23

Анонимен

преди 10 години

До балона: Буш беше казал "ако не сте с нас, сте срещу нас"--Не е Буш, един друг го е казал преди 2000 години:23. Който не е с Мене, той е против Мене; и който не събира с Мене, той разпилява.Лука 11:23

22

коментатор

преди 10 години

ДА ГЛЕДАМЕ С ХУМОР НА РУСКИТЕ ГЕНЕРАЛИИзказванията на руските генерали са продължение на обучението им по литература във военните академии; към тях трябва да се отнасяме с чувство за хумор.

21

Анонимен

преди 10 години

Американците имат 6-или 7 кацания на луната ...със съвременните телескопи може да се докаже дали е истина или не ...мисля че беше потвърдено от Китайски снимки направени миналата година

20

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля, че за румъния с руснаците трябва да сме на едно мнение. И двете държави трябва съвместно да гледаме към устието на дунава. Към Онгъла.

19

Анонимен

преди 10 години

Към Одисеи...,абе ти верваш ли, че някои някога е кацал на луната? Много жалко за теб , защото всички знаем,че сценария е сниман в холивуд. И кои здрав раУм ще инвестира милярди само да кацне някаде...каква е ползата и възвращаемоста на това? И ако е така , значи сега трябваше вече да има туроператори за луната. Пълен *** си!

18

Alex

преди 10 години

ми и аз вече се смея. Така Б;еър ни показваше разни обекти. Но в Ирак. САЩ са се е закатерили по едно дърво и колкото по-високо, толково по-трудно могат да дадат назад. Нали помните, момчета, Юраия Хийп: "Едно дърво се клати в Съединените Американски Щати, ама как се клати, това дърво"

17

хестус

преди 10 години

В Крим нямаше руски войски ! После Путин ги награди.Кой, освен "макаците",им вярва на руснаците !?

16

балона

преди 10 години

Буш беше казал "ако не сте с нас, сте срещу нас", а до колкото разбрах руснаците не искат вече да си продават петрола в долари или каквото и да е в долари, а това ще доведе до обезценяване на великия долар, какво мислите, че търсеха америка в арабските държави които не искаха да слушат "великите американци" и се сваляха правителства и се убиваха хора, невинни хора са да може американците да плюшкат бургери.

15

балона

преди 10 години

Е както става ясно американците са световната полиция или поне се опитва да остане такава, щом в собствената си държава избиха една камара американци с небостъргачите си с цел да контролират общественото мнение за да получат разрешение за постигане на целите си на една малка шепа хора, то какво остава в друга държават?

14

een man

преди 10 години

Тия руснаци лъжат като влашки *** баси

13

456

преди 10 години

До Одисей 1Аполо 13 ли имаш предвид!С холивудска реклама политика не се прави,време е Америка да си смени сценария!

12

Анонимен

преди 10 години

Да бе, а у нас един тиквен генерал казваше истината и само истината, Боко Велики!))) Швепс!

11

Анонимен

преди 10 години

Рушнякът не подозира, че някъде може да се търси сметка за лъжите. Мисли, че навсякъде се лъже безнаказано, както в Русия. И това не е буля от пазарчето, а генерал.

10

Анонимен

преди 10 години

Ако не бе Холивуд, малката крачка на актьора превърнала се в голяма крачка за шушумигите, нямаше да се състои! Фарс над фарсовете, също като демокрацията им!)))Никога няма да стъпят на Луната, китайците няма да им разрешат да кацнат!)))ХАХАХАХАХА!

9

ЛаоДзъ

преди 10 години

Изведнъж борбата с тероризма,която толкова години водят борците за демокрация,заглъхнаха нещо,оказа се че Русия е най-големия враг на Страната на големите възможности! Трябва да си режисират нов 11 септември,но този път с руски православни християни,горките американци,този път ще не познаха!

8

котарак

преди 10 години

до пудисеи1 мумуно що не се скриеш наи после явно си безинтересен и за теб самият отдавна се оригвашмаи сам на себеси не обръщашвнимание

7

Анонимен

преди 10 години

За коя Украина става на въпрос? Тази измислена от мръсните коминтерновци държава, постоянно сменя своите граници и съвсем скоро ще изчезне от картата на света. Да живее НОВОРУСИЯ! Скоро ще граничи с Лондон и Ню Йорк, хихик!

6

Анонимен

преди 10 години

Явно мужика не е виждал такива работи и търси линията успоредна на кпсс!

5

Лъжци

преди 10 години

Американците дадоха на света фалшиви снимки от евентуалното стъпване на американец на луната. Пълна фалшификация. Нормално е да използват познатите похвати и да лъжат наново със снимки.

4

Анонимен

преди 10 години

черната маимуна в белия дом да си гледа бананите и да не казва на суверенни държави какво да правят с армиите си , това тяхнот оо е хамериканска безгранична наглост ама вече кой ги слушка