11

Анонимен

преди 10 години

Проста ***.....

10

Анонимен

преди 10 години

"Манолова разграничи БСП от вандалския акт с изгорено знаме на Европейския съюз на 9 май по време на русофилско шествие с участието и на лидера на БСП Сергей Станишев."Е това е връх на социалистическата наглост, лидера на БСП участва във вандалския акт, но самата БСП няма никакво участие в това. На всичкото отгоре този т.н. лидер а всъщност руски агент се готви да става и европейски комисар. От търбуха на Троянския кон България започнаха да изпълзяват всякакви руски чудовища и недоразумения.

9

Анонимен

преди 10 години

Червена, *** кюстендилски слива!

8

Rado

преди 10 години

Тая как ме дразни с нейните просташки изказвания !!! Дайте да изритаме всички от тоя парламент... Васил Левски сигурно се обръща в гроба си заради "тея", които всеки ден лъжат ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС !?!?!!?!?!!?!?!?

7

време беше

преди 10 години

да се каже,да се покаже,че номер в урната няма.Сутринта Николаев обясняваше на Цолова точно това,ама тя си знае-има манипулация.Няма,Цолова,няма.Бюлетината пада в урната и се смесва с хиляди.Без номер.Дано си вдянала.

6

Анонимен

преди 10 години

Явно изчуквача на кюнците й па не си е свършил работа! Колкото свърши с оградата - кат кучето на нивата!

5

БСП-ДПС-АТАКА

преди 10 години

Нашата цел е с московски долари да живеем на Запад.

4

Анонимен

преди 10 години

"Врели-некипели" са за вас, защото сте купили стотици хиляди гласове, пък и има още да купувате до изборите.

3

нана

преди 10 години

Научи се да говориш нормално селянко дива. Понижи нивто на Народното събрание на всички институции със държанието си .*** гъска .

2

Анонимен

преди 10 години

Не можело да се купува друг път!И пред паметника на руския окупатор няма други освен "хора" от БСП!Леле тая не мога да я понасям!

1

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .