42

Тъпомер

преди 10 години

Лидера на "Измама без Цензура" пак пусна партенка гнусна!

41

...

преди 10 години

Barekov e mnogo samonadeian i si misli 4e niakoi moje da mu viarva na grubite prikazki , taka kakto opliuva Borisov . Haide malko po-skromno , ako moje de ,,,,

40

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече Барековци влизат в политиката, толкова повече се надъхвам да гласувам за Бойко. Особенно като гледам Фандъкова какво е направила в София. Ако всеки голям град имаше такъв кмет, след 5год. ще сме наистина европеици.

39

Анонимен

преди 10 години

Това барече, Борисов ще изяде като бюрече на закуска. Бареков е новото три в едно, дпс,бсп и ббц. Атака си отиде както дойде, създадена и захвърлена от дс. Всеки при капута е бил скрит *** или комунист.

38

дада

преди 10 години

Бареков е избран от кукловодите, не защото е умен, красив и богат. Избран е, защото е противен на нормалните хора, защото е откачалка с нарцистично поведение, защото умее да се подмазва. Избран е за да дразни хората и да ОТВЛИЧА внимание от белите, които прави това корумпирано правителство. Забелязвате ли, че вече НИКОЙ НЕ СЕ ЗАНИМАВА нито с ПЕЕВСКИ, нито с ДОГАН, много малко със Станишев, да не говорим за чучулото Сидеров.Е, това е целта-кучетата да лаят, кервана да си върви към путинова Русия!

37

Рали1

преди 10 години

"Бареков предупреди, че ще знае резултата на партията си във всяка секция, ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини - Още в събота ли?Този ли беше високия, снажен професионалист дето го чакахме два месеца да се отлюспи ,а той все че се върна обратно? Смазали са го, смачкали са го. Това вече не е партия, това е СИК", възмути се лидерът на ББЦ.-Бареков, а ти не си ли му оказал натиск да напусне,а ? За едните е" смачкване", за другите е "добре дошъл"?Все е натиск, па макар и финансов!

36

нали

преди 10 години

"Били мачкали" , той като ги изнудва и ги копува , ...КАКВО Е?

35

ТАКИВА МУТРЕНСКИДЕЛА

преди 10 години

БОРИСОВ И БАРЕКОВ СА КАТО ДВЕ КАПКИ Г*ОВНА. И ДВАМАТА СА МУТРИ, И ДВАМАТА СА ПОЛИТИЧЕСКИ ИНЖЕНЕРНИ ПРОЕКТИ НА БАНКИ И БИЗНЕС КОРПОРАЦИЯ С АКТИВНА АМЕРИКАНСКА ПРОТЕКЦИЯ, И ДВАМАТА СА ПОЛИТИЧЕСКИ ШМЕКЕРИ,ПРОФЕСИОНАЛНИ МАНИПУЛАТОРИ И ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ. МАКАР ЧЕ ДЪЛБОКО ПРЕЗИРАМ И СЕ ГНУСЯ ОТ ПЕРСОНИ КАТО МУТРАТА БОРИСОВ,СЪС СИЛЕН И НЕ ДОТАМ НАТИСК/КАКЪВТО БЕЗУСЛОВНО Е ИМАЛО ОТ СТРАНА ББ И ЦВ ЦВ/ПОКАЗАХА НА БАРЕКАТА,ЧЕ СЪВСЕМ НЕ МУ СЕ Е РАЗМИНАЛО И ЩЕ ИМА ПОСЛЕДИЦИ.МЕРНИКЪТ МУ Е ВДИГНАТ

34

новини

преди 10 години

Достоверни източници съобщават, че в близките дни Росен Петров щял да се върне при Слави, а пък Бареков щял да се върне там, откъдето е изпълзял.

33

7654

преди 10 години

До 24:Ако този човек,влезе в НС, ще са виновни медиите и журналистите !! Защо изобщо му се дава трибуна ? Ходи ,по ТВ и лъже най - безогледно , и никой не смее дума да му каже ! Ние, сме си виновни ! Че е уникално *** , ..... то това вече е крештящо очевадно !

32

Смех

преди 10 години

На момъчето са му намерили снимка с негро отзад, също като Янето и ще слушка до гроб.

31

Анонимен

преди 10 години

Преди 2 години Бареков беше затънал до гуша в кредити. Явно се е продал на някой. Но в край на сметка се получини издънка. Мен не ме е срам че на такива *** им се дава глад. Цялата ни държава е такава. Управляват ни глупави хора с големи връзки - типично за пост комунистическа държава

30

Цветан Василев

преди 10 години

Дудук, дори и децата не ти вярват. Събра всички които не ставаха в другите партии с парите на Пеевски. От тук нататък ти ще си новия Пеевски а истинския отива в пенсия защото е осветлен и неудобен. Следващия си ти.

29

мислещ

преди 10 години

До АнонименВярно, бе, бях забравил култовия хит "Куче влачи рейс ...." :)

28

CS

преди 10 години

duduk sme6en razkarai se ve4e .Eni4arin i podloga na *** i praseto Peevski .Pojelavam ti pulno zabvenie , kato aga Siderka

27

www

преди 10 години

БАРЕКОВ Е 99% ПРАВ.

26

реостат

преди 10 години

Този като си отвори устата и ми се образува изречение ........./....../...//..//..//.//..//.//.

25

Анонимен

преди 10 години

Човека взе парите, каза "Чакай малко", хвана самолета, дръжте му петитееее.

24

АНОНИМЕН

преди 10 години

От къде са парите на *** ,не свършиха ли му спестяванията ? Кой ,кой го финансира,кои са мутрите с него,долен ,мазен лъжец .Кой му дава право за толкова медийна изява ,кой,да каже кой?

23

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Този няма да го вземем и за *** у наше село, а вие сте го пуснали да дава ,,акъл,, на хората в цялата страна