66

Adam1966

преди 10 години

От ЕС мислят само доброто на РФ и постъпват много дипломатично , като не притискат Москва да строи бързо гнездото на Южния Паток, защото точно сега руснаците са "много заети" с изграждането на" гигански" газопровод за "братски" Китай !

65

шопето

преди 10 години

Аман от вашия газ! Той комунизмът сал един газ ви остави. И едни болни, почти празни кофи. Осъзнайте се, станете хора, па тогава ръсете коментари. И не забравяйте кой ви даде четмо, писмо и религия.

64

Мразя русия

преди 10 години

ЕК има нужда от страстен русофоб за водач, за се ограничи влиянието на путин в Европа. Възниква нуждата от финансиране и организиране на бунтове срещу путин в самата русия с цел да се отслаби централната власт и да се отцепят нови територии от руския бардак. Германия трябва да си върне населения с етнически немци Кьонигсберг, който съветска *** заграби.

63

8877

преди 10 години

Незнам защо всички плюват комунизма и Русия...нямало банани,чакали за автомобили десет години,редели се на опашки за храна---а сега като се редим на опашки пред бюрата по труда и пред социялните кухни ....по добре ли сме??? И този "живот" ни го натресе Е.С. със своите господари от САЩ...е какво да очакваме още от тях??? Отговор--само проблеми и заповеди--които не са в националният ни интерес.Време е за нов кръстоносен поход--този път в посока Брюксел...

62

софиянец

преди 10 години

До Анонименколега, на всички софиянци ни е светнало, ама нали има *** на издръжка в НПО-тата и така нататък ***, та трябва да им се поддържа нагона за майдани насред София с любезното съдействие на другарката кметица на ГРОБ и ония политически остатъци на РБ - естествено всичко координирано от хамериканското посолство, дори и с намесата на долнопробните френски и немски посланници... Знаем и някой прекрасен ден ще им стане тъпо!

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонименами като сте прости и се разплащате с фалшиви залени хартийки никой не ви е крив.в златния триъгълник ако речеш да си плащаш с такава фалшива пара ,ще те очистят като куче.

60

Анонимен

преди 10 години

Правилно, партньорство с режим който окупира чужда територия и разпалва гражданска война е недупостим

59

Анонимен

преди 10 години

Да си дойдем на думата.ЮП не е необходим,защото ще се накривят шапките на тексаските кравари.Да,ама не.Милер каза,че първият газ ще пристигне в България в края на 2015 г. и аз му вярвам.

58

Чиборатор

преди 10 години

ЕС е толкова смешна организашия, че нямам думи. САЩ командват парада, а слуги като Йотингер, Барозо, Меркел и другите палячовци танцуват на дерибеите от Вашингтон ... ПОЗОРНИЦИ. Ако искате да почмен да внасяме шистов газ от САЩ за 600$ ...

57

АНТИМУТРА

преди 10 години

Никакъв Южен ПОТОК!!!!СНа Русия трябва да и се врътне кранчето!!!!Заместника на Набуко който е газа от Азербейджан това е решението !!!!

56

Пилклинтън

преди 10 години

*** кога ще се научи на журналистика??? Помашка му работа .

55

До Бранник

преди 10 години

Хей,соросоидно *** такова.Ти въобще наясно ли си какво е това нещо природен газ,къде го има по света и как се транспортира.*** и *** ти продажен ***.Ходи по-добре да браниш жена си,че всеки ден чакаме на зареда зад нея.Какво да прави горката с такъв индивид от третия пол като теб.

54

Анонимен

преди 10 години

Този мошеник ни разката фамилията! Докато ни лъжеха, че правителството нарушавало европейските правила (кои правила обаче никой не казва) за Южен поток, че и процедури ни заплашваха, се оказа накрая това, което и бебетата знаеха - европедалите са против Южен поток не защото нарушава европейско законодателство, а защото е дело на Русия, не на УСА. А ония предатели от герб цивреха как ни се "карали" добрите еврокомисари! Мали, че е страшничко да ти се кара чичко барозу. Гласувайте пак за гроб.

53

софиянец

преди 10 години

абе навремето не ни дупеха чак така в СССР, сега в ЕССР като на-йверен хамерикански сателит ни правят на нищо ежедневно - както каза другарката Нуланд, така трябва да действаме и ние, ЕС не си го представяхме като техните монополи, производства и банки за наша сметка а насреща само вноската... Каквото върнат го дават на местната компрадорска хадминистрация - уточнявам и дебело подчертавам още повече важи за РБ+ГРОБ!!! Пак объркахме рейса...

52

х

преди 10 години

Не знам само дали на рубладжиите ви е ясно кои фирми от българска страна ще строят южен поток,а те са по данни от пресата 1.-офшорки и 2. Едната е собственост на Пеевски,а другата на сестрата на депутата от БСП Кирчо Добрев-заловен преди години контрабандно пренасяни долари през сръбската граница. Та от тук става прекалено ясно как ревностно се защитава българския интерес и защо е толкова лоша ЕВРОПА.Долу Европа да живее Евразия да живее БСП и ДПС,да живее вечната дружба между тези две партии.

51

Анонимен

преди 10 години

ЕС СЕ Е НАДУПИЛ НА САЩ - ЕС Е ПРОСТИТУТКАТА НА САЩ - ЗА ТОВА ЕС ДА ФО Д*ХА -1ЗАЩО НЕ СПРЕТЕ СЕВЕР ПОТОК БЕ А - ЗАЩО ПАПКАТА ГАЗ ОТ РУСИЯ , А ЗА ЮГОИЗТОКА НА ЕВРОПА НЕ МОЖЕ А ? -ЛИЦЕМЕРИИИИИ - *** - НО ИМА ЕДНА ИСТИНА - ПРОСТИТУТКИТЕ КАТО ОСТАРЕЯТ ГИ СМЕНЯТ - ТОВА ВИ ЧАКА!!!!

50

до 58

преди 10 години

Радикалните правителствени действия могат единствено да задушат предприемаческата инициатива, която и без това изглежда виси на косъм от срив. Или поне така показва историята.----Така че си правете изводите сами----------ДО 62 този коментар е най-вече за теб----------

49

до 58

преди 10 години

САЩ иска---- да прави помен с чужда питка....и всички знаем защо е така.Днес излезе шокираща информация.Ето само два реда от нея...и вие сами ще си направите изводите--Безконтролното печатане на пари вероятно няма да избегне задаващия се пазарен срив, показва стопанската история на САЩ, според Mises Institute.Времената на геополитически бури и валутни войни водят след себе си редица негативи, адекватната реакция на които може да дойде от единствено от пазара. Радикалните правителствени действия

48

Ъц

преди 10 години

Не, бе колеги решението на ЕК ще рече - "хем агнето цял, хем вълкът сит". ))))))Санкциите срещу РФ от страна на ЕС са символични, опит да се угоди на неадекватната позиция на бабуина, а решението да се построи ЮП, е гаранция, че доставката на газ за Европа няма да се наруши, когато РФ затвори газовия поток през Уркостан.

47

Анонимен

преди 10 години

до 58 Кaквото ние сме рaзбрaли руски тикви кaто тебе никогa нямa дa рaзберaт! ЗAПAДA ПЕЧAТA ПAРИТЕ НA СВЕТA! Зaпaдa държи финaнсите нa светa, a твойте цифри си ги бутни в .....кa!