35

Анонимен

преди 9 години

До тролчетата които хулят Горбачов:Тролчета, ако не беше Горбачов, сега нямаше свободно да цъкате глупостите си в нета, а щяхте да си затваряте устата и да четете Работническо дело!

34

Анонимен

преди 9 години

Псевдо демократчетата нещо много се активизирахе. Избършете си пяната от устата и се преместете на следващата тема за Русия. Защо не пишете така запалено като има тема за NSA???

33

Анонимен

преди 9 години

Добре дошли в Северна Корея / Московия

32

Анонимен

преди 9 години

Някой каза, че Едуард Сноудън бил изнесал документи, които нямат общо със свободата в интернет в САЩ!youtu.be/yVwAodrjZMYТа ето ви го интервюто!

31

Анонимен

преди 9 години

***-югендите нещо закъсняват за тази новина...

30

-10

преди 9 години

Така го наричат корумпираните купени медии на Запад. "Изнасяне на поверителни документи" вместо "Говорене срещу властта".------Поверителните документи са си поверителни документи. Те не са на Сноудън и не може той да решава как да се разпорежда с тях. От там нататък може да си говори каквото си иска, никой копче няма да му каже, ако иска и протести да прави по улиците - за разлика от Русия!

29

Анонимен

преди 9 години

Некви пичове тука в форума много са се вживяли в ролята си на хакери и псуват Русия, все едно е тръгнала да се бори с тях и с свободата им да хакват и свободата им на словото :)))))))) МНОГО, МНОГО филми гледате :))))) Всички теийнеиджъри до 16 в форума се изкараха закоравели борци за свобода :)))))))))

28

Анонимен

преди 9 години

Я сега троловете да обяснят как русия е най-демократичната държава в света :DDDDDDD

27

Анонимен

преди 9 години

До кирилНай-смешното при руснаците (и българските им слуги) е фактът, че хем обвиняват нормалните хора в "еврогейство" и "либерастия" а пък и едновременно сме били и "майдански фашисти" и агресори!Нещо водката им идва в повече май.

26

Анонимен

преди 9 години

"За влизане ще трябват трите имена и паспортни данни"-Тия още с паспорт ли са днес беге хайде и вие така да разберем кои са руските рицари в този форум, че като розговарям с хората и приятели гласуването винаги е точно обратното на това във вашия форум.

25

-10

преди 9 години

Питайте Меркел дали от САЩ й подслушват телефона!Питайте Сноудън дали има свобода в САЩ и дали всичко е честно и защот тогава изнесе информацията, ако всичко вСАЩ е ОК, както казва Джо Байдън!-----Не съществува държава, в която всичко да е честно. Но има държави, в които съдят за политически убеждения като в Русия и такива, в които не, като САЩ!

24

Анонимен

преди 9 години

"Сноудън не е писал срещу властта. Той изнесе поверителни документи."Така го наричат корумпираните купени медии на Запад. "Изнасяне на поверителни документи" вместо "Говорене срещу властта".

23

Анонимен

преди 9 години

Българомразещите *** нещо ги няма под тази статия. Защо ли :))) Нещо не могат да измислят как да превръщат и това в еврогейска и либерастка конспирация начело с майданските фашисти.

22

Анонимен

преди 9 години

Напред към тотална съветизация на Русия и нейните съюзници!Радвате ли се, червени тикви?

21

Анонимен

преди 9 години

Използването на лични данни при безжична връзка, няма общо със свободата на словото!Ама то човек като не разбира с една изкривена статийка може да му объркат мирогледа.Така както правят от години!

20

Анонимен

преди 9 години

Русия,все пак.

19

DARK

преди 9 години

До 12 и ние ли сме изостанала диктатура заедно с цяла Европа след като предплатените карти от анонимни станаха поименни ? Тези мерки са с цел по лесно разкриване на престъпления.В щатите нямат нужда от такива легални мерки след като имат нелегални мерки като прихващане и филтриране на всякакъв тип комуникайций! Събуди се това се прави навсякъде!

18

Анонимен

преди 9 години

Те руснаците от друго не разбират освен някъква форма на брутална диктатура. Било то Цар, Сталин, Путин... все престъпници и масови убийци на собственият им народ. А говори доста за ценностите на народа щом ръкопляскат подобни екземпляри и скачат на площада по голи дупенца под портретите им.Смешна работа.

17

Пешко

преди 9 години

Скоро Путинчанин ще забрани нета въобще и ще си комуникира с писъмца (колко романтично беше а) като хартията ще е на бартер с Китай срещу газ и квас

16

Анонимен

преди 9 години

До свободните американци:------------Питайте Меркел дали от САЩ й подслушват телефона!Питайте Сноудън дали има свобода в САЩ и дали всичко е честно и защот тогава изнесе информацията, ако всичко вСАЩ е ОК, както казва Джо Байдън!