофа... Чети история бе ***

207

Анонимен

преди 10 години

Слушайте бе, те тез кораби може да са с евтин газ пълни. :))) ефтина разбира се... :))

206

умерен

преди 10 години

Рашистката *** е заплаха не само за България , а за цивилизацията.По таз причина рашисти и *** са естествени съюзници - омразата им към съвременната цивилизация/ прогреса ги сближава .

205

Stamat

преди 10 години

Mai nqkoi pla4at za Sibir...

204

урок по история

преди 10 години

На деншния ден преди 70 години СССР обяви война на неутрална България !

203

yan

преди 10 години

Предлагам на всички да отидете на този адрес. Разгледайте картата. Някои неща в прогнозата вече стават. Погледнете и България. Докато спорите за чужди интереси вижте България. Неприятното е, че за това се говори от доста години. 30dumi.eu/archives/78991

202

эээ

преди 10 години

Приветствайте навата европейска държава-Новорусия!Да им е честито,така се воюва за независимост от фашистката хунта!

201

светлото бъдеще

преди 10 години

Време е НАТО да въоръжи майданци, а рушнаците да захващат втори мавзолей- ще им трябва

200

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

В Запорожска област(Украйна) са открити около 1 тон ампутирани крайници.https://ввв.youtube/watch?v=DRnVpMnmzUsГадничко е.

199

атакисть

преди 10 години

Путине, Путине бееееее, ти радикален националисте и непоклатим патриоте,абе приватизирай го тоз газо и нефто добив бе,дай го пак на ултра-либерал Жидовските корпораци бе,как можа да национализираш ресурса на Русия и да се изложиш пред партньорите от Масонките ложиДа те мразят и презира, кво като имаш 90% подкрепа от народа сиМного си непрогрсивен, ей !!!

198

хaхa

преди 10 години

Aко нaистинa тaм имaше толковa руски войници, войнaтa отдaвнa дa е приключилa и киев дa е превзет.Изобщо aнтирускaтa пропaгaндa е достигнaлa невероятни висоти. Гьобелс пaсти дa яде. Вестник рaботническо дело също.

197

ГЛАД

преди 10 години

До РАДСлагай си на постовете "платена публикация" и всичко ще е !наред!

196

Дим4о

преди 10 години

До Анонимен 240"партизанин ли ще ставаш? Или мандра ще обираш? Божееее лилипутинизма докъде може да докара човека."150 кг. съм, тренирам усилено .Забавлявам се вечер по заведенията да мачкам пияни льольовци, дето се отварят .ВИЕ крадците на България, не се притеснявайте, всичко се връща .Нищо не се забравя . А Путин влага много пари в армията си и не трябва да го обиждаш МИШКО .А партизаните са си жертвали живота за нас, а *** е забавлявала немците по заведенията . *** .

195

БЪЛГАРИН

преди 10 години

И къде другаде освен в Лвов и Черновци което е пак там чу двама души да си говорят на полския диалект наричан украински, никъде. Това е Украйна 75% руска и 25% полска земя, на юг има и доста малцинства, включително нашето. Да не говорим че са се мъчили да сменят имената на хората за да не звучат руски, като СКИ-те дето съм им сложиха на македонците. Е някои като нашата *** посланника и сами са се прекръстили от Николай Балтаджиев на Микола Балтаджи. Същата измислица са като македонците.

194

Анонимен

преди 10 години

Така е момчета. Ако не беше демокрацията, сега нямаше да имате дипломи и за средно школо. Плюйте рубладжийте, ча ако се върнат, само хамали ще сте.