94

От 94 до 101

преди 10 години

Съгласна съм с теб, но да поясня, че нямах предвид "лигавене" тип да караш месеца след това на хляб и сол, за да може детето да отиде на бал с лимузина.

93

до 112

преди 10 години

До АнонименАко абитуриентите гледат Башмайстора няма да сгрешат - да видят какви *** са им били родителите :)

92

До 111

преди 10 години

Най вероятно си мамино момченце.

91

Анонимен

преди 10 години

Какво представлява балът.1. Цялата рода задлъжнява солидно за скъпи дрехи, бижута и кола.2. Танцува се на най-*** чалга, но ако им кажеш, че са *** налитат на бой.3. Детенцето се напива до безпаметност и не помни нищо. От тук следват няколко варианта. Купона завършва с масов бой или се завършва в болница. В най-добрия случай се завършва с тежък махмурлук.Та на това му се вика бал. Е, не благодаря! Има и по-евтин начин да си демонстрираш селенията.

90

Анонимен

преди 10 години

Поредната гнусна статия написана от европейските издания. Винаги, във всяка статия задължително фигурира "най-бедната страна членка на ЕС", някакъв пример за ниските заплати, ако може се споменава и че населението пада драстично и българите работят на запад... Абсолютни нещастници.

89

абитуриентка

преди 10 години

Бал на евтините *** е това, не на абитуриенти! Ама те малките *** и *** дето си мислят, че са хванали господ за шнура не са виновни. *** манталитет на родителите им гледате в момента - дето са ги възпитали като типични чалгаджийски ***! Това не са балове ами порнография с мазни кючеци, рокли като на треторазрядни ***, надпиване, крясъци, викове, повръщане, *** в храстите - това ако е "весела забава" значи Станишев е пич!

88

Бай Гошо

преди 10 години

Имам бира-скара, в момента 2 свободни места за сервитьорки - заплата 300 лв. За абитуриентки - гарантирано предимство!

87

БЛА БЛА

преди 10 години

Интересно ми е дали тук има писаи родители и ако има въпроса ми е ИМА ЛИ ТАКИВА С ДЕЦА ЗАВЪРШИЛИ В БЛИЗКИТЕ 5 ГОДИНИ И АКО ОТГОВОРА Е ДА следващия ми въпрос е БАЛ НЕ ИМ ЛИ ПРАВИХТЕ БЕ ?!?!? Е*и му майката, тука само се храни и мрънка, както има абитуренти ***, така има и нормални не може да се слага всичко под общ знаменател.

86

До номер 105

преди 10 години

Хайде стига лиги и сополи. Само за да издоите родителите си. Толкова преструвки.

85

Алекс

преди 10 години

Традициите са си традиции, ама по българско иху-ахо-то не е добавка към живота а заместване на такъв. Съвсем в реда на нещата си е и да се отрежеш и да направиш простотия на 18. Ама би било чудесно да знаеш че е простотия. За съжаление тоя тип поведение е самоцела на повечето дечурлига. Идолите на новото време са мутраците по анцузи и кифлите с дъвките и празните погледи. Работа е *** дума и възхищението към лъжеца и тариката. Все пак надежда винаги има, останете с надеждата. :)

84

Dan

преди 10 години

....сигурно пак ще разлютя някой от коментиращите, но нашите абитуриенти по-ми харесват от английските туристи! (Не че ми пука кой какво си мисли за моите коментари!)

83

Анонимен

преди 10 години

Малко е пресилена емоцията покрай тия балове наистина. Ама детска му работа. Като почнат да си изкарват сами парите няма да мислят така. И като кажат "това е един път в живота". Всеки ден е един път в живота и няма да се повтори. Аз съм на 30год. и съм имал стотици излизания които са били по-хубави от бала ми. Цялата работа на баловете е колкото да легнеш с някой съученичка.. Ако не го направите - само където сте изхарчили пари на вятъра :))

82

Без коментар ...

преди 10 години

" ... а това означава, че дълго време няма да виждат приятелите си. Много от тях не са сигурни, че ще се върнат в България. ..."

81

Анонимен

преди 10 години

Селянията докара всичко това. Нали за тях е голяма гордост, че детето е завършило средно образование и трябва да го оповестят на цялата рода. Селския манталитет се пренесе в градовете и набра страшна скорост. Хората които са си местни, а не пришълци не правят пиршества тип свадби, а селянията се самозабрави.

80

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Да ние Българите носим прякора ТРАКИ - невъздържани в гуляите, любовта и битките.

79

До 94

преди 10 години

Тръгнеш ли да лигавиш детето си, рано или късно ще ти се качи на главата и ще се изд...еТова поколение е най-неблагодарното и най-алчното.Дете се целува, когато спи, това народа го е казал. Българина едно време е имал най-добрия подход към децата.Възпитавали са ги в трудолюбие и скромност.

78

1

преди 10 години

Поздравявам младежите и девойките, които са направили дарения със средствата, отделени за бал. Пожелавам им успех и се надявам да има повече такива достойни за уважение деца и родители.

77

Николов

преди 10 години

До Хахото.Въпроса не е в това кой колко е дал.То като има добре.Въпроса е,че на 18 г. един младеж според мен трябва сам да каже на родителите си които нямат да не се харчат.А те гледат да се испраскат и да са това което не са.

76

Търпелив народ сме!!

преди 10 години

Историята показва че българинът е мазохист,500 години търпяхме турците докато най накрая се събудихме! Сега пак търпим и чакаме чудото,представете си ако се вдигне народа и накаже(стил Кадафи) всички виновни за пропадането на България как следващият парламент ще кротува и ще действа във полза на народа защото и тях ги чака същото! Тъпчат ни унижават ни ,изгониха децата ни във странство а ние стоим и чакаме ли чакаме ДО КОГА братя БЪЛГАРИ?

75

Йосиф

преди 10 години

Абе... тези от вас които имат деца абитуренти не изхарчихте ли по 2 3 хиляди лева че и нагоре... покрай баловете им , *** *** в европа завиждат защото там са толкова емоционално ощетени хорицата , че и през ум не им минава , че могат и те да се забавляват така !!!! Боли ва .... за Европа , празнувайте си забавлявайте се абитуренската е 1 път в ЖИВОТА !!!!!!