59

63

преди 10 години

Извинявам се на 61, коментара ми беше до Божо

58

Анонимен

преди 10 години

До БожоБез да искам ти цъкнах минус. Извинявай. С този тъпоъгален триъгълник НФБ недей си губи времето.

57

do 61

преди 10 години

И колко жиовта бяха ненужно похабени и избити, за да се постигнат тези резултати?! Имаш ли представа колко хора са загинали от американски оръжия? Нещо да кажем за Иран, Ирак, Афганистан, Виетнам? Много ли са добре. Но Американците си избират, като истински Господ за какъвто се имат дали да помогнат на дадена държава или да я разрушат. А и тези изброени държави не са се възстановили само благодарение на янките. Много пот и труд се е вложил.

56

Анонимен

преди 10 години

До НФБМного ги рабираш. Едно квадратно уравнение не можеш да решиш.

55

Божо

преди 10 години

До НФБАмериканците като унищожиха Япония с ядрено оръжие , сега Япония е бананова република !!! Американците унищожиха Южна Корея с диктатура !!! Унищожиха Западна Германия с диктатура !!! Най-много страда американският пролетариат, който с гумени лодки се опитва да стигне до спасителния кубински бряг !!! Гадни империалисти , унищожават комунизма !!!

54

Анонимен

преди 10 години

Според ефекта на доминото ще го отнесат доста държави ЗИМАТА!

53

НФБ

преди 10 години

До АнонименНА ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ Е ЯСНО ЧЕ ОТ ЕВЕНТУАЛНИ САНКЦИИ НАЙ-СТРАДА ЗАПАДНАТА ИКОНОМИКА КОЕТО Е И ЦЕЛТА НА САЩ..ИКОНОМИЧЕСКИ САЩ СА В ДУПКАИНВЕСТИТОРИТЕ БЯГАТ ОТ САЩДОЛАРА ГУБИ ПОЗИЦИИАМЕРИКАНСКИТЕ АКЦИИ ПАДАТСТРАНИТЕ ОТ АФРИКА АЗИЯ И ЛАТ .АМЕРИКА ИСКАТ ДА ПРОДАВАТ СУРОВИНИ САМО СРЕЩУ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ИЗНОС НА ПРОИЗВОДСТВА И СЪЗДАВАНЕ НА НОВИ ПРОИЗВОДСТВО НЕСВЪРЗАНИ С ДОБИВА НА СУРОВИНИ....СУРОВИНИТЕ ДА СЕ ПРЕДПЛАЩАТПАРИТЕ ДА НЕ СЕ ИЗНАСЯТ В АМЕРИКАНСКИ БАНКИ,,

52

Анонимен

преди 10 години

Тя войната отдавна е започнала и Украйна е виновна за БЕЗОБРАЗИЯТА и ЖЕРТВИТЕ !!!Ще има и нови ДЪРЖАВИ до КОЛЕДА!

51

НФБ

преди 10 години

До БожоЕ САЩ ВЛЕЗНАХА ВЪВ ВИЕТНАМ...ХВЪРЛЯХА УМНИ АМЕРИКАНСКИ БОМБИ И ЧОВЕЧЕН ***..ИЗПОЛЗВАХА НАЙ - ХУМАННИТЕ ПЕСТИЦИДИ И ХИМИЧЕСКИ БОМБИ..ПЪРВИ УПОТРЕБИХА ЯДРЕНИ БОМБИ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ В ХИРУШИМА И НАГАЗАКИ..ПОСЛЕ ОКУПИРАХА АФГАНИСТАН..НАХЛУХА В ИРАК...И ТОВА Е САМО ВЪРХА НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ..

50

Анонимен

преди 10 години

Ако американската *** не се беше намесила на площадите сега Украйна щеше да си е добре, както и си беше в продължение на десетилетия. Ето какво прави гадната ръка на Америка. Сега от далеч пискат и да се влошат отношенията между европа и русия. Не подкрепям нито русия нито сащ, но ес (и в частност ние понеже най ме интересува бг) няма никакъв интерес да си влошава отношенията от чисто икономически причини с русия, защото са по-важен партньор от янките

49

Анонимен

преди 10 години

До АНКЕТАКакви САЩ те вълнуват, болшевик? Направи анкета "русофили или българи".А все още не отговори на въпроса защо събрахте 15-20 човека от цялата страна на русофилският митинг при положение, че "90% от българите са русофили". Поне 2 милиона очаквахте, а?

48

АНТИ

преди 10 години

Може и да стане втори Крим!Слава на Владимир Кримски!

47

Божо

преди 10 години

Някога хитлер превзема Судетия от Чехословакия под предлог, че "защитава" немците там!!! Някога хитлер не зачита международните договори и "народът" е щастлив !!! Някога хитлер е бил националСОЦИАЛИСТ !!! Някога хитлер е имал добра военна промишленост !!! Някога хитлер е говорил с щастливи майки и е галил дечица по главичките !!! Някога хитлер се е борил за справедливост с помощта на храбрата си армия !!! Това никога не се е повтаряло !!!

46

БМ-30

преди 10 години

Дано майдановските кратуни разберат, че обикновените хора са против бандеровската власт, а не някакви илюзорни "терористи" дошли от някъде си! Изборите бяха наблюдавани от десетки журналисти и те показаха хилядите чакащи на опашки за гласуване ... крайно време е страната да се федерализира и това е по-добрия вариант и за евромайдановците, иначе страната се разпада .. или по-лошо гражданска война, след като си стрелял от БТР-те, БРДМ-те и убил повече от 50 човека ... връщане назад няма

45

Луд за връзване

преди 10 години

Късно тази вечер руската Дума обяви присъединяване към Украйна. Путин си глътна граматиката като разбра че вече ще е само губернатор на автономната украинската република.

44

Мишо

преди 10 години

youtube/watch?v=2luborvVPDc

43

Анонимен

преди 10 години

Маркс:Капиталистическото общество е разделено на класи с коренно противоположни интереси, между които се води ожесточена борба. Колкото по-бърза стане това, толкова по-добре. В противен случай ще има много жертви. Справка-историята преди 9-ти септември:две национални катастрофи, пет изгубени тежки войни, две въстания, граждански размирици със няколко стотици хиляди убити, милиони вдовици, сираци и инвалиди.Събуди се, българино! Народна власт или робство?

42

Ники

преди 10 години

До АнонименГолям смях падна като прочетохме твоите глупости,продължавай да ни разсмиваш.

41

Гошо...Тъпото

преди 10 години

И Русия е като България;граничи със собственият си народ.Но при нас...номера на т.н, велики сили,мина.Не позволиха държавата ни да обедини народа си.С Русияестествено това няма да стане,силна и велика държава,която има и велик президент.Той мисли както за народа си в държавата и за тези зад граница;ще направи всичко възможно да ги обедини,а не да станат заложници на чужди...цивилизациони норми.Териториалните подаръци,давани на Украйна при нейното сформиране в състава на СССР,сега ще се връщат.

40

дядо

преди 10 години

От началото на събитията в Украйна се изписаха какви ли не коментари по темите и от русофили и от русофоби,стигнах до извода,че абсолютно всички мразещи Русия са любители на гей-парадите!!!