9

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПО-ГОЛЯМА *** ОТ БОРИСОВ В БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!ТЕ КАЧВАТ ФИСКАЛНИЯ ТОЙ ГИ МЪМРИ!!!ТОЙ СМЪКНА ФИСКАЛНИЯ НАПОЛОВИНА НО НЕ СИ ПОИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ!!!ДОКОГА ЩЕ Е ЖИВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** И *** БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Рапоне, избори не се "инкасират", а се "касират". Ще инка$ираш в партийната каса, ама само ако дойдеш на власт.

7

учуден

преди 10 години

"Инкасиране..." N-та по ред идиотия,изречена от *** а а лко по-малко нечленоразделния от ЦвЦв!!!ПП М-дааааааааа,от инкасирането през мъката (за хорицата,но "успешна" за недоразуменията ББ&ЦвЦв!)в периода 2009-2013 явно ще да е запомненна тз думичка!

6

Марто

преди 10 години

В тоя сайт влизам само, за да чета коментарите. :D за по 5-10 лв. на ден се излагате като кифли момчета...

5

Анонимен

преди 10 години

На тези избори не успях да гласувам по независещи от мен причини. Но ако има касиране - отивам да гласувам за ГЕРБ, че ми писна от тези ламтящи за още власт!

4

Наглец

преди 10 години

Г-н гербаджиев, един път стомна за вода, втори път.... , третия стомната се счупва.

3

Свинеферма

преди 10 години

Само Орлов мост ще ви оправи вас, "победителите". Ще бягате пак към мазетата на посолствата.

2

Рали1

преди 10 години

"БСП иска на всяка цена да управлява, Атака иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той."Орел, рак и щука ,но къде сме всички ние докато горе се боричкат и преразпределят НАШИТЕ пари !!!Оставка ,докато все още имаме шанс да отлепим поне от дъното !!!

1

Анонимен

преди 10 години

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови.А за фекалната политика на ГЕРБ ние ще им поискаме вот на недоверие на изборите.