43

Анонимен

преди 9 години

Ще ги въоръжи с шоколадови пръчки и гърмящи бонбонки. Ще плаща с шоколадови монети.

42

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са толкова луди, че въобще няма да им мигне окото да използват ядрено оръжие ако се наложи! Самите те знаят, че "великата" им армия няма абсолютно никакъв, даже теоретичен шанс срещу НАТО и САЩ!

41

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ и сега могат да се включат активно в тая война, но те знаят, че трябва да се следват законите на икономиката, иначе всичко се разпада. Това последното е и желанието на дребния велик император-бензинджия ***. Е няма да стане! Лека полека ще го задушат! :)

40

Анонимен

преди 9 години

За превоъръжавенето е прав само за източната част - след като се отцепи, руснаците ще предоставят техниката съвсем безплатно даже...

39

проруска

преди 9 години

Как излиза този убиец пред народа? И забележете какво празнува? До две години няма да можеш да препариш до Новорусия. А спонсорите ти Ес и Америка няма да ти дадат пукната гривна. Навярно ти ще бъдеш в дълбока нелегалност. Убиец !!!

38

Веселяка

преди 9 години

До donКажи ми защо в историята се казва киевска рус и какво в превод е украйна.

37

анти бляд

преди 9 години

Руснаците дори като избягат на запад продължават с някакви илюзии за величие. Това, което става в Украйна, са просто последните отчаяни опити на режим, загубил доверието на популацията и самонакиснал се в икономически проблеми заради корупцията да се закрепи на власт и панически страх, че на търпеливите руснаци може да им писне.

36

Леле че народ

преди 9 години

Днеска е завършена операция по обкръжаването на 2 крупни укр., групировки Едната групировка от около 5000 души в който влизат баталъоните "Айдар", "Донбасс", "Шахтерск" В другата групировка от 2000 души се оказали и баталъоните "Азов" и "Днепр" Ще видим какво ще стане

35

Анонимен

преди 9 години

Какво може да се очаква от ***, КГБ офицер станал президент? Да възроди тактиките и методите на които са го учили.Издигнат от други хора,"момче за всичко", което се озовава на върха на структура която охотно практикува тирания и подтисничество,жбързо показа истинското си лице. Слава на украйнският народ, че има смелостта да каже НЕ на руския ботуш!

34

лъжааааааааа

преди 9 години

До donЩе обясня когато има доказателства за такава намеса сега всичко е лъжа,няма снимки или видео лъжа,драги.

33

don

преди 9 години

Някой да обясни какво търси Русия в чужда суверенна държава? И какво като повечето население там е руско, това не я прави руска територия. Ами ако турците в Родопите и в Делиормана тръгнат да се отделят, пак ли така ще мислите? И Ердоган да си прати главорезите тука? М? Вие освен да ближете на *** рошавия 'кален' *** и да му лапате меката ....... за друго стига ли ви акъла?!

32

fripp

преди 9 години

А има и нещо още по-безценно. И то е позорното бягство на великите войни, неуловимите тюлени, могъщите морски пехотинци, чутовните зелени барети с кафяво отзад, на всички тия американски герои, надрани от бой, унизени болезнено и посрамени от някакви дребни, ситни, нещастни, изгорени с *** жълтурковци.

31

N-ти Х

преди 9 години

До Анонимен-Дори и с наличие на малко мозък може да се заключи, че от 10-15 млн. руснаци в Украйна, може да излязат 3-5 хиляди смели патриоти-отслужили войници, защитаващи родните си домове от фашаги и наемници...Може би един ден, лицемерната политика на по-вечето западни управници ще събуди света-ще прогледнем какво е демокрация, как се съсипва държава, как се финансира война, какво всъщност е нефта и газа на суверенни държави за САЩ/стратегически национални интереси и т.н./..

30

Румбо

преди 9 години

Американците може и да му дадат оръжие....ако заложи Донбас.Те безплатно дават само бомби и ракети(с взривяване на мястото на доставката)!Иначе,ако спрат да ядат,може и да се въоръжат.Като приказката за Хитър Петър-таман да научи магарето да не яде и то умряло!

29

Анонимен

преди 9 години

Порошенко,който е и швейцарски гражданин, да осигури тези милиарди от личните си сметки,в швейцарските и др.банки,а не да чака управляващите в САЩ и ЕС да му платят,за геноцида който извършва украинската армия срещу собствения си народ под мъдрото ръководство на десетки,а защо не и на стотици американски"съветници"и наемниците на държавния департамент.

28

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 38 Абе можеше и да стане ,но това са украинци,те се въртят като фурнаджииски лопати и са тотални мърлячи С такъв съюзник като хохлите на човек не му трябват врагове. Обама ,Меркел и компания вече се усещат ,че хохлите им вкарват автоголи един след друг Но колелото е завъртяно набрало е инерция и не виждам кой ще го спре Защо си мислите,че Меркел лично отиде при Порошенко а ? Просто й запари вече доста на дупето и гледа да мине с по-малко щети

27

хахаха Русия

преди 9 години

Да бе *** опълченците откъде извадиха такива оръжия да се бият със армия нали са обикновенни хора а гътат самолети и хеликоптери добре, че е Русия да им дава оръжия кой друг стига със тая Русия тапаци вие я харесвате повече и от България май вървете живейте там във студа и карайте жигули а не мерцедеси

26

Анонимен

преди 9 години

... и един украински *** завива шоколада в станиол.

25

до 34

преди 9 години

Значи помниш и когато виетнамските оризоядци и сомалисйките негърчета се изгавриха с "великата" армия на САЩ хахахах

24

Isabela

преди 9 години

Tozi Poroshenko mai e zavarshil palen kurs na obuchenie pri Hamas. Teroristite lishavat naroda si ot dobar jivot za da se snabdiat s orajie.