60

Анонимен

преди 9 години

Има закон, има европейски правила, задължителни за БГ, гарантираните влогове са до 100 хиляди евро!!!!!! Не може държавата да защитава частното дружество на *** мустакатко. В противен случай държавата трябва да подпомага всички фалирали частни дружества! А на мънго джери да се конфискуват имотите му и от тях да се платят останалите незащитени влогове! Да попитаме главния архитект на София -"честния" Диков, как ресторант стана частен апартамент в средатата на градинката Кристал.

59

иея

преди 9 години

В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СНИМА ФИЛМЪТ "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БАНКОВ ОБИР "ПРЕСТЪПНИЯТ НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ПАК ИЗДОИ ОВЦЕТЕ! СЦЕНАРИСТ: КОМУНОМАФИЯТА. РЕЖИСЬОР:***. В ГЛАВНИТЕ РОЛИ: ЦЕЦО КРАДЛИВОТО ***-В РОЛЯТА НА БАНКЕРА, СВИНЯТА ДЕБЕЛЯН-В РОЛЯТА НА НЕВИННАТА ЖЕРТВА ПО КОЛЕДА,ПЛАМЪКОВ-В РОЛЯТА НА СПЯЩИЯ ГУВЕРНЬОР, ПОЛИТИЦИ,ЦАЦАРАТУРАТА, МИЛИЦИОНЕРИ-И ТАЙНИ ,И ЯВНИ,ГРАНИЧАРИ,ЕКСПЕРТИ И ДР. СТАТИСТИ-ЦЕЛИЯ ОВЧЕДУШЕН И ЗАТЪПЯЛ НАРОД.

58

Анонимен

преди 9 години

3.3 млрд където дойдоха от ЕК къде са, защо тях не пуснем нали са за банките? защо още 2млрд държавата ще дава като има 3.3 а дупката е под 2 ???

57

Анонимен

преди 9 години

Нямам сметки в нито една от двете банки и ми е все тая,но до кога ще търпим подобни индивиди,да ни разиграват като панаирджийски маймуни? Цветан Василевци,Станишевци,Боковци и други селски тарикати?

56

Анонимен

преди 9 години

Ооо ще се крием с депутатски имунитет

55

Анонимен

преди 9 години

Доста вероятно е всички партии да са в играта. Покрай сагата КТБ-избори, доста съмнително затоплиха отношенията си и се гушкат на консултации при президента. КТБ е банката на милионерите, кои са милионерите у нас? Не сме ние в тоя форум.

54

АНТИ

преди 9 години

При военен режим щеше да има закона на куршума!

53

Анонимен

преди 9 години

След два месеца ле ще се пишат новите листи за депутати, че тогава може да си подаде оставка

52

Анонимен

преди 9 години

Гледаме на живо парчето - "Хип хопът ми е много по-добър от хипхопът ти"!

51

Анонимен

преди 9 години

Негарантираните за какво ще ги изплащат. До 200 левчата и чао. Нама аз и вие да им плащаме далаверите.

50

akud

преди 9 години

Едвали трябва да подава оставка а да влиза в затвора аз не смятам да плащам за източването на ктб от ромската партия дпс . ако на някой му не е ясно какво става да кажа аз какво смятам дпс източиха Българските пари на Българите

49

dim

преди 9 години

истината е една,комунистите за пореден път ограбиха България.

48

до 57

преди 9 години

Не, не е добре, защото до този момент, включително и през цялото управление на ГЕРБ, тези пари не бяха докоснати. Ако Плевнелиев е знаел за предстоящият фалит и Райков е започнал да тегли, но никой от двамата не е алармирал това е за съд. Една година предварително щеше да спаси положението.

47

Анонимен

преди 9 години

ДО51 оказа се че изобщо не са давани такива кредити Миналата година е правен одит и такива неща няма

46

До 52

преди 9 години

Ами добре че са ги изтегли ли значи ! Явно още тогава е миришело около банката - мирише на дебел 33 годишен нерез ! Добре че приеха закона да не си държат държавните предприятия всичките пари на едно място , сега щеше яко да го закъса държавата !

45

до 51

преди 9 години

Ролята им е известна, а ти стига си бутал ГЕРБ извън кръга на заподозрените, защото най-големите кредити на КТБ са давани по тяхно време.

44

Анонимен

преди 9 години

А помните ли, че когато джобния премиер на Плевнелиев, Райков, пое властта, започна да изтегля парите на държавата от КТБ, които до този момент бяха 48% в тази банка? Преди това Борисов не направи нищо, напротив, КТБ се разрастна по негово време, а Райков започна да тегли веднага след него. Още тогава е било подготвено всичко и Плевнелиев и Райков явно са знаели за това, и са мълчали. Няма друго обяснение защо изведнъж ще решат да теглят парите оттам.k

43

Анонимен

преди 9 години

А бе стига Бутахте навсякъде ГЕРБ то от *** не можеш разбра каква е ролята на БСП ДПС бАРЕКОВ в тази история

42

Анонимен

преди 9 години

акциите на ктб какво стават ??? струват ли нещо ?

41

Анонимен

преди 9 години

Както е тръгнало, съвсем възможно е една сутрин да се събудим с барикади. Казвам го със съжаление, защото когато управлява партията управлявала в 90% от прехода винаги така завършват нещата. Жалко, че губим ценно историческо време и продължаваме да потъваме в калта. Не вървят на добре нещата.