16

Анонимен

преди 9 години

Руснаците още малко ще им гледат сеира на тези Майдановци....Украйна-измислена държава

15

Анонимен

преди 9 години

Ако беше руски снаряд, паднал на украинска територия, западните женчовци вече щяха да циврят като дефлорирани девици, ама нали става въпрос за снаряд паднал на руска територия, значи все едно нищо не е станало. Сега ако руснаците си засилят армията по границата, което е абсолютно нормално, "загрижеността" на запада пак ще се върне.

14

На който не му е ясн

преди 9 години

Украйна е под опеката на САЩ и Европейския съюз, което моменталистически й дава право да стреля където си поиска, както си поиска и да убива когото сметне за добре. Нямате право да се месите в личните работи на Украйна ясно ли ви е русофили гнусни!! Украйна трябва да избие всички руснаци и други там намиращи се на нейна територия - българи, румънци и молдовци!! Правото да избива руснаци е същото, право което е имала и османската империя да избива българи, защото са се намирала на територията й!

13

до.Личинка

преди 9 години

Аз пък си мислех че започва четвърта световна война!

12

Румбо

преди 9 години

Рано е още!Ще му дойде времето и на възмездието!Руснаците са търпеливи,но свърши ли търпението-става страшно!

11

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Сега руснаците да отидат да проверят кой стреля...Или да пратят товаришч Искандер на инспекция.

10

Анонимен

преди 9 години

Т.н. украинаска армия е абсолютно небоеспособна. Някакви 2-300 въстанници два месеца й нанасят сериозни загуби. Затова киевските фашисти стрелят по мирното население. Има много цивилни жертви.Гледайте руската телевизия.

9

Анонимен

преди 9 години

Русия ще ги смаже. Въпрос на време е Путин да влезе и да ги направи на салата.

8

Анонимен

преди 9 години

Не е необходима война.Достатъчно е една ескадрила СУ-37 да прелети над Киев и то бръснещ полет.Ще се посерът фашагите.

7

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да направи Путин (действа или бездейства) с Украйна е свършено. Дори и украйнската армия да постигне някакъв тактически успех (което силно ме съмнява!) щетите за индустрията и икономиката като цяло са толкова големи, че украинците няма да могат да се възстановят. Което означава - бедност, мизерия, нови протести и продължаване на разпада. А заиграването с Русия винаги е опасно. Особено в такива деликатни моменти, на някой може да го засърбят ръцете и да гръмне първата пушка.

6

Личинка

преди 9 години

Почва втората световна война !

5

жеко

преди 9 години

ясно е че война ще има... просто кога ще започне още не е ясно но вероятно е близко, сащ провокират русия чрез украина... следващия ход ще е да се опитат да върнат крим но тогава вече ще започне каквото ще започнеПутин не случайно е на прибързана обиколка в лат. америка, където опрощава дългове на куба и какви ли не още обещания, това е събиране на съюзници в близост до най големия враг на човечеството сащ

4

Гларуса

преди 9 години

Добре деее,ще се реваншираме.Нема се караме за нема нищо.Отивам на морето да заплодя десетина мамашки,само мир и любов да има!Хем ще им подобря и гена за бакшиш!

3

Леле че народ

преди 9 години

Двамата анинимника 1 и 2 що не си разпространяват глупостите написани от НПО някъде другаде ? Инак целта е Русия да вкара воиски в Украйна. На Порошенко и САЩ е нужна войната,щото инак си отиват икономически Порошенко му е ясно,че ако няма война,го чака майдан .

2

Анонимен

преди 9 години

в русия навремето взривиха два жилищни блока за да оправдаят втората чеченска война.по късно беше доказано,че са взривени от руските служби

1

Анонимен

преди 9 години

Ми на този пункт да спрат да пискат бандити с оръжие и боеприпаси да минават.И няма да има обстрел ,ако въобще е от украинци.