12

Зов за помощ има

преди 10 години

Стига сте се дърлили за глупости ами вижте на сайта на днес бг излиза Зов за помощ за Даниела!Изпратете по един смс така поне ще помогнете на някой а не да драскате в полза на тоя или оня политик!Аз изпратих вече!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Задължително гласуване, да! Електронно - не! Те крадат банкови тайни, та вотът няма да бъде изопачен. Не!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Веднага да се започне работа в парламента за задължителното гласуване. Герб да не се правят на умрели лисици с референдум по въпроса, той просто не е необходим. Апропо, защо не виждам в този сайт новината, че САЩ ще санкционират българските фирми, работещи по "Южен поток"? В три други медии вече я пуснаха.

9

Еди Койси

преди 10 години

Не си прави кумири и не им се кланяй и не им служи.

8

АТАКИСТ

преди 10 години

до 9Референдума е само повод, знак, тласък за някои кухи кратуни....че трябва да се гласува такъв закон.

7

анонимен

преди 10 години

То не е голям проблем с пенсионерите.Ако вдигнат пенсиите с 10-15 % процента , май много хора ще разберат , че и те са ЕЛЕКТОРТАТ.

6

АТАКИСТ

преди 10 години

БСП да докажат, че са наследници на БКП, като заклеймят срамната декларация на либералния *** Иван Костов за възродителния процес!!!ТУРЦИЯ КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА 5-ВЕКОВНИЯ ХОМОТ??????

5

АТАКИСТ

преди 10 години

Референдум за задължително гласуване! След резултатите от този референдум, който неминуемо ще е положителен да се гласува закона и *** *** от ДПС няма да бъдат никога повече на власт!Следващият закон, който трябва да се гласува след него е: индивид от Анадола, който не е живял преди повече от 5 години в България да няма право да гласува! Както и индивидите по целият свят с бг паспорт.

4

Анонимен

преди 10 години

"Идеята цели удар върху ДПС, категорични са анализатори"Идеята цели българите да вземат нещата в свои ръце, за да не им определя ДПС кой и как ще ги управлява. Задължителното гласуване ще елиминира ухажването на ДПС от политическите сили, както и ухажането на ***, и гаранциите за бечинствата им по време на мандата на спечелилият изборите.

Задължителното гласуване има няколко проблема:1. Как ще накараш да гласуват онези, които не виждат своя кандидат?2. Как ще накараш да гласуват апатичните, които не се интересуват от политика, не познават партиите?3. Как ще извикаш на урните младежите, които изобщо нямат интерес от тези работи?4. Ще има ли санкции за негласувалите или бонуси за гласувалите?5. Как ще накараш мъртъвците в списъците до урните? Как ще ги наказваш, ако не идат?6. Ще има над 40 % нарочни недействителни гласове.

2

АТАКИСТ

преди 10 години

Задължително гласуване, за да може най-накрая да изритаме ДПС от българската политика!Трябва да има правителство на националисти най-накрая, за да може да сложим някакъв ред в тая държава! НФСБ и АТАКА да се обединяват и да не се дърлят за глупости, защото през това време ДПС, ГЕРБ, РБ и останалите *** си крадат и се смеят как хората не могат да се обединят!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! СМЪРТ НА ПРОВОДНИЦИТЕ НА ЛИБЕРАЛИЗМА - ДПС, ГЕРБ, РБ И ББЦ!!!

1

Временно навън

преди 10 години

Емигрантите ще се приберат в България, когато се гарантира, че БСП и ДПС никога повече няма да дойдат на власт. Това може да стане само чрез електронно гласуване. Ние гласуващите от чужбина ги пратихме на 5-6 място. Все пак сме над 2 милиона и можем да гарантираме, че никога повече турци и комунисти няма да грабят изстрадалата ни Бъглария. Стане ли това връщаме се.