37

vitosha

преди 10 години

Не американците, нито ЕС, са спрели тръбата, но това е прекалено сложно за овчите селски главички на 99% от паплачта четяща и коментираща тази помия днес.бе.ге.Крадливите ръчички на хората които сте сложили да Ви управляват, те спряха тръбата, понеже са прекалено лакоми (по килограмите ще ги познаете).Но селският *** вижда проблема навсякъде, но не и в себе си...

36

И С Т И Н А Т А

преди 10 години

САЩ управляват България !Те са виновни за всичко, което става у нас !Те циганизираха прекрасната ни родина.Те ни принудиха да закрием работещи и печеливши предприятия, за да сме бедни и зависим като днес.За бедността на българите са виновни американците, защото именно те диктуват събитията у нас след 1989-та година.Ричард Ран и Роналд Ът са американци, макар и от еврейски произход.Това е истината, а не лъжите, че Русия и комунистите били виновни за всичко.Нека българският народ знае !!!

35

Анонимен

преди 10 години

Най-сетне България разбра, че с подчинението си на Кремъл е обречена да бъде виниги на губещата страна !

34

Запасен

преди 10 години

ХАХАмериканците като са загрижени за енергийната ни независимост, да построят още един газопровод през България за тяхна сметка, та да има диверсификация - нали това искат?!! Ама не! На чужд гръб - сто тояги са малко! На мястото на Орешарски щях да запиша разговорите със скрита камера и да ги пусна да ги види народа как точно са се държали тримата сенатори, от които поне единият е известен с наглостта и просташкото си държане.

33

Хоп шоп

преди 10 години

Никога, дори и през соца. когато ни промиваха мозаците,не съм мразил наглите американци повече от сега. И не заради това , че спират "Южен поток", а заради наглото им, нахално и високомерно отношение към всички хора на света. Но, както казва шопа, не може само твоето магаре да бъде мъжко. И на тях някой, рано или късно, ще им се извърти от зад.

32

78

преди 10 години

от запада за 25 г нищо не спечелихме държат ни робство и падчинехие и мизериа как ще отитед на пред

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 32Аз ще ти кажа кое е съмнителното номер 32. Нали България е член на Евросъюза,а не щат в Америка? В качеството на какви идват тук тримата американски сенатори? Тоест идват в Европейския съюз на практика? Откога американци командват в тоя Евросъюз? Ако те командват, тогава Брюксел и Еврокомисията за какво служи?

30

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

до 33Виждам, че много се радваш на *** и ислямизацията на България ?Виждам, че си доволен от бедността на българите и от това, че сме изчезваща нация ....Затова скимтиш като к,учка от удоволствие, когато хамериканските ти господари забиват поредния пирон в ковчега на България.

29

Анонимен

преди 10 години

ГАЗЕТАта хвали Троянсите си магарета, че са се запъвали яко за "Патока" ! Престъпници !

28

Анонимен

преди 10 години

Червената *** е в колапс. Но оня ден се кланяше на Орешарски, а тя каква стана :)))))))))))Къде сте помиярииииииииииии :)))))))

27

ХА-ХА-ХА

преди 10 години

Ха сега червените платени тролчета да обяснят дали Оглушарски е *** на ционистите- американци?

26

Анонимен

преди 10 години

И каква стана тя...ГАЗПРОМ дойдоха като аслани, а ще си тръгнат н*срани :D

25

Осинови украинец!

преди 10 години

Украйна още не е член на Евросъюза и не може тоя Евросъюз ако е лоялен към нас да поставя украинските интереси над нашите български. Само за да не се заобиколяла Украйна и тя да си краде от газопровода, ние го отнасяме. Както казах Украйна не е в Евросъюза, а ние сме. Утре-вдругиден ще ни нападне Турция или Албания и НАТО ще хукне да защитава агресора вместо нас. Това лоялност ли е към нас?

24

Анонимен

преди 10 години

А когато Газпром диктуваше законите на нашите продажници, защо не казахте, че сме *** на Русия, а червени ***?

23

Анонимен

преди 10 години

Красота е да слушаш рано сутрин как вият кутевските ***....

22

Анонимен

преди 10 години

Тряяяяяяяяяяяяяс :) Шамара зад вратлето на експерта Орешарски беше звучен и красив :)Благодарим ви Америка, че ни защитавате от кремълските *** в България!

21

Анонимен

преди 10 години

Amerikancite zashto li ne imigrirat v Risia ? Za sega rusnacite tarsiat da biagat ot dobria ruski jivot.

20

Дупедавко Орехов

преди 10 години

Пак станахме за смях .До вчера кравата беше мъжка и щеше да дава най много мляко от всички крави с изключение на руските .Днес вече не е крава ,а вол и мляко няма ,защото така виждал нещата другия господар .Абе докога ще въртим *** като некоя к......а на магистрала бе ,и кой кога иска тогава ще ни такова .Нема ли да имаме правителство което да помисли за тоя народ дето го е избрал ,не само за джобовете си .Като ще сме европейци -да сме .като ще сме с Русия -да сме .Стига с тоя слънчоглед

19

edin diado

преди 10 години

До ЕвродепутатAbsolutno pravilno mnenie. Az shte dopalna Rusia da posledvat primera na Balgaria i te da vleznat v EC. Germanskata hranilka shte gi prieme i tiah.Sledia emigraciata poveche ot 40 godini. Do dnes ne vidiah edin balgarin da imigrira kam Rusia. Naprotiv Rusnacite biagat kam Amerika i Evropa. Kupuvat falshivi dokumenti za evreiski koreni za da gi priemat v Izrael.Ako ne se otkajete ot glupostite si shte im platite cenata

18

zeus

преди 10 години

Стана ясно, че независимо коя партия е на власт, решенията за България се вземат от САЩ. Поне да ни бяха отменили визите, ползата ни от "приятелството" с тях е един кораб развалена ГМО царевица навремето.