28

Анонимен

преди 9 години

какво искат украинците да си унищожат населението ли,.... разбира се че някой трябва да реагира и руснаците го правят така както трябва, браво, без бомбандиране или както Обама казва с мека сила

27

ЕвроGAY

преди 9 години

Алооо Кока Кола,Мак Доналдс,Дюнер кебап леко ще се задавите от плювните си.Ще си счупите клавиатурите от яд и злоба като видите снимка на Путин бре.

26

Анонимен

преди 9 години

zashto nito edna mediq ve4e ne spomenava nishto za svaleniq samolet ????? kakvo stana amerikanski lainometi nali beshe rusiq tazi koqto svali samoleta ili se laja .Palni ologrfeni kato praden Obongo i vsi4ki se nasirate ot kef

25

Анонимен

преди 9 години

другари ***. вземайте си редовно хапчетата.

24

Анонимен

преди 9 години

До русофил.Ти си предател *** като всички русофили.

23

Българин

преди 9 години

Лъжлив славяноубиец!

22

Анонимен

преди 9 години

До софиянецПак ли ти *** ***........

21

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 9 години

Както винаги--конкретни и точни исказвания на Путин.Реални неща и без демагогии--право куме в очи....Ето затова все повече хора симпатизират на Русия.....Защото винаги има конкретика и факти в исказването на Путин.

20

Анонимен

преди 9 години

abe kade e OBONGO kadeto vsi4ki mu se radvate .kade e Obama primata da kaje Rusiq svali samoleta

19

софиянец

преди 9 години

"...Кремъл е избягвал и ще избягва директна военна намеса в ситуацията в Югоизточна Украйна - ето основното послание на Путин към световната общност, смята експертът...." Но за индирректна намеса- като изпращане на банди, зелени човечета, руски военни без опознавателни знаци, нищо не се говори;) А путин знае отлично, че изпращането на такива "формирования" от рф в Украйна Е АГРЕСИЯ- съгласно резолюция 3314 на ООН от 1972г., чл.3 буква"g". Какво да се очаква от юрист -ренегат/ путин/- само ЛЪЖИ!

18

Анонимен

преди 9 години

Абе, как се става РУСОФИЛ без да знаеш руски и да си стъпвал в Русия?!(това да говориш на български с "руски окончания" не се зачита)Нещо сте се объркали бе хора..не сте русофили. Просто дядо ви комунист е казал на татко ви комунист, да каже на синчето си комунист, че ако дийде Америка на власт - ще му спрат партизанската военна пенсийка от 700лв.

17

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 15- Ако русофилите са от мъжки пол, единственото нормаално заключение е , че са ....гейове. Няма как другояче да се нарекат лицата от мъжки пол, влюбени в лице от същият пол/ путин/:) Не случайно никой от тях не споменава, че има жена и/или деца :)

16

Путин:

преди 9 години

Я ХОЧУ МИР......ВЕСЬ МИР !

15

****

преди 9 години

До-13 Това обижда ли те,а как ти звучи тогава,не народ а ***,това са го казали за нас преди 100 години,наши българи.

14

софиянец

преди 9 години

До **** "...финланският премиер на среща с путин в сочи,и се моли на русия да им изкупува стоката,.."Но Финландия няма нищо против натовски войски да пребивават на нейна територия, въпреки, че не е член на нато. И това е с цел ЗАЩИТА на финландският суверенитет и териториална цялост!

13

Анонимен

преди 9 години

Съдейки по коментарите, в България все още има останали сороиди, хубавото е, че като чуят за Вова Путин, почват да пикаят газ!

12

Анонимен

преди 9 години

DA BE KAKVO stana sas zapizite zashto tapite NAGLI I GROZNI AMERIKANCI NE MRANKAT VE4E 4E RUSNACITE SVALIHA SAMOLETA SMQH

11

Анонимен

преди 9 години

Русофилчетата като видят тоя престъпник и се *** от кеф!*** то червената куха кратуна това може!

10

РУСОФИЛ

преди 9 години

ХУБАВО Е ДА ЧЕТЕШ, ЧЕ ЗАПАДНИТЕ *** И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ *** РУГАЯТ ВОЛОДЯТА ! ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ДОБРЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РУГАТНИ - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА ОТ ПУТИН ! РУГАЙТЕ ! КЕФЯ СЕ !ТОВА НЕ Е ПРЕДАТЕЛЯ ГОРБАЧОВ И АЛКОХОЛИКА ЕЛЦИН ! РУГАЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА !!!

9

до ****

преди 9 години

"нашите управници,които скапаният ни народ избира"След, като не се идентифицираш с народа ни и ни обиждаш и мразиш, незачитайки свободния избор и демокрацията, можеш сопкойно да си вдигнеш гащичките и да отидеш, където липсваш на някого. Съмнявам се, че има подобно място и някъде, някой ще те търпи, но моля те, напусни "скапаната" ни държава. За всички ще е по-добре.