115

лудия

преди 9 години

съгласен съм този път с него

114

До Атакист

преди 9 години

Ако за това да цъкаш из форума ти плащат някой лев , цъкай колкото си искаш.Този продажник отдавна е бита карта , и напразно се опитваш да съживяваш политически труп Да харчи какво е изкарал , това ще му остане !

113

ВЪЗМУТЕН

преди 9 години

ДНЕС.БГ, СРАМ ЗА ВАС! ИСКАМ НАЙ-ОФИЦИАЛНО ДА ВИ НАПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКА ЗА ТОВА, ЧЕ МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВОТО! ВОЛЕН НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ, ЧЕ ИСКА ДА СМЕ КОЛОНИЯ! ИЗВАДЕНО Е ОТ КОНТЕКСТА И Е НЕКОРЕКТНО! АКО СЕ ИМАТЕ ЗА АВТОРИТЕТЕН САЙТ, СМЕНЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО!

112

мдааа...

преди 9 години

Болен се ''бори'' за интересите на матушката ви само ....и за джоба си щото младите гаджета вървят с големи харчове

111

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТСледиш "творчеството" на този туркофил Бюллент Сидероглу явно, не си ли го разбрал, че е ***, предател, *** и лъжец? А тези, които са го разбрали, че е такъв (има и доста отвратени атакисти), са непременно "***", "платени хамериканци"...

110

Берлин (озадачен)

преди 9 години

Как така лидерът на националистическата партия мечтае да сме колония?! Националистите не мечтаеха ли за независимост? Хахахахаха... :)))

109

пенсионер

преди 9 години

умори се човека : влезна в парламента като : се бореше с *те , след това с турците , обеща на тракийските бежанци щастие и наследство и на пенсионерите а сега накъде ............ тъжно ...

108

необразован маргинал

преди 9 години

Предпочитам Сидеров пред Борисов,Станишев и Доган!Други предложения?

107

Клисар

преди 9 години

Ние, атакистите, не сме агресивни! Просто не търпим простотията на медиите, които ви облъчват! Ако си отворите очите, ще разберете, че единственият човек, за когото се говори лошо по медиите от нашите политици е Волен!!!Това не е случайно - всички други са роби на САЩ, само Волен се бори за нашата МАЙКА БЪЛГАРИЯ, и за това не им е изгодно на западните окупатори да се говори хубаво за Волен!СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ!!!С ТЕБЕ СМЕ ДО КРАЯ, ПРИЯТЕЛЮ!!!АТАКА ПОБЕДА!

106

истината

преди 9 години

Руската рафинерия ЛУКОИЛ краде от всички Българи.Не плащат и лев печалба , понеже били ''на загуба'' !Това е единствената рафинерия на загуба в целия свят !Единствено ГЕРБ ги задължи да сложат дебитомери, които бяха заобиколени, след преврата ''Костинброд ''....Национализация на Лукоил !

105

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТТъп, по-***, най-***, вдлъбнат, депесар, атакист.

104

фюрермасабункер

преди 9 години

Аншлус с Куба!

103

Боби

преди 9 години

Бройко и той е за Сибир без връщане. Кой пазеше руската рафинерия в Бургас толкоз години? Ама не си признава и не обича хладно.

102

Анонимен

преди 9 години

Воленчо, Левски се е борил да сме свободни, а не някой *** като теб да ни задължава да гласуваме.

101

алуууу ДАНС !

преди 9 години

Телевизията на болния се спонсорира от пасола на азиатската ***...Защо ДАНС не се заеме с него - казано е в закона, който се постави в услуга на чужда държава е шпионин !

100

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТРазбирача явно нищо пак не е разбрал,той няколко пъти спомена БТВ и НОВА това ми беше мисълта....Тоз не го канел оня не го канел,а бе я........В АЛФА нали го канят,звъннете ми вика да ми кажете да я има ли тази партия или не.....И ти ще ми кажеш че този човек е с всичкия си?

99

Unufri

преди 9 години

Той не бил крепял парламента :) Колко удобна теза, след като една година натискаше със златното си пръстче златното бутонче.Помним как депутатите му идваха кой по боксерки, кой по пеньоар в парламента, за да осребряват с гласуването си чековете към Сидер ага.Колкото повече се оправдава Сидер ага, че не е подкрепял този парламент и ДПС, толкова повече хората се убеждават точно в обратното.Утре ще го попитат колко е часа и той пак ще каже по инерция - ама аз не подкрепям ДПС.

98

бобо

преди 9 години

Аз,пък невиждам смисъл от тоя -Сидеров защо седи в България ми неходи в Русия !!!

97

Анонимен

преди 9 години

До Андрешко РокфелерНе само носталгиците, най-вече ***. Които в България за съжаление са огромен процент. Виждаш какви го харесват тоя. Един с поне малко мозък има ли? Затова и посланията му са лумпенски. Какво да си прави труда.Сега съм сигурен, че подготвя етническа провокация преди изборите за да изкочи пак от 1-2% и да обере лумпенските гласове.

96

Гогата

преди 9 години

Волене, душко-омърлушко, оти одиш в Париж на свалки като волиш Москалите толикоз много. Оти не идеш в Сибир за по-дълго, че и ние да рахатясаме малко тука.