110

АНОНИМЕН

преди 9 години

"Управлението на ГЕРБ доведе до невиждан ръст на безработицата от над 12% и спад на икономиката, а бизнесът и хората бяха държани в страх заради полицейския стил на управление и тоталното подслушване на обществото."-TOVA NI CHAKA OTNOVO

109

до 154

преди 9 години

По-полека със сцепването, да не ти сцепят пидалския *** в 4-то районно! А може и в 5-то, що не и там!

108

анонимен

преди 9 години

До до 139Като си толкова десен ***, резни си левата ръка и нога и куцукай на едно токче.А колкото до мозъка-нямаш дясна,нямаш лява половина-кънти на куха тиква без семки-гмо.

107

до 148

преди 9 години

ГЕРБ - ГРОБАРИТЕ НА БСП!

106

баймуй

преди 9 години

До Анонимен 145кажи ми с какво миналата година е по-лоша от онези на ББ? сериозно! никаква разлика. просто други комунисти употребиха власта за някакви си техни си цели. така, както ББ преди тях. за какво ми е да се връща? както не щем бсп/дпс, така не щем и герб.

105

снимката

преди 9 години

Много ще му отива на Боко да кърти чакъл.

104

Никога повече ГРОБ

преди 9 години

Върнете ли ГЕРБ на власт отново ще ви накарат да излезете да протестирате, защото тяхната политика е да закриват болници, училища и общини, да орязват бюджети, да въвеждат нови данъци, да увеличават тока и така нататък. После се запалете ако щете, нека да ви натупат яко и да ви нацепят тиквите, а Бойко да ви се наслаждава на гледката. Няма да си подаде оставката този път, а вие ще пострадате жестоко. Тези дето са със сцепени глави от февруарските протести още имат белези от гербавата полицейщина

103

до 139

преди 9 години

И дясната половина на мозъка им липсва - има някакъв зачатък в лявата половина на *** им червени кратуни, но е закърнял от толкова комунистически мантри на червените им вождове!

102

метереолог

преди 9 години

До социологАми като е ваш човек,гледайте как хвърля пържоли на кучетата,как гледа по стар хайдушки навик жените в ръцете и ги съветва да не хленчат,а да си продават халките.Самият той си сади картофи и е на картофена диета.

101

555

преди 9 години

И аз искам стабилен кабинет, но и компетентен и независим както от Русия така и от САЩ. Стига *** в политиката, стига мутри в правителството, стига Борисов за ментор. СТИГА.

100

БГ

преди 9 години

НЕ СЪМ БОКОВ ФЕН. ДОРИ НАПРОТИВ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ТОЛКОВА "ДЕСЕН" КОЛКОТО АЗ СЪМ КОМУНИСТ. НО КАКВО ПО-ДОБРО МОЖЕ ДА ИМА ЗА МОМЕНТА ОТ ГЕРБ-РБ ??????????????? ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ НИЩО И НИЩО !!!!!!!!! ИЛИ ИСКАТЕ ОТНОВО БСП /КОМУНИСТИ/ ,ДПС И ПОЛИТИЧЕСКАТА БЮРЕКОВ ????????? ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ?????? СЛЕД КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА И ЛИПСАТА НА ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ ПОНЕ У 90% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ "ГРАЖДАНИ " ОТНОВО СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗБИРАМЕ НАЙ-МАЛКАТА ЗЛИНА. ТОВА Е НАШАТА СЪДБА.................

99

бабабо

преди 9 години

До социологхахахахаха, на работа в събота, а? ужас, какви *** има сред нас.

98

Анонимен

преди 9 години

Като чуят Бойко и на червените *** им се разтреперват левите мартинки, щото те десен крак нямат, сичко е у лево!

97

времето лети

преди 9 години

До БоковизъмДа,ама и той гони шейсетака,а той майката си трака и не се знай знай ли се до кога !

96

chach

преди 9 години

stabilen kabinet moje da ima samo bez boiko i seso.v protiven sluchai pak 6te e s as stari k..vi.

95

социолог

преди 9 години

Никога не съм допускал, че червените *** са толкова, ама толкова отчаено ***. Колкото и да псуват Б.Борисов и ГЕРБ нищо не става. Напротив хората си викат, ами щом толкова не го харесват значи той е нашия човек. За протокола-като хвалиха цяла година Станишев и Орешарски какво стана - нищо но от сърце. Просто народа ги изгони от властта. Кутев с такива *** си за никъде.

94

Анонимен

преди 9 години

БОЙКО ИСКА 121 ДЕПУТАТИ ТУРЦИ ЗА ДА ГИ НАПРАВИ ЗАММИНИСТРИПЛАШИЛОТО НА ГЕРБ БОЙКО ПАК СЕ РАЗБРЪЩОЛЕВИ!

93

баймуй

преди 9 години

До Анонимен 129а ти какво предлагаш, ББ? не виждам как тази позиция е по-добрата..

92

Боковизъм

преди 9 години

Всеки IT специалист-овчар.Всяка пенсия лош матрьял,с бързи крачки към гробищата.

91

До 122

преди 9 години

Да живее Сидеров - бъдещия премиер на всички затворници в Централния софийски затвор!