104

Анонимен

преди 9 години

От всички качества на Бойко, най-много ценя скромността му.

103

политолог

преди 9 години

На снимката са двамата , които успяха да унищожат и погребат БСП. Браво момчета винаги сме разчитали на вас в това богоугодно дело в защита на майка България.

102

Анонимен

преди 9 години

АЗ, АЗ, АЗ. "АЗ съм мъж на годината, дете на годината, ... жена на годината...." из предаване с Кеворкян 400 хил. безработни 100 хил. закрити фирми ВЕИ-та Празна магистрала до морето 140 км./ч. и още повече избити по пътищата Котараците .... Винету Дянков /къде е ла..ното/ МВР-министърът му подсъдим отвсекъде .....

101

Анонимен

преди 9 години

Пита се къде бай *** от село Банки е придобил опита си: 1. В милиционерската школа, докато учи за пожарникар; 2. Докато охранява бай Тошо; 3. Докато върти далавери с шефовете на СИК; 4. Докато охранява Мадридския шмекер.

100

info.

преди 9 години

Снимка ЦИРК НАРОДНО СЪБРАНИЕОтляво - надясно:Стани Гей,вторият е прикрит Гей а в средата е прецедателят на гейовете и лесбииките в парламента

99

Анонимен

преди 9 години

Очевидно, че Боцко Рапоня не иска властта. Затова се е върнал към просташко-арогантния изказ за запазване влияние само сред зомбопролетариата си, който няма нужда от факти и доказателства, а от селски лафове за подобряване на цвиленето.

98

Анонимен

преди 9 години

А хората дали въобще ще отидат да гласуват, като гледат какви искат да ги управляват.

97

Анонимен

преди 9 години

Изтече информация,че Бойко Борисов е бил в САЩ във връзка с авторските права на филма Терминатор.Борисов е заявил на Обама,че навреме лошите комунисти са изпратили в миналото наемен убиец да убие дядо му,преди да се роди баща му,защото са знаели,че той ще вземе властта от тях и ще ги разкатае в бъдеще.За нещастие на българския народ убиецът е закъснял.

96

Анонимен

преди 9 години

Бойко Методиев Борисов наистина е чудовище , ама за комунистите.А бъларските комунисти са най голямото проклятие за България за последните 25год.

95

Анонимен

преди 9 години

нямаме нужда от гнусни мутри!

94

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ЕС И САЩ !

93

СаШо

преди 9 години

Бойко, ако беше търговец, щеше да продава хладилници на ескимосите и да вика :-Аз съм го правил този хладилник, е с тея две леви ръце .

92

Анонимен

преди 9 години

Бойко идвай по бързо,че вдигнаха с 3лв. пенсията за старост и добре,че беше ти да ни уведомиш,че с тези 3лв. се фалира държавата.Идвай,че фалира енергатиката раята трябва най-малко с 20% отгоре да плаща за да я спасиш.Идвай,че ти объркаха ограбването на пенсионерите с цели 4 месеца.Идвай,че ни обеща 24% ДДС.Идвай,че трябва да продаваме БДЖ,ВМЗ и Български пощи.Идвай,че дизела е под 2.80лв.Идвай,че връщат ДОД на мин.раб.заплата.Идвай,че вдигат пенсиите от юли.Идвай,съсипаха ни.........

91

Анонимен

преди 9 години

Бате Бойко не краде-той приватизира.Бате Бойко не говори-той импровизира.Бате Бойко за народа мисли-най-добре беден да е.Бате Бойко държава не фалира-тихичко българите убива.Бате Бойко държавата ще оправи-всички българи просяци ще направи.Бате Бойко мисли за народа-в чужбина да работят всички млади хора.Бате Бойко е най-добре-защото е американско ***.

90

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО КОРАБЪТ ПОТЪВА, МИШОЦИТЕ БЯГАТ ПЪРВИ!КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ, МНОГО МИШОЦИ ИЗБЯГАХА!

89

Анонимен

преди 9 години

na snimkata , he he vizte go Boiko govedoto kak e zastanal, koi si ti be smotanqk takuv, za kakuw se mislich.Edin Grigor Dimitrov e po velik ot teb. i po skromen!

88

Пешо

преди 9 години

Всяко зло за добро остана ни един за трепане!

87

Бивш член на БСП

преди 9 години

След много години младите и благодарни хора ще издигнат паметник на Б.Борисов. На него ще пише- Това е човека, който спаси България като закри БКП.БСП. Повярвайте ми много добре познавам тази партия. Единствения начин е да се закрие иначе е умирачка.

86

Анонимен

преди 9 години

След неграмотника и нарциса Бойко Борисов, България вече никога няма да бъде същата.Той раздели тотално народа и насъска отделните групи хора една срещу други и о$$ра мамата на целия пейзаж за години напред.Чака ни тежка зима и напролет пак нови избори.Колелеото на пропадането вече е завъртяно и връщане назад няма.

85

Анонимен

преди 9 години

Разправят, че социолозите имали три дупки и ги използвали по предназначение